סתם שתדעו

בנדה1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב פנינה

הלוואי שבעוד 9 חודשים ושבוע + / - עוד אחד/אחת/אחדים יחגגו יום הולדת... שכל המשאלות שלך יתגשמו בשנה הזו כי את עושה מעשה גדול ! ובשמים נכתבים דברים טובים עבורך. בהצלחה.

מירבי*

New member
מזל טוב לפנינה היקרה../images/Emo65.gif

פנינה אהובה, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, אושר, בריאות, אהבה גדולה, נחת מהילדים המקסימים שלך והצלחה בתהליך שכל כך חשוב לך. יקרה, אני רוצה שתדעי שאת מדהימה ביכולת ההתנהלות שלך,, כל כך שלווה ומיוחדת, משרה אווירה טובה ואין לי ספק שאת הולכת להצליח
אוהבת אותך יקירה, מזל טוב
ספרי איך את הולכת לחגוג....אדבר איתך בטלפון עוד מעט.

תודה רבה../images/Emo13.gif

ומכיוון ששאלת אז אני מרגישה צורך לכתוב משהו, זו המתנה שלי לעצמי לכבוד היומולדת (ארוך מאוד, אז סליחה) סיכום שנה היום לפני 28 שנים נולדתי. היום בדיוק לפני שנה, נולדתי מחדש. אז איך מסכמים שנה בחיים? זה לא פשוט אבל אפשרי. זו הייתה שנה לא קלה, אבל מצד שני, שנה מדהימה. שנה שבה למדתי להכיר את עצמי מחדש, שנה שבה גיליתי שאני קיימת. שנה של התמודדויות עם מצבים שלא ידעתי שהם אפשריים, שנה שבה גיליתי כמה חזקה אני. שנה שבה גיליתי שאפשר גם אחרת, שישי חיים גם אחרי שהחיים הקודמים שלי התרסקו. שנה שבה גיליתי שאפשר לאהוב שוב. שנה של החלטות לא קלות, שילוו אותי במהלך כל חיי. זו השנה שהייתה לי ואני שמחה שהיא הייתה ועוד יותר שמחה שהיא מסתיימת, אבל לא הייתי מהססת לעבור אותה שנית. אז היום אני בת 28 וגם בת שנה. בדיוק לפני שנה החלטנו שמתגרשים ומפרקים את החבילה. כנראה הצעד הכי חכם שעשיתי בשמונה השנים האחרונות. תוך חודש מרגע ההחלטה זכיתי בחופש ובחיי מחדש. התייפתי. כן, הפכתי ליפה (בלי שחצנות
) לפני שנה נראיתי כמו אישה בת 40 שכל החיים שלה עברו ועכשיו אני נראית צעירה מגילי. ירדתי המון במשקל וחזרתי לגוף שהיה לי לפני החתונה
לפני שנה כמעט לא היו לי קשרים מחוץ לאינטרנט, הייתי עסוקה מידיי עם החיים. עכשיו כמעט אין לי זמן לקשרים וירטואלים, בשנה הזו הרחבתי מאוד את המעגל החברתי שלי. וכולם צעירים וכולם החברים שלי. הכי מבוגרת בת גילי והכי צעירה בת 20. יש לי המון ידידים והמון המון מחזרים (צעירים אמרנו?
) כשהתגרשתי הבטחתי לעצמי שאת היומולדת הבאה שלי אני חוגגת הכי יפה שבעולם, פיצוי על שמונה השנים האחרונות. בשנה שעברה ישבתי ובכיתי ממש (חלקכם זוכרים), המצב הזה לא יחזור לעולם. היום אני חוגגת עם כל חבריי החדשים ואני מאושרת. רציתי לכתוב שאני מאושרת כמו שבחיים לא הייתי, אבל זה לא נכון, כי השנה הזו הייתה רצופה ברגעי אושר. אחת השנים הטובות ביותר שלי. מישהו אמר לי שהגרוש שלי הוא המתנה הכי טובה שקיבלתי בחיים. בהתחלה צחקתי, היום אני יודעת כמה הוא צדק. אז בהזדמנות הזו, אני רוצה להודות לגרוש שלי: תודה שהחזרת לי את חיי ותודה שיצאת מהם מזל טוב לי

וואו פנינה יקרה קראתי בנשימה

אחתתתת... לפי מה שהבנתי בעלך היה מבוגר ממך, ראיתי שהדגשת כל כך את גיל חברייך, שעכשיו או שצעירים ממך או שבגילך, אז אני מבינה שהרגשת מבוגרת עם בעלך, למרות שאינני מכירה את הסיפור, אבל תמיד אוהבת לקרוא הפי אנד, מה שקרה אצלך שהתגרשת, גם אצלי למעשה זה קרה בפרק א' של חיי, הייתי מאוד אומללה, ושמחתי לקרוא שפרק ב' שמח יותר בחייך. פנינה יקרה מאחלת לך חיים טובים ומאושרים, שמעתה והלאה רק תהני מכל רגע באושר אהבה ונחת, רק טוב. ואלפי מזלטובים ממני

הודעה והודאה מאוד מרגשת

פנינה, עקבתי אחרי תגובות שלך בעבר ואני מאוד אוהבת את גישתך לחיים. את משרה אופטימיות וקלילות נעימים שמעלים חיוכים... וזה כיף. יום הולדת היא חגיגה אישית בכל שנה. יום ההולדת הראשונה אחרי גירושין יכולה להיות טעונה ברגשות ותחושות מעורבים, וזה לפעמים לא כל כך קל... אני מתחברת מאוד להרגשת החופש שאת מדברת עליה ועל יצירת מעגל החברים החדש - הגילוי העצמי המחודש... ובאמת זה כיף אדיר. איזה מזל שיש הזדמנות לחוות שוב, ובסטטוס אחר, את הרגשת החופש... אני מאחלת לך באמת המון מזל טוב. אני מבינה שאת רגע לפני החזרה אז שיהיה באמת בהצלחה. תשמרי על האופטימיות, החיוך והקלילות הם כלים כל כך חשובים להתמודדויות השונות. ממני דגיגה.

תודה לכולן על הברכות../images/Emo13.gif

כולם פה אצלי, יושבים במרפסת וברחתי לכמה דקות להודות לכן אז המון תודה לכולן. אגב, גם הזוג שלי היה פה עד לפני כמה דקות, אני כ"כ אוהבת אותם שזה משהו... אני גם כ"כ מחכה להחזרה ומה זה מתרגשת, חבל על הזמן
יאללה חוזרת לחבר'ה, ביי בנתיים ושוב תודה

הרבה מזל טוב!!../images/Emo65.gif

שיהיה לך אחלה יומולדת ושנה נפלאה!!! שההחרה תעבור בהצלחה! שיהיה לך יום כיף עם הרבה
, זה כיף לקבל כאלה! אז שוב המון המון מזל טוב

למעלה