סתם תהיה ...

mich78

New member
סתם תהיה ...

האם הוריכם תמכו במערכות היחסים שלכם או התנגדו להם
האם הם התנו את עזרתם לכם
אם הוריכם היו מתנגדים לבן/בת זוגכם האם הייתם מקשיבים או הולכים בעקבות ליבכם

m i t a l y

New member
וואי, תהיה שנשארה בודדה ../images/Emo4.gif

הוריי, תמכו כמעט בכל מערכת יחסים שהייתי בה, פשוט בגלל העובדה שהם פחדו שאשאר לבד. מערכת היחסים היחידה שהם לא תמכו בה (אבל לא הראו לי את זה כל זמן ש...) היתה הבחור לו הייתי נשואה בנישואיי הראשונים (ורק לאחר שהתגרשתי הם אמרו לי כמה הם נשכו את השפתיים כל פעם שהוא פתח את פיו...). מעולם לא התנו את עזרתם בשוםדבר שקשור לזוגיות שלי (מה זה קשור בכלל?). שאלה שלישית - מממממ... קשה, קשה... אם הם היו מתנגדים למישהו מבני הזוג שלי היה לי מאוד קשה כי באופן גורף, הם מאוד מאוד חשובים לי, דעותיהם חשובות לי והן די שולטות ואני מושפעת בקלות (בעיקר מאמי), כך שאם היא היתה אומרת לי שלא להינשא לבחור פרק א'... והיתה מראה לי שהוא כך וכך וכך... אולי כל הנישואין האלה לא היו מתקיימים בכלל (ולא שאני מצטערת עליהם, כי בזכותם יש לי ילדה נפלאה ונהדרת ובזכות הגירושין הכרתי את בעלי הנוכחי
). עניתי?
כל הכבוד mich

pf26

New member
תמכו ופירגנו

נדמה לי שהשאלה כבר נשאלה בדרך זו או אחרת. נושא של עזרה מעולם לא עלה על הפרק.כל אחד נתן כמה שיכול. אבי הקיבוצניק קיבל מימון ל"לימודי בנים" וככה מימנתי את שכר הלימוד שלי באונ', לאמא שלי אין גרוש - אם כבר אנחנו עזרנו לה, כנ"ל לגבי הורי בעלי. אבל היה סיוע אחר - מידי פעם שמירה על הנכדים, ארוחת-ערב בשישי וכו'. קשה לי לדמיין שמישהו מהורי היה מתערב במערכות היחסים שלי ומביע התנגדות. זה פשוט לא מתאים להם.

גלבועא

New member
מעולם לא התערבו

במקרה שלי מאוד שמחו על בת הזוג שלי ואימצו אותה כבת שלהם.

הורי ודודותי כל הזמן בלבלו לי את

המוח בקשר לכל בן זוג שהיה לי החל מכתה ט'. לא ממש כעסתי עליהם, כי ידעתי שאני מקבלת מלוא תשומת הלב, וזה נעשה מאהבה ומדאגה לשלומי, לא הרגשתי שיש חדירה לפרטיות שלי. אבל את בן זוגי הנוכחי בחרתי בעצמי, וכעבור מספר חודשי הכרות ברחתי איתו לחו"ל בכדי להיות רחוקה מהמשפחה. הוא לא נחשב למוצלח בעיניהם. היו לי מחזרים יותר מוצלחים ממנו, אבל בו התאהבתי ובהם לא. אז כנראה שגם אני לא כל כך מוצלחת.

pf26

New member
מי אמר שהם צודקים?

הוא צריך להיות טוב בשבילך ולא בשביל אבא-אמא-סבא-סבתא וכו'. ובכלל איך אפשר לשים על המאזניים ולשקול מי מוצלח יותר ומי מוצלח פחות? זה הרי עניין כ"כ אישי כי לכל אחד חשוב משהו אחר בבן-זוג. העיקר שלך יהיה טוב.

לדעתי חשוב שגם למשפחה יהיה טוב

כי אני חיה במשפחה ולא לבד, ואני ממש לא אוהבת פנים חמוצות, או אנשים שלא מדברים אחד עם השני. מעולם לא הייתי בכסאח עם המשפחה, מאף צד.

למעלה