סתם שעשוע מוזיקלי

סתם שעשוע מוזיקלי

/
/ האם מי מכם יודע כמה ספירות (פעמות) יש בתוים אלה? אודה לתשובותיכם. ערב נעים

בדיסק צימאון - בדרך - שלמה ארצי

בדרך הדרך ארוכה, מי זה יגיד לי את סופה, מי זה יאמר לי מה יהיה, מי זה יידע?? בדרך מכאן לשם עמד קוסם בתוך האור, וניסה להוציא בכוח, יונת שלום מכובעו, וכשלבן היכה שחור, נצמדת אלי כמו לקיר, כל הדרך הסתבכנו, עד שבאו שני שוטרים ואמרו: "בדרך מכאן לשם יש פקק לזכר המתים, קחו ימינה וקצת שמאלה, תעקפו את הבתים", אחר כך רבנו ואהבנו, ופגעתי בך מאוד, בין הכוכבים חלפנו, כמו חלליות אנושיות.

"בדרך"

הריקוד "בדרך", ריקוד זוגות של שלמה ממן, על פי השיר של שלמה ארצי השיר נפתח במילים : "בדרך מכאן לשם יש פקק לזכר המתים קחו ימינה וקצת שמאלה תעקפו את הבתים"

חיים וליאורה !

התשובות נכונות ! מעניין לשאול פעם את שלמה ארצי, ליד איזה בית קברות הוא התנתב עם המכונית שלו כשהחיבר את המילים של השיר הזה ? מירי.

יש שמונה ספירות !

פשוט מאד ! נכתבו שתי תיבות. כאשר בכל תיבה 4 ספרות (פעמות). שני התווים שקו מחובר בינהם זו ספירה אחת. בתקווה שהובנתי. מירי.

אני כמובן הבנתי../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

מירי את גדולה. ידך בכל. כמובן שהתשובה מלאה ויפה.

ניל אתה צודק כמובן

אבל אינני מצפה שהחברים ידעו עד כדי כך מוזיקה, אלא רק איך זה מתקשר לספירה בריקוד.למה להקשות?

ולמה

את מצפה שהחברים ידעו לקרוא תוים, ולזהות סימון של רבעים, שמיניות וכו´? עוד לא ראיתי מדריך שמלמד ריקוד תוך שימוש בשקפים עם תוי השירים. היי, חשבתי על רעיון מצוין (קצת יומרני, לחשוב על רעיון ולהכתיר אותו בתואר "מצוין", לא?). אלה מכם שיודעים לנגן, בודאי מכירים את חוברות התוים לשירים אשר באות עם מילות השירים, כך שמתחת לכל תו בשיר מופיעה ההברה שיש לשיר כשמנגנים את התו הזה - אפשר לשכלל את הרעיון ומתחת לשורת ההברות, תהיה שורה נוספת - של הצעד שיש לבצע עם אותו תו.

בריזה על תכעסי סתם השתעשעתי

ברור שחלק מהם לא ידעו, אבל הנה בכל זאת את ענית, ניל מירי וגם עזרא. כל הכבוד על הרעיון הוא מאוד מקורי, אבל נראה לי שיהייה קשה לביצוע.

ואני אערים את הקשיים ../images/Emo46.gif

דחילקום
מה זה בחינות בגרות באולפן רקודי-עם? או פורום כייפי...
מרוב חידות, שאלות, צעדים הקפצות לא רואים יער...

מדוע נחמצו פנייך?

מה יהיה איתכם? זה עדיין לא ברור לכולם שלא יכול לקרות מצב שבו 100% מההודעות יעניינו 100% מחברי הפורום? למה כל פעם שיש הודעה שלא מעניינת אותכם אתם חשים צורך להגיב? מישהו ניסה פעם להבין את הפילוסופיה של השרשור? הרעיון הוא שכל ההודעות שקשורות ונובעות מהודעה מסויימת "משתלשלות" ממנה - ככה כשאני מגיעה בבוקר לפורום, אני קוראת בתור התחלה רק את ההודעות הראשונות בכל שרשור - הודעה שנראית לי מעניינת, אני קוראת גם את כל השרשור שיוצא ממנה, הודעה שלא מעניינת אותי - אני לא קוראת את כל השרשור. אבל אף פעם, מעולם, לא עלה על דעתי כשקראתי הודעה שלא מעניינת אותי להגיב לה בהודעה מסוג "מה פתאום כותבים דב כזה בפורום, זה לא מעניין".

למעלה