עוף הודי? פאקיר לא יודעת אולי עורב? למה? אפשר גם להגיד מח-שווא :) איזה שנינות אוחחחחחח עלי! סתם.....
P puma141 New member 4/8/16 #49 עוף הודי? פאקיר לא יודעת אולי עורב? למה? אפשר גם להגיד מח-שווא איזה שנינות אוחחחחחח עלי! סתם.....
P puma141 New member 7/8/16 #53 מה אני אגיד לך....... בלי הביטוי לא הייתי מבינה כמה העולם הולך ומיטפש.
א איש המתח New member 7/8/16 #54 אז תני לנו באיזה דבר חוכמה... "מקבילית המוחות... והיום בתוכניתנו: זיקן, כלבן,המתמודד על שאלות בנוגע לכלבים פומה...פלספנית, תמודד על שאלות דעת תודעה ומודעות, כלל, הכללה וכוללנות. מתח, מכריט, שיתמודד מול כל השאר על שאלות מתחום היום-יום..."
אז תני לנו באיזה דבר חוכמה... "מקבילית המוחות... והיום בתוכניתנו: זיקן, כלבן,המתמודד על שאלות בנוגע לכלבים פומה...פלספנית, תמודד על שאלות דעת תודעה ומודעות, כלל, הכללה וכוללנות. מתח, מכריט, שיתמודד מול כל השאר על שאלות מתחום היום-יום..."
P puma141 New member 7/8/16 #55 זיקן אוהב את הכלב שלו יותר מעצמו....... אני לא פלספנית בכלל...זה טבעי אצלי הקליטה, העיבוד...הכל מהר
א איש המתח New member 7/8/16 #56 העיבוד שלך... גם קורס ונכנס לסטנד ביי חודש ימים. זה נצח במושגים של מחשב... על... כחול... עמוק... 90210.
העיבוד שלך... גם קורס ונכנס לסטנד ביי חודש ימים. זה נצח במושגים של מחשב... על... כחול... עמוק... 90210.
P puma141 New member 7/8/16 #59 אוקיי..... 1.מתה מתה מתה לשאול- אבל לא שואלת. *קשור לאהבה* 2.במקסימום 5 מילים: מה זה נישואין טובים?
א איש המתח New member 7/8/16 #62 אחחחח' עלא... זיכרון הפנומנלי יא פומה.   אני חושב שאספור את השטרות עם התשובות שקבלת.    
א איש המתח New member 7/8/16 #65 כן. את צריכה לשלם. גם על מהירות עיבוד. וגם על הפנומנליה. זה מחשב עמוק מאוד
P puma141 New member 7/8/16 #70 לא יכולה. חחח בעייתי! אבל בא לי לצעוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!