סתם תהייה כללית...

מצד אחד נכון מאוד,

אבל מצד שני ה-11 בספטמבר הוא פיגוע בקנה מידה אחר לגמרי, ולא "רק" עוד פיגוע ברשימה..

אזירפאל

New member
אתה צודק

אבל מראש ההשוואה פסולה, כי אמנם מקרה רצח של אלפי אנשים בלתי נתפס עבורנו, אבל גם רצח של אדם חף מפשע אחד על ידי טרוריסט מזעזע באותה המידה. אם למשל הרוצח בישיבת מרכז הרב היה יכול, הוא היה מטיס מטוס היישר אל תוך אחד מגדלי עזריאלי.

Ice Queen 7

New member
לא הייתי צריכה להכנס לזה.. |:

היתה אזהרה לגבי התוכן של זה אבל היו צריכים לפרט קצת ולהזהיר שיהיו שם גופות |:

Ice Queen 7

New member
טוב בעצם

אני מניחה שיכולתי להבין שיהיו שם דברים כמו גופות מהתיאור הזה אבל בכל זאת

Brombit

New member
הקטע שזה לא ממש מייצג... ../images/Emo115.gif

הרי בכל מקום שיש בו פיגועים ודברים כאלה אפשר לצלם תמונות כאלה... כל החוכמה זה להציג את המצב באופן כללי ולא רק דברים ספציפיים... הסרטון הזה יכול יותר מדי לתת תחושה שבישראל רק נהרגים כל הזמן אנשים... ואם כבר "שכל העולם יראה", אתה עדיין יכול לראות כמה מהתגובת שם... :| ("all jews should burn in hell" ושאר ירקות...)

לקרמריה

New member
האמת שהעולם לא יודע, כלום..

ברצינות, הייתי בפולין לפני איזה שלושה חודשים, נפגשנו שם עם בית ספר של פולנים, ונדהמו ממה ששמענו, הם שאלו אותנו דברים כמו "אז איך זה לחייות תחת מלחמה כל הזמן" או, "מה? יש פיגועים בישראל?" בכל מקרה לדעתי שורש הבעיה הוא לא שאין פרסום, אלא כמו השואות שקורות כרגע, העולם מעדיף לעצום עיינים.

TheImpactBoy

New member
מה אמא'לה,

אם כל הכבוד, ויש כבוד. אין להם מושג מה זה טרור ומה זה סבל. שיגורו פה חצי שנה ויבינו מאיפה. לא רק שהעם היהודי סבל במשך כל שהותו על כדור הארץ סבל שלא יתואר, גם הוא ממשיך עד היום. ואני מניח שככה גם לעד. התקווה היחידה זה הדור הצעיר, שלפי פרסומי הסטטיסטיקה, יהיה גרוע יותר מהדור הקודם. באמת שכואב לי על זה... מדינה בעלת כ"כ הרבה פוטנציאל. מנוהלת ע"י גרוע נפש של "מנהיגים" שרוצחים את המדינה בפן האינטלקטואלי, והרגשי. ומדינות ערביות מסביב ש-מנסות- לרצוח אותנו פיזית. לא קל להיות ישראלי, ובפרט, יהודי. עם סגולה? פח.

למעלה