תודה רבה../images/Emo13.gif
ומכיוון ששאלת אז אני מרגישה צורך לכתוב משהו, זו המתנה שלי לעצמי לכבוד היומולדת (ארוך מאוד, אז סליחה)
סיכום שנה היום לפני 28 שנים נולדתי. היום בדיוק לפני שנה, נולדתי מחדש. אז איך מסכמים שנה בחיים? זה לא פשוט אבל אפשרי. זו הייתה שנה לא קלה, אבל מצד שני, שנה מדהימה. שנה שבה למדתי להכיר את עצמי מחדש, שנה שבה גיליתי שאני קיימת. שנה של התמודדויות עם מצבים שלא ידעתי שהם אפשריים, שנה שבה גיליתי כמה חזקה אני. שנה שבה גיליתי שאפשר גם אחרת, שישי חיים גם אחרי שהחיים הקודמים שלי התרסקו. שנה שבה גיליתי שאפשר לאהוב שוב. שנה של החלטות לא קלות, שילוו אותי במהלך כל חיי. זו השנה שהייתה לי ואני שמחה שהיא הייתה ועוד יותר שמחה שהיא מסתיימת, אבל לא הייתי מהססת לעבור אותה שנית. אז היום אני בת 28 וגם בת שנה. בדיוק לפני שנה החלטנו שמתגרשים ומפרקים את החבילה. כנראה הצעד הכי חכם שעשיתי בשמונה השנים האחרונות. תוך חודש מרגע ההחלטה זכיתי בחופש ובחיי מחדש. התייפתי. כן, הפכתי ליפה (בלי שחצנות
) לפני שנה נראיתי כמו אישה בת 40 שכל החיים שלה עברו ועכשיו אני נראית צעירה מגילי. ירדתי המון במשקל וחזרתי לגוף שהיה לי לפני החתונה
לפני שנה כמעט לא היו לי קשרים מחוץ לאינטרנט, הייתי עסוקה מידיי עם החיים. עכשיו כמעט אין לי זמן לקשרים וירטואלים, בשנה הזו הרחבתי
מאוד את המעגל החברתי שלי. וכולם צעירים וכולם החברים שלי. הכי מבוגרת בת גילי והכי צעירה בת 20. יש לי המון ידידים והמון המון מחזרים (צעירים אמרנו?
) כשהתגרשתי הבטחתי לעצמי שאת היומולדת הבאה שלי אני חוגגת הכי יפה שבעולם, פיצוי על שמונה השנים האחרונות. בשנה שעברה ישבתי ובכיתי ממש (חלקכם זוכרים), המצב הזה לא יחזור לעולם. היום אני חוגגת עם כל חבריי החדשים
ואני מאושרת. רציתי לכתוב שאני מאושרת כמו שבחיים לא הייתי, אבל זה לא נכון, כי השנה הזו הייתה רצופה ברגעי אושר. אחת השנים הטובות ביותר שלי. מישהו אמר לי שהגרוש שלי הוא המתנה הכי טובה שקיבלתי בחיים. בהתחלה צחקתי, היום אני יודעת כמה הוא צדק. אז בהזדמנות הזו, אני רוצה להודות לגרוש שלי:
תודה שהחזרת לי את חיי ותודה שיצאת מהם מזל טוב לי