סתם שתדעו... טליסמן חזר למדפים של טויז אר אס שנה חיכיתי וזה הגיע
Y ycyclop New member 27/9/04 #2 ברוך הבא ובוקר טוב ההודעה המשמחת כבר פורסמה לפני כ 2-3 חודשים. אם התחום מענין אותך אתה מוזמן לעקוב אחרי הפורום
ברוך הבא ובוקר טוב ההודעה המשמחת כבר פורסמה לפני כ 2-3 חודשים. אם התחום מענין אותך אתה מוזמן לעקוב אחרי הפורום
R R e A New member 28/9/04 #3 אה חחח אופס... אני פשוט הייתי לפני חצי שנה בטויז אר אס ולא מצאתי, שלשום חבר שלי מודיע לי פתאום שיש להם ואת האמת? התחום הזה לא ממש מרתק אותי, אבל יש לי כמה חברים שממש אוהבים את כל הנושא הזה. אני אמליץ להם על המקום הזה
אה חחח אופס... אני פשוט הייתי לפני חצי שנה בטויז אר אס ולא מצאתי, שלשום חבר שלי מודיע לי פתאום שיש להם ואת האמת? התחום הזה לא ממש מרתק אותי, אבל יש לי כמה חברים שממש אוהבים את כל הנושא הזה. אני אמליץ להם על המקום הזה
S skatch wolf New member 29/9/04 #4 בקשר לטליסמן איבדתי את הקלף של המכשף מזמן, עד היום כשאני עוד משחק עם חברים אין לנו את האפשרות לבחור בו...מישהו אולי מוכן לפרסם תמונה שלו שאני אוכל להדפיס אותו?
בקשר לטליסמן איבדתי את הקלף של המכשף מזמן, עד היום כשאני עוד משחק עם חברים אין לנו את האפשרות לבחור בו...מישהו אולי מוכן לפרסם תמונה שלו שאני אוכל להדפיס אותו?
B bendelac New member 3/10/04 #5 לדעתי אסור לפרסם מפני שזה הפרת זכויות יוצרים. אם ניתן לפרסם (באישור מנהל הפורום). אני מוכן לסרוק לך את התמונה. (עדיף שתפנה אל החברה המיצרת אולי הם ישלחו לך אותו)
לדעתי אסור לפרסם מפני שזה הפרת זכויות יוצרים. אם ניתן לפרסם (באישור מנהל הפורום). אני מוכן לסרוק לך את התמונה. (עדיף שתפנה אל החברה המיצרת אולי הם ישלחו לך אותו)
Y ycyclop New member 4/10/04 #6 אסור לפרסם מותר לשלוח ב-email פרסום מהווה הפרת זכויות יוצרים ויורד מיד
ה ה ק ו ס ם ה ל ב ן New member 7/10/04 #7 טליסמן.... כיום ניתן למצוא את המשחק טליסמן בחניות משחקים ישנים או בשווקי חניות משחקים בארץ..(כך אני השגתי את המשחק!)
טליסמן.... כיום ניתן למצוא את המשחק טליסמן בחניות משחקים ישנים או בשווקי חניות משחקים בארץ..(כך אני השגתי את המשחק!)