סתם תהיה איך אומרים באנגלית שמישהו התחיל איתי? (בכל הצורות השונות שאפשר להגיד את זה..)
A A n g e l D u s t New member 11/6/03 #1 סתם תהיה איך אומרים באנגלית שמישהו התחיל איתי? (בכל הצורות השונות שאפשר להגיד את זה..)
ל ליעדון New member 11/6/03 #2 כפרה שלי מי התחיל איתך? עדכני עדכני! ואגב זה: that cute g(a)uy came on to me last night... could you believe?
כפרה שלי מי התחיל איתך? עדכני עדכני! ואגב זה: that cute g(a)uy came on to me last night... could you believe?
A A n g e l D u s t New member 11/6/03 #3 חחחח הייתי מעדכנת אבל אתה לא במסנ! חח סתם אבל תמיד תהיתי איך אפשר להגיד את זה (כי אני יודעת כמה אפשרוי
חחחח הייתי מעדכנת אבל אתה לא במסנ! חח סתם אבל תמיד תהיתי איך אפשר להגיד את זה (כי אני יודעת כמה אפשרוי
ש שעטנז New member 11/6/03 #5 make a pass at someone. he just made a pass at her. יש עוד המוןןןןןןןןן. HE TRIED TO SNOW HER (דיי נדיר, בגלל שהמילה סנו זו מילת סלנג בכלל לא נפוצה LOL) וזה לא ממש אותה משמעות כמו להתחיל, זה יותר להקסים.
make a pass at someone. he just made a pass at her. יש עוד המוןןןןןןןןן. HE TRIED TO SNOW HER (דיי נדיר, בגלל שהמילה סנו זו מילת סלנג בכלל לא נפוצה LOL) וזה לא ממש אותה משמעות כמו להתחיל, זה יותר להקסים.
ש שעטנז New member 12/6/03 #7 ../images/Emo25.gif לא היה לי מקום... גם רציתי לשים את THE BEAUTIFUL ONES ועוד המון. זה קצת קשה, כשאתה אוהב את כללללל השירים שלה אי פעם. ד"א, אני אוטומטים מחבב אותך
../images/Emo25.gif לא היה לי מקום... גם רציתי לשים את THE BEAUTIFUL ONES ועוד המון. זה קצת קשה, כשאתה אוהב את כללללל השירים שלה אי פעם. ד"א, אני אוטומטים מחבב אותך