סתם תהיה

גליוש 450

New member
סתם תהיה

אתמול דיברתי עם חברות והגעתי למסקנה שכמעט כל אשה ששאלתי אותה פשוט לא אוהבת שנוגעים לה בבטן! גם רזות, מלאות, שמנות כולן אמרו שהן לא אוהבות את זה. אבל ברגע שנשים נכנסות להריון הן מתחילות לגעת בעצמן, וגם כל העולם והשכנה ממול פתאום מעבירים סיבוב - וזה פחות מפריע. מעניין שנשים מקבלות את עצמן ומוכנות שיגעו בהן בבטן רק שהן סוג של "כלי קיבול" של תינוק. קצת הופתעתי ממה ששמעתי. גם אתן כאלה? האם קשה לכן שנוגעים לכן בבטן? (סליחה לגברים שהשאלה היא לנשים - אבל אתם כמובן יכולים להגיב - בתקווה גם לדחוף למטה את השרשור ההזוי על הציצים)

אני גם לא אוהב שנוגעים לי בבטן, ואני די רחוק

מלהיות אישה
הבטן זה אזור בגוף שהוא חצי אינטימי. הוא ממוקם אצל אישה בין שני אברים אינטימיים ולכן גם זה נראה הגיוני שהרגישות תהיה גבוהה יותר. בהריון יש בכלל איזה שהיא "הפרטה" של המצב של ההריונית אז הכל מתנהל על המישור המעט הזוי הזה. בכל מקרה, יש מצב שאני סתם מדבר שטויות, אני לא אישה-סתם דוחף דיוני ציצים החוצה

bali

New member
מנהל
אני גם לא אוהבת שנוגעים לי בבטן

בטח שלא ככה סתם אנשים. אם מדובר בבן זוג אוהב אז אין לי הרבה בעיה עם זה. ואגב, לא הייתי בהריון אבל כשאהיה (אינשאללה
טפו טפו טפו
מלח מים שום בצל ושאר תבלינים) יפריע לי מאד אם יתייחסו לגופי ככלי קיבול של עובר ויעבירו לי על הבטן יד בלי לבקש רשות... מעטים האנשים שלא יצטרכו רשות לגעת. כל השאר עלולים לחטוף ביס בראש מאשה הורמונלית

renez

New member
אף פעם לא נגעו לי בבטן

גם לא כשהייתי בהיריון. אני מניחה שאני לא משדרת נגישות אז גם לא נוגעים. ביחסים אינטימיים אין לי שום בעיה שנוגעים בי...

dify

New member
לדעתי זה עניין של תרבות

איך את מרגישה עם זה שמישהו/מישהי זרים ישימו לך יד על הירך? אני יודעת שלי זה מרגיש מאד טיבעי עם אנשים קרובים, אבל אם מישהו לא מאד קרוב מדבר איתי ואז תוך כדי שיחה שם לי יד על הירך (את יודעת למה אני מתכוונת? כשזה חלק מדיבור עם הידים, לא בקטע של בחור שמתחיל עם בחורה) אז זה מרגיש לי כניסה למרחב האישי שלי... בעוד שנגיעה נניח בכתף מרגישה לי הרבה פחות "חודרנית"... וזה למרות ששני האברים הללו נחשבים ניטרליים באותה מידה... אז ככה לדעתי גם הבטן... בנסיבות של הריון, יש לגיטימציה חברתית כאילו להרגיש את התינוק שבבטן. בשאר הנסיבות אין שום סיבה לגעת בבטן של מישהו/מישהי ואם יש לך פטיש לעניין יקראו לך סוטה
קשה לי לדמיין נסיבות שבהן כך סתם באמצע החיים מישהו יגע לי בבטן.. אולי חוץ מטפיחות חברות של גברים אחד לשני (וגם זה רק אולי...)

bali

New member
מנהל
הלגיטמציה החברתית הזו מעצבנת אותי...

זה הגוף של מי שבהריון לא של החברה. כשגיסתי היתה בהריון, ואנחנו קרובות והכל, ביקשתי רשות לגעת לה בבטן או חיכיתי שהיא תמשוך לי את היד ותניח אותה איפה שהבעיטה. ומאד מאד רציתי להרגיש את הבעיטות האלה. פשוט נראה לי חוצפה וחדירה לפרטיות לעשות דבר כזה על דעת עצמי.

אני שמנה כל חיי, ומלבד ההערות, מעולם לא נגעו

לי בבטן
שמעתי על התופעה עם נשים בהריון. פתאום כולם מרגישים שזה טבעי ובסדר לגעת בך. אני חושבת שזה בסה"כ נובע מדברים טובים, לא איזו סטיה. אנשים מרגישים צורך להתקרב לדבר המופלא הזה, לחיים החדשים שצומחים בתוך הגוף. יחד עם זאת, כיוון שהבטן בולטת, זה הופך את העניין לפשוט יותר ומזמין יותר. אני לא יודעת איך ארגיש כשאהיה בהריון. אני מניחה שיפריע לי כשנוגעים לי בבטן

קליספרה

New member
מי אמר שהן סובלות את זה

שנוגעים להם בבטן בזמן הריון ?? לכי לפורומים של הריון וכד' ותראי כמה שרשורי תרעומת יש על העניין הזה
אין לי בעיה ספציפית עם הבטן, אבל אני לא זוכרת שמישהו גילה עניין לגעת בה מלבד רופאים יעודיים , מסאג'סטים אחת למליון ובעלי שמוזמן לגעת כמה שבא לו

MiraD1

New member
אני חושבת שיש הבדל בין בטן שמנה

כמו שהייתה לי לפני ההריון לעומת בטן הריונית... אני מאוד אוהבת ללטף את הבטן ההריונית שלי
זה נותן לי תחושה של קשר עם הקטנים שלי שם בפנים
מצד שני אין לי שום רצון להיקשר לשומן שלי
והייתי שמחה אם הוא היה נעלם לו ולא שב... (דרך אגב, מאז תחילת ההריון ירדתי 6 ק"ג.... עוד שבועיים נדע אם זה עדיין ממשיך לרדת או מתחיל לעלות LOL)

אני אישית חושב שבטן היא חלק מאוד סקסי בגופה של אישה ולא משנה גודל הבטן אבל אני יכול בהחלט להבין שמי שלא מרגישה בנוח עם חלק כזה או אחר בגוף שלה גם לא תרגיש בנוח שנוגעים לה שם ולא משנה אם מדובר בבטן או בישבן בכף הרגל או בכל חלק אחר בגוף. מה שכן,טבעי שאחנו נהייה הרבה יותר סובלניים כלפי אנשים קרובים לנו ואם זה בני זוג אז על אחת כמה וכמה כי אם הם לא יכולים לקבל את הגוף שלנו כמו שהוא אז מי כן? וצריך גם להגיד שאנשים שונים מגיבים אחרת למגע. אני אדם חם ולכן מרגיש בנוח עם מגע ואוהב מאוד לגעת ושנוגעים בי אבל אנשים עצורים במיוחד אולי ירגישו סוג של מצוקה אפילו עם מגע של אנשים קרובים ואולי אפילו אפילו עם בן הזוג עצמו. מחסומים שכאלה זו בעיה פנימית של האדם עצמו לפעמים נדרשת סדנא או טיפול מקצועי אחר כדי להסיר אותם (הקושי להתמסר למגע יכול להיות בעייתי ביותר אם זה קיים אפילו בקשר הזוגי בו האינטימיות אמורה להיות מקסימלית).

Blue Rose

New member
לא יכולה לשלוח הודעות מהעבודה....

אז אני מתוסכלת כל פעם מחדש כשאני רוצה להגיב....אז בקצרה עכשיו כי בבית יש תינוק ואבא שלו חולים וישנים, וילד גדול שמחפש אקשן... אין לי בעיה עם הבטן שלי. יש לי בעיה עם מגע זר. קשה לי לחבק ו/או לנשק אנשים שאני לא מרגישה קרובה אליהם ברמת החברות הקרובה ביותר ואפילו המשפחה. אבל במשפחה הגרעינית אין לי שום בעיה וגם בפומבי... הלכנו להופעה לילדים של טררם בשבת שעברה- הילד תיפף לי על הבטן מול הקהל הרחב..והיה לי כייף ולא אכפת לי מה אחרים חושבים על המגע שלי עם הקרובים אלי.... נגמר זמני, רוזי!

עופר 123

New member
מקרה שבכל פעם שאני נזכר בו - מרגיז מחדש

לפני כמה שנים פגשתי אחד מהמפקדים מהצבא בקניון. אהלן, אהלן, שלום, שלום, מה קורה, ואז פתאום - טפיחה על הבטן, ו"נו, גדלנו, אה?". אני באמת לא מבין מה עבר לו בראש. למה אתה נוגע? מה אתה מעיר? זה שהיינו ביחד בצבא, לא הופך את הבטן למקום פתוח. עם זאת, כאשר זה בהסכמה, אין לי בעיה עם נגיעה בבטן. הבעיה אצלי זה המאחורה של הברך

destiny23

New member
עוד לא הייתי בהריון (מקווה מאוד בעתיד)

אבל אני יכולה להגיד שאני שונאת את הבטן שלי שנאת נפש.... ואני מאודד לא רוצה ונותנת שיגעו בה. אם מישהו עשה את זה בלי התראה מוקדמת הוא צפוי לקבל שטיפה רצינית ממני..... כאשר אהיה בהריון אני משערת שפחות יפריע אבל רק ע"י קרובים כמובן. אוי ואבוי לזר שיחשוב שזה בסדר לגעת בבטן ההריונית.

טואנדה

New member
דווקא אני מאוד אוהבת

גם לגעת וללטף לעצמי את הבטן וגם כשאחרים נוגעים בי. לא משנה סוג המגע, טיפולי, ילדים שנהנים מהרכות , שמניחים עלי ראש או בסקס. מרוב שאני אוהבת את הבטן ובעיקר את אזור הפופיק:) גרמתי לעצמי פעם אחת פצע בפופיק והרופא אמר שאפסיק להתעסק איתו:(((( , אבל מי יכול להפסיק. אז נראה לי שזה ממש תלוי.

למעלה