סתם שעת תום

danistar

New member
סתם שעת תום

קרן אור לוטפת את הרגש היא סוחפת סתם שעת תום שזוחלת לה בחום עננה קלה חולפת ריח בוקר היא נודפת חלום נוסף נשבר מלילה שחלף , עבר שמש חדשה סוחפת את הנפש היא חושפת רגע אחרון רגוע שמעורר שוב געגוע ...

בין חושך,לאור

בין חושך לאור בין חלום מתוק,לכפור ניעורים באחת מהשעשוע לחלום על זה הגעגוע קרני אור,המציאות חושפים בה רואים גם את כל הצללים ובלילה,עת תשקע לה השמש שוב ניתן להפליג לה,לנפש

חן (*_*)

New member
../images/Emo124.gifדניייייייי ../images/Emo88.gif

השיר יפהפה, אבל, הגעגוע הספציפי לקרן האור הנ"ל, מוטב שיעלם בתהום הנשייה.

danistar

New member
חנצ´ו ../images/Emo24.gif

את פשוט משהו . באמת ובתמים לא היה קשר אליה , פשוט חיפשתי משהו שחתאר את הבוקר ומה יותר טוב מקרני אור .. בכל מקרה את משהו !!

בוקר טוב דניאל ולכולםםםםםםםםם

להתעורר על הבוקר לקבל את פני החמה להפשיר את הלב אשר קפא קמעה לאפשר לקרני פז לחלחל אל הורידים לפזר ענני ערפל לאפשר לאור לגרש את הצל. לחייך אל העולם העולם יחייך אליך. ויוציא את התוגה מעליך. ************************ אור אור חדר אל תוך חדרי חיש מהר גירש את בדידותי התיישב על מפתן חדרי ליבי ובקול רוגע לחש לי... את... שמנמונת חמודה שלי... אהיה לך "קטליזטור" ואת...לי-אור שלי, אאחה מחיצות חדרי ליבך הפרוץ הסדוק ביגונך. נצלול יחד באב העורקים, נעגון בשסתום קצת מחוזקים, אוביל אותך פנימה אל הפרוזדור שלי, אני גיבורך ואת לי-אור שלי. עדינה-ו

maxima

New member
איזה יופי של שירים........

אותי המוזה עזבה לאנחות הראש ריק אין מילים

למעלה