סתם תהיה.....

חולוני

New member
הנה כמה "פירושים" לשמות של להקות

אמונה לא יותר אליס בשרשראות סגול עמוק בלונדה צאצא הפיות אבא מקק פנינת ריבה עץ דורבן מסמרים תשע אינץ´ שלווה חוות הנמלת חייזר טשטוש חוסם עורקים אחות סופה כן אנשי הכפר הנקישה התרופה גן הצלילים עקרבים כסא כסף הומו דייסה סדר חדש דודי הגאה הביזקיט הצולע נשיקה שד טוב, נראה לי מספיק.. עכשיו בואו נראה אתכם מגלים את הלהקות שהזכרתי...

פלונטר

New member
papa roach, tourniquet

את דייסה לא הצלחתי לפענח... ואגב - לימפ זה לא צולע, זה צליעה. lame זה צולע.

חולוני

New member
תשובות

Papa Roach - אבא מקק Tourniquet - חוסם עורקים Pulp - דייסה, ויכול להיות גם ציפה וכתש. את כל השאר הבנת ?

MoRibisi

New member
הנה כמה

קיר פלאים- נווה מדבר תחת חיפושית- טשטוש ריסוק ושריפה- גן פראי נופלת- אלישע מפתחות אהבה רקובה- תא רך להבה נצחית- האצעדות אני מאמין- פה מועך טיפות של יופיטר (תגיד לי)- רכבת עקבי אחריי- דוד קרקר

ALI G

New member
תרגום ענק!!!- תקראו!!!!!!!!

let me blow your mind- תן לי למצוץ לך את המוח :))))

פלונטר

New member
עוד כמה

מלכות עידן האבן כלי סיבוב הכספית המנהיגים הסודיים 3 נדל"ן יום שמש

תנסו אולי גם הפוך !

כלומר לתרגם שמות של אמנים/שירים ישראלים לאנגלית .זה יראה ככה : THE TRAKTOR´S REVENGE CHURCH OF BRAIN THE FISH SNAKE וכמובן - הלהקה שכבר הופיעה באמ טי וי - WHERE´S THE KID!!!

~*~gaL

New member
אמממ

Natasha´s Friends Carmela Gross Vagner Dr. Casper´s Bunnies Show (וואו אני מה-זה מקווה שאני לא מפשלת בקשר לזה) The Mind´s Church

OPERATi0N_iVY

New member
מה עם....?

דת רעה חווית מר.טי נגד-דגל ללא ספק מסריח צבא של איש אחד ההומואים מאברג א.ב. פצצות ארה"ב נגד-שואה דגל לבן דגל שחור תמותי, מעודדת, תמותי "מים" הביצה השמאלית אותם לא צריך להזכיר?

OPERATi0N_iVY

New member
תיקון - ההודעה הקודמת נדפקה קצת...

דת רעה חווית מר.ט נגד-דגל ללא ספק מסריח צבא של איש אחד ההומואים מאברג א.ב. פצצות ארה"ב נגד-שואה דגל לבן דגל שחור תמותי, מעודד, תמותי "מים" הביצה השמאלית אותם לא צריך להזכיר?

Shandi*

New member
../images/Emo47.gif פרס נובל למי שיתרגם

את DIRE STRAITS. וסתם תודה למי שיגיד לי מה זה...

ALI G

New member
pop- האפיפיור ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

ABC-א ב ג beat it -קצב זה smooth criminal-פושע חלקלק pop- האפיפיור

למעלה