אמונה לא יותר אליס בשרשראות סגול עמוק בלונדה צאצא הפיות אבא מקק פנינת ריבה עץ דורבן מסמרים תשע אינץ´ שלווה חוות הנמלת חייזר טשטוש חוסם עורקים אחות סופה כן אנשי הכפר הנקישה התרופה גן הצלילים עקרבים כסא כסף הומו דייסה סדר חדש דודי הגאה הביזקיט הצולע נשיקה שד טוב, נראה לי מספיק.. עכשיו בואו נראה אתכם מגלים את הלהקות שהזכרתי...
קיר פלאים- נווה מדבר תחת חיפושית- טשטוש ריסוק ושריפה- גן פראי נופלת- אלישע מפתחות אהבה רקובה- תא רך להבה נצחית- האצעדות אני מאמין- פה מועך טיפות של יופיטר (תגיד לי)- רכבת עקבי אחריי- דוד קרקר
כלומר לתרגם שמות של אמנים/שירים ישראלים לאנגלית .זה יראה ככה : THE TRAKTOR´S REVENGE CHURCH OF BRAIN THE FISH SNAKE וכמובן - הלהקה שכבר הופיעה באמ טי וי - WHERE´S THE KID!!!
דת רעה חווית מר.טי נגד-דגל ללא ספק מסריח צבא של איש אחד ההומואים מאברג א.ב. פצצות ארה"ב נגד-שואה דגל לבן דגל שחור תמותי, מעודדת, תמותי "מים" הביצה השמאלית אותם לא צריך להזכיר?
דת רעה חווית מר.ט נגד-דגל ללא ספק מסריח צבא של איש אחד ההומואים מאברג א.ב. פצצות ארה"ב נגד-שואה דגל לבן דגל שחור תמותי, מעודד, תמותי "מים" הביצה השמאלית אותם לא צריך להזכיר?