אריה
ב בארי הברבארי New member 21/10/03 #98 המזל שלי... דומה למזל של חמור...עובד ככה ומרגיש ככה (חיסרון אחד,אין לי זין כמו לחמור)... מזל טלה - חם-אש,אימפולסיבי,ספונטני לחלוטין ובעיקר אוהב...
המזל שלי... דומה למזל של חמור...עובד ככה ומרגיש ככה (חיסרון אחד,אין לי זין כמו לחמור)... מזל טלה - חם-אש,אימפולסיבי,ספונטני לחלוטין ובעיקר אוהב...
נ ניקו היפה New member 21/10/03 #105 לשם איזון ושבירת סטיגמות מפגרות גם אני דלי על תאומים ידוע לי מניסיון שהם סופר- מיניים, גם בנים וגם בנות... ולגבי דליים - אני הוכחה מהלכת שהמזל הזה סופר- מיני, ואני מספיקה בשביל כל בני/ות המזל...מאיפה השטות הזאת??? (קצת גאוות יחידה) ניקו
לשם איזון ושבירת סטיגמות מפגרות גם אני דלי על תאומים ידוע לי מניסיון שהם סופר- מיניים, גם בנים וגם בנות... ולגבי דליים - אני הוכחה מהלכת שהמזל הזה סופר- מיני, ואני מספיקה בשביל כל בני/ות המזל...מאיפה השטות הזאת??? (קצת גאוות יחידה) ניקו
ל לא שפוי זמנית New member 21/10/03 #107 אפשר להפגש ולהשוות מיניות ../images/Emo3.gif אני אראה לך את שלי ואת תראי לי את שלך ונעשה את זה באופן אמפירי
אפשר להפגש ולהשוות מיניות ../images/Emo3.gif אני אראה לך את שלי ואת תראי לי את שלך ונעשה את זה באופן אמפירי
ל לא שפוי זמנית New member 21/10/03 #115 et tu Brutus../images/Emo35.gif גם את רוצה להיפגש? מעולם לא הייתי כ"כ מחוזר....בחלומות