סתם תהיה...

שץ מקשת

New member
אסטרולוגיה לדעתי זה פשוט קשקוש

אם זה זה לא משפיע בשום דבר, אין סיבה שזה ישפיע בסקס. אין פה אפילו אחד שלא חושב שמצב הכוכבים בזמן שנולד לא משפיע על התכונות שלו/מה שקורה לו?

shellush

New member
אני מאמינה בזה אבל רק באופן כללי

אני לא אלך עם בן זוג לפי התאמה אסטרולוגית. זה מוגזם.

מישהי אמרה לי פעם שהיא לא מתעסקת עם

דליים. היה לה נסיון רע עם דלי והיא שומרת מרחק. אתם קולטים את הטמטום???

shellush

New member
לא! זה מוגזם!! אני למשל צחקתי

כשאמרתי שבגלל שדליים אמורים להיות פחות מיניים אז הם פסולים אצלי. בחיים לא אפסול אדם בגלל שהמזל שלו לא מתאים לי.

shellush

New member
מישהו כתב על זה משהו למעלה בשרשור

לא? זה לא משנה לי, אני לא אלך לפי זה בכל מקרה, זו צרות אופקים לראות זאת כתורה מסיני. יש דליים מיניים ויש דליים לא מיניים כמו בכל מזל...

קצת על דלי:

מתוך YNET: מיניות: הדלי חש צורך לטפל ולהיות מטופל בתחום המיני והרגשי. בעיות רפואיות על רקע זה אפשריות במהלך החיים. דלי/ה יכולים להיות יועצים וסקסולוגים, ויש בהם אלמנט מציצני. ייתכן קשר מיני עם הבוס/ית, או עם מישהו הקשור בקריירה בצורה זו או אחרת. במיניות יש נוקשות, ביקורת, שיפוט ורציונליות. לעיתים יש "טבואים" וגבולות. רומנטיקה, אהבה וזוגיות: הדלי רוצה בן/בת זוג שיוכל להתגאות בהם, ומחפש אחר בן/בת זוג חופשיים, שאינם לוחצים יתר על המידה, רצוי אף מחו"ל. הדלי רוצה חופש במערכת היחסים ושבן/בת הזוג יהיו רחבי אופקים. בן/בת הזוג יכולים להיות מפורסמים, ספורטאים, משפטנים או אנשי אקדמיה ומו"לות. ברומנטיקה יכולות להיות תקופות של כפילות במערכות יחסים, ומשיכה לבן/בת זוג צעירים.

זה ממש מתאים לי:

הדלי רוצה בן/בת זוג שיוכל להתגאות בהם, ומחפש אחר בן/בת זוג חופשיים, שאינם לוחצים יתר על המידה. הדלי רוצה חופש במערכת היחסים ושבן/בת הזוג יהיו רחבי אופקים.

רפי27

New member
נראה לי שאתה צריך בתולה

יא חולץ פקקים שכמותך

בדיוק על המשפט הזה חשבתי

ומחפש אחר בן/בת זוג חופשיים, שאינם לוחצים יתר על המידה, רצוי אף מחו"ל. הדלי רוצה חופש במערכת היחסים ושבן/בת הזוג יהיו רחבי אופקים

תאומים ../images/Emo9.gif

אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל ברגע של הלל עצמי אני יכול להעיד על עצמי שאני: נבון, רחב אופקים, משתעמם מהר ובעל מיניות גבוה. הכל לפי הספר

triki

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifמוצלחים ביותר..../images/Emo9.gif

למעלה