סתם שתדעו.... טוב לי !

סתם שתדעו.... טוב לי !

אני מכנסת אתכן בנות (נו טוב גם הגברברים ...) להתיעצות. יש לי ידיד הכי טוב בעולם .. אני מאוד אוהבת אותו ומרגישה ממש חופשית על ידו. (הגעתי למצב שאני גם מתה על הריח שלו ... חייבת לצין שבחורים שיש להם ריח לא משהו אני מתרחקת כמו מאש... ) ניסינו להיות חברים שלוש פעמים ובשלושת הפעמים זה לא הסתדר בגללי ... אני מודה. בשלושת הפעמים בסוף חזרתי לאקס החזק שלי והעפתי את הידיד רחוק ממני מאוד , לא דיברתי איתו חודשים וגם לא ממש היה אכפת לי ממנו אבל מידי פעם התגעגעתי אני חייבת להודות. בכל פעם שהעפתי אותו ממני זה היה כי כעסתי עליו מאוד כי הוא עשה כמה דברים שמאוד פגעו בי. והוא ממש אבל ממש נפגע ונעלב ממני .... אין לי אפילו מילים לתאר את הכעס שלו כלפי .... אבל הוא כינה אותי כערפד שלו אפילו . לפני שבוע הוא חזר מהטירונות , שונה לחלוטין ממה שהכרתי אותו פעם . אני לא חשבתי לחלוטין שאני אחזור להיות איתו בקשר אבל רצה הגורל והידיד הזה נישק אותי סתם בלחי כזה ... ואז חיבק אותי .. ושוב כל הרגשות אליו התחילו לחזור..... עכשיו אני מאוד מבולבלת , כי אני מאוד מחבבת אותו ובאמת מתגעגעת אליו וליחס שלו כלפי , מאוד התאמנו מכל הבחינות, ההורים שלי מאוד אהבו אותו וגם אנחנו באים מרקע מאוד דומה , חברים משותפים .. נו הבנתם את הפרנציפ. אבל , מרוב הפעמים שפגעתי בו ונפרדנו בגללי אני לא רוצה שוב לחזור על אותו הסיפור . אני והידיד הזה מאוד מבולבלים כי , מצד אחד מאוד התגעגענו אחד לשני ולחום ולאהבה המיוחדת שהייתה לנו ומצד שני עכשיו אנחנו כבר מפחדים זה מזה .... מפחידים ומבולבלים מאוד !!! מאוד !! פוחדים להפגע! איך לגרום לו להפסיק לפחד ממני ולרצות אותי ? כמו כן.... האקס חזק שלי שוב מראה נכונות לקשר .... אוף מה הוא פתאום נזכר בי ?! הוא אומר לי שהוא נפרד ממני "בנסיבות מיוחדות" ושאני צריכה, לא אני חייבת ! להבין אותו שהיה לו קשה ... אבל , כשהיה לו קשה ורציתי לעזור לו הוא הדף אותי ממנו אז מה עכשיו כשטוב לו הוא רוצה אותי... ? ומה איתי כשהיה לי קשה הוא לא רצה אותי בחזרה ! (כמה בכיתי בגללו רק ההורים שלי והוא יודעים .. הוא ישב מולי וראה שרע לי ועדין לא רצה לחזור ... זה היה מאוד כואב ) הקטע הוא שכשאני אפילו רומזת שאני לא עומדת לחזור אליו הוא כל כך נעלב וכל כך נפגע שזה הורס אותי מבפנים ..... כי אני מאוד מחבבת אותו אבל , הוא הרס את הרגשות האהבה שחשתי כלפיו ונשאר רק אי ודעות מה לעשות לגביו ... ומשום מה ..הראש שלי עסוק כרגע בידיד הזה....

HaMsTeR

New member
אממ.. אני לא מציעה לך להתחיל../images/Emo118.gif

מחדש שום דבר עם הידיד ההוא.. אני ממש מזדהה איתך בקטע הזה- גם לי יש ידיד ממש טוב. ההורים שלי אוהבים אותו וההורים שלו אוהבים אותי, ותמיד היו בעד שיהיה בינינו קשר. בשנה שעברה היינו חברים למשהו כמו חודשיים וחצי\שלושה וזה פשוט לא הלך.. אפילו שאהבתי אותו והכל (והיום אני עדיין אוהבת אותו, בתור ידיד- כמובן) היחסים בינינו לא הצליחו ובסופו של דבר זה גרם לידידות בינינו כמעט להיהרס.. חזרנו להיות ידידים רק משהו כמו שלושה חודשים אחרי זה וזה לא היה אותו דבר.. ראית שכבר ניסיתם להיות חברים שלוש פעמים וזה לא הלך.. חבל סתם להפגע\להתאכזב שוב.. מצד שני- תמיד יכול להיות שהפעם זה כן ילך.. ארר.. לא יודעת מה להגיד לך, אבל זה לא נשמע טוב במיוחד.

חמודלה החיים זה כאן ועכשיו

או איך אמר אילן רמון זל איו חזרה גנרלית עברי הלאה ותשלחי את שניהם לשדות זרים

sh53

New member
הכי טוב לא לעשות כלום עכשיו

את לא יודעת למי את נמשכת יותר, לאקס או לידיד. את יכולה לפגוע בידיד, כן בכוונה, לא בכוונה, - האם זה מה שאת רוצה שיקרה, בדיוק עכשיו (הרי פגעת בו לא פעם ולא פעמיים)? קחי הפסקה קלה, לא חייבים להיות במערכת זוגית כל הזמן, ארגני את מחשבותייך, חשבי טוב טוב על מה שקרה, איך הגעת למצב בו את נמצאת היום (כלומר להסיק מסקנות), למה מערכת היחסים עם האקס הסתיימה כך ולמה מערכת היחסים עם הידיד גם הסתיימה (3 פעמים ובגללך - כמו שאמרת בעצמך, האם את רוצה שתהיה גם פעם רביעית?). לדעתי את חיה את הרגע, את לא חושבת צעד אחד קדימה: האם יהיה לך טוב עם מי שאת נמצאת עכשיו גם מחר (חזרת לאקס, העפת את הידיד, לא דיברת איתו חודשים ולא איכפת לך ממנו - האם כך מתנהגים למי שכן רוצים בקרבתו?). האם את פוחדת להתמודד עם המציאות? האם את פוחדת לומר את מה שיש לך בלב? לפעמים צריך גם לומר דברים לא נעימים לצד השני, וצריך להתמודד עם דברים ולומר אותם, אבל עדיין בצורה כמה שפחות פוגעת ולא להעיף אותם מאיתנו לכל הרוחות. את כועסת על הידיד כי הוא עושה דברים שפוגעים בך, ומה איתך? האם את לא פוגעת בו? האם לא יתכן שהוא מתנהג כך כי הוא לא מרגיש שהוא צריך להשקיע בך (הרי לא התייחסת אליו יפה בעבר - 3 פעמים, והוא ממש נעלב ממך, כמו שכתבת). כמו שכתבתי לך בהתחלה - קחי פסק זמן לארגן את המחשבות שלך ולבדוק מה את רוצה מעצמך ולאן את מצפה להתקדם ועם מי בכלל. היום זה בחור בשם כזה ומחר זה בחור בשם אחר. הבעיה לא תיעלם אם לא תנסי להלחם בה. לפגוע באנשים זו לא דרך.

יכול להיות שאני נמשכת אליו

כי הוא תמיד שם בשבילי , אחרי שאני מסיימת קשרים עם אחרים הוא תמיד שם ותומך בי אבל אף פעם לא עושה את הצעד בשביל "לזכות בליבי" והוא כמובן כבר לא סומך עלי כי כמו שהוא אמר "אני מנצל את הרגעים שבהם את איתי ושואב כוח ממך כי אני יודע שיבוא רגע ולך שוב ימאס ממני כמו שתמיד נמאס לך ממני בארבע הפעמים הקודמות ושוב תלכי , אבל הכוח שאני שואב עכשיו מחזיק אותי עד הפעם ההבאה שתחזרי " כששמעתי את זה , אני הרגשתי ממש רע עם כל הדברים שעשיתי לו ופגעתי בו ולא הבנתי למה אני עושה את זה , כי לחלוטין טוב לנו ביחד. הוא אמר שאני פשוט נהנת להשיג אותו ואז אחרי שאני משיגה אותו אני זורקת אותו .... חשבתי אולי, בגלל שהוא כזה "נחמד" ובמקום להחזיק אותי על קצר נותן לי חופש פעולה מוחלט, זו הסיבה שאני פוגעת בו ...וכל פעם עוזבת אותו כיהוא לא נלחם מספיק בשביל שאשאר . אבל מציק לי שהוא לא תופס אותי יותר חזק, שהוא לא משקיע בקשר איתי , הוא לא מצלצל ואם הוא מצלצל אז הוא שואל מלא שאלות שלא נעים לי לדבר על הנושאים ..... מצב קצת מבלבל!!!!!!! ולצערי אני מבינה אותו , הוא לא מרגיש שהוא צריך להשקיע כי גם ככה אני אלך אחרי תקופה מסויימת (על פי דבריו , כשימאס לי ... ) אבל , אמרתי לו אתמול שאני לא רוצה למהר, אני צריכה קודם כל לבנות את עצמי מחדש ואחרי זה לראות אם מתאים לי קשר כי אני לא רוצה לקפוץ מבחור לבחור במיוחד כשאני עדין מבלבלת עם האקס שלי . אמרתי לו שהוא לא חייב לחכות לי -כי פשוט יש מלא בחורות שרוצות אותו, אני אומרת לכם, הוא חתיך , רגיש , בלונדיני עיניים חומות פשוט מדהימות , יודע מתי לומר את המילה שתגרום לכל אחת להרגיש מלכה ... הוא פשוט מדהים .. אני לא רוצה שישב ויחכה לי . (והוא גם לא מחכה לי , לפי מה שהבנתי הוא יוצא עם בחורות אבל אני יודעת שאם אומר לו שאני מענוניינת הוא יעזוב הכל ויהיה איתי ) ודבר אחרון שאמרתי לו זה סליחה שהתעללתי בו ככה .. .אני מקווה שהוא יבין ויסלח ... אז בינתיים אני לבד !

sh53

New member
מאחלת לך שהוא יסלח לך

לבקש סליחה - זו מעלה גדולה ולא כל האנשים יודעים לומר את המילה הזאת, שלפי דעתי היא מילת קסם
, ואם היא נאמרת מכל הלב ועם כוונה רצינית, אפשר להשיג בזכותה המון בחיים
. להיות לבד כרגע, זה לא נורא כל כך. זה סה"כ כרגע וזה לא אומר שזה ישאר כך תמיד. לפעמים אנו צריכים זמן לארגן את מחשבותינו ולנוח קצת מהמחשבות שמתרוצצות לנו בראש.

wingdhors

New member
חייבת להחליט

הי פעם ראשונה שלי בפורום הזה ונתקלתי בבעיתך......ההמממ..... לדעתי הגיע הזמן שתחליטי מה קורה ועם מי, משחקי ה"פינג-פונג" לא הוגנים כלפיך וכלפי שותפיך כמו כן הם בד"כ פוגעים. אקס הוא אקס, כמה מיתולוגי שהוא יהיה במיוחד שכבר ניסיתם לחזור כמה פעמים, במיוחד שהוא פגע בך כל פעם מחדש, את חייבת להגיד די, לא לו אלא לעצמך, להשלים עם העובדה שהוא לא בשבילך. לגהי\\בי הידיד תהיה את גם הוגנת ואל תעשי לו מה שהאקס עושה לך... או שאת מנסה איתו פעם אחת אחרונה אבל באמת מנסה מכל הלב (סבבה) או שאת משלימה עם זה זהוא ידיד וזהו....ממשיכה הלאה אל המרחב.
בהצלחה

למעלה