סתם שיתוף...

סתם שיתוף...

קראתי עכשיו קצת מכל מיני בלוגים של אנשים (חלק של אנשים מפה), וזה מילא אותי במן תחושה נעימה אופטימית כזאת והערכה כלפי האנשים שרשמו אותם, איך הם מצליחים להגיע לכזאת רמה של מודעות ואהבה כזאת ולמחשבות שלהם... אצלי במקום לנסות לזרום אני מרגישה שכל החלטה אצלי נתקלת במיליוני קונפליקטים ובסוף אני לא מגיעה לשום החלטה שאני באמת שלמה איתה... גם אם אני מנסה ללכת על ספונטניות ולעשות את מה שמתחשק לי - איכשהו זה לא תמיד אפשרי (למשל לנסוע לאיזה מקום, ואז אין עם מי או איך להגיע כי אין רכב) ואז אני מתאכזבת, אני מרגישה שאני יותר רודפת ככה אחרי דברים במקום לתת להם לקרות... מעבר לזה, אני עדיין פועלת בצורה של לרצות אנשים, חשוב לי כנראה שאנשים יאהבו אותי, או יותר נכון לא יזלזלו בי כי הביטחון שלי בעצמי ממילא הוא נושא לפעמים רגיש וגמיש, ואני עובדת עליו לאט לאט, לפעמים אני מרוצה מעצמי ולפעמים פחות וקשה לי ככה להשתחרר... אני מרגישה קצת חלשה וחסרת אנרגיות ואין לי חשק להשקיע בדברים כמו בישול אוכל נורמלי לעצמי, והבית, שאותו עוד לא עזבתי למרות שאני מרגישה שהזמן לזה כבר הגיע מזמן ואני צריכה להיות "אדון לעצמי", גם הוא דורש ממני לתת כל הזמן ולעזור ואני עייפה מזה. הכל מתפרש אולי בצדק כמו אגואיסטיות או עצלנות, ואני לא יודעת אם אולי אני באמת כזאת, אבל אני עייפה כבר ונמאס לי ואני רוצה להרגיש שאני יודעת כבר לאן אני רוצה שהחיים שלי יתקדמו, כי כרגע הכל מרגיש כאילו הזמן נעמד במקום, אני יושבת בבית, ולא מוצאת עבודה, ולא מתחברת לשום מקצוע לימוד שאני באמת ובתמים רוצה לדעת. על חופש או כיף קצת קשה לדבר כי אין מספיק כסף, אפילו שאני מאוד רוצה, אבל אני לא כ"כ יודעת איזה מן כיף זה יכול להיות... כלומר: לאן/מה/איך?!... מפריע לי בזמן האחרון שאני מגלה שהתחילו להיות לי פתאום בעיות ריכוז וזיכרון, אנשים יכולים להגיד לי משהו וזה איכשהו חולף לידי, ופתאום אני קולטת שלא ממש הבנתי מה אמרו לי ולא הפנמתי את זה, וזה מפריע לי ונורא לא נעים לי לשאול שוב... וגיליתי שאני דיי חסרת סבלנות ולפעמים נוטה לפעול באימפולסיביות כי נדמה לי שהזדמנויות יחלפו אם אני לא אדע לתפוס אותן בזמן... מפריע לי גם שלא תמיד יש לי על מה לדבר בטלפון עם אנשים... תמיד נדמה לי שאני צריכה להחיות קצת את השיחה, ולפעמים מאוד כיף לי לדבר עם אדם מסויים בזמן מסויים, ולפעמים יש שתיקות וזה קצת מעיק... גם הכרתי עכשיו מישהו ממש במקרה, וככל שמדברים יותר - יש פחות על מה לדבר, בניגוד לפעם הראשונה שיצא לנו לדבר וזרמנו והיה ממש כיף! אבל כאילו פתאום נגמרו השאלות או החוויות האחרונות שהיה אפשר לשתף אחד את השני, עוד לא ממש התקרבנו עדיין מספיק בעיקרון... אני לא יודעת מה המטרה בכתיבה של כל זה פה, ואני אפילו לא יודעת לאיזו הבנה אני בכלל רוצה להגיע בכל זה, אבל הפורום הזה איכשהו מושך אותי, ואפילו שלא תמיד קל לי להתחבר עם כל מה שנכתב פה, אבל גם כי אני לא יודעת מספיק ולא חוויתי כנראה מספיק כדיי להבין. מישהו רואה את הסדרה "חדר מורים" ב-yes+ ? יש את זה עכשיו בטלויזיה והסדרה הזאת תמיד מעוררת גיחוך עם כל מיני דברים מצחיקים שיש רק ברקע... קצת מבולגן פה הכל אני חושבת... זהו... חוץ מזה, יום טוב שיהיה לכולנו!
אני דווקא אוהבת ימי שבת שמשיים כאלה, הם תמיד רגועים ונעימים בסה"כ!

וואוו כמה רשמתי ../images/Emo6.gif

אם הקוראת הייתה אני, בטח הייתי קוראת את ההתחלה ועוברת הלאה עם חובר הסבלנות שלי...
בכל אופן רציתי לשאול איך אפשר להתרחק בצורה נעימה מחברה קצת מעיקה שאין לי משהו נגדה בסה"כ, אבל איכשהו קשה לי איתה ולא כיף לי בכלל להיות איתה, ואני יודעת שהיא רוצה לשמור כל הזמן על קשר (היא עברה למרכז הארץ), אבל אני יותר מרגישה שאני מן חברה שלה לשעות מצוקה שלה בלבד... והיא לא תמיד מתנהגת בכבוד כלפיי... (היא בנאדם מבולבל כזה... קצת כמוני
) ?

kung fu

New member
דווקא קראתי הכל בעיון ../images/Emo13.gif

אין לי קושי עם הודעות ארוכות... לגבי מה ששאלת "איך אפשר להתרחק בצורה נעימה מחברה קצת מעיקה שאין לי משהו נגדה בסה"כ, אבל איכשהו קשה לי איתה ולא כיף לי בכלל להיות איתה, ואני יודעת שהיא רוצה לשמור כל הזמן על קשר (היא עברה למרכז הארץ), אבל אני יותר מרגישה שאני מן חברה שלה לשעות מצוקה שלה בלבד... והיא לא תמיד מתנהגת בכבוד כלפיי... (היא בנאדם מבולבל כזה... קצת כמוני) מציעה לך כמה דברים: 1. אמרת שהיא קצת כמוך. תשקלי אם את באמת רוצה להתרחק ממנה, או אולי להתנהג איתה כמו שהיית רוצה שיתנהגו איתך.... 2. תבדקי אם יש בה תכונות שיש בך שלא נעימות לך לראות... 3. אולי את יכולה להציע לה עזרה בעזרת ספר. (למשל הספר ארבע ההסכמות. ספר קריא מאד ופשוט). אם גילית שאת באמת לא רוצה להיות איתה בקשר אז..... =>>>>> את יכולה לכתוב לה מכתב שאת רוצה לסיים את הקשר. או לדבר איתה על זה.... או להגיד לה שקשה לך להיות איתה בקשר. או כל דבר אחר...אבל להגיד את האמת. נ.ב. החברים שלנו הם המראות שלנו. אם היא לא מתנהגת אליך בכבוד, יש בך חלק בתוכך שלא מתנהג אל עצמך בכבוד. אני לא אומרת את זה בשביל לבאס אותך או משהו כזה
אלא להסב את תשומת לבך לכך שכאשר תתייחסי לעצמך אחרת, את תראי חברים אחרים שמקיפים אותך. אולי זה שאת רוצה לנתק איתה את הקשר, מבציע באמת על השינוי הפנימי שאת עושה בעצמך....ושהיא כבר לא מתאימה לדפוס הישן שהפנית כלפי עצמך

kung fu

New member
איזו הודעה מעניינת ../images/Emo13.gif

קראתי עכשיו קצת מכל מיני בלוגים של אנשים (חלק של אנשים מפה), וזה מילא אותי במן תחושה נעימה אופטימית כזאת והערכה כלפי האנשים שרשמו אותם, איך הם מצליחים להגיע לכזאת רמה של מודעות ואהבה כזאת ולמחשבות שלהם... אני קוראת באופן קבוע את הבלוג של keoser
מאד מעניין לקרוא את מה שהוא כותב. יש פה אכן אנשים מוכשרים מאד
אצלי במקום לנסות לזרום אני מרגישה שכל החלטה אצלי נתקלת במיליוני קונפליקטים ובסוף אני לא מגיעה לשום החלטה שאני באמת שלמה איתה... גם אם אני מנסה ללכת על ספונטניות ולעשות את מה שמתחשק לי - איכשהו זה לא תמיד אפשרי (למשל לנסוע לאיזה מקום, ואז אין עם מי או איך להגיע כי אין רכב) ואז אני מתאכזבת, אני מרגישה שאני יותר רודפת ככה אחרי דברים במקום לתת להם לקרות... בעבר הייתי מאד לא ספונטנית. הצלחתי לשנות את זה בעזרת זה שהצבתי לעצמי מטרה להיות ספונטנית ולזרום יותר. מעבר לזה, אני עדיין פועלת בצורה של לרצות אנשים, חשוב לי כנראה שאנשים יאהבו אותי, או יותר נכון לא יזלזלו בי כי הביטחון שלי בעצמי ממילא הוא נושא לפעמים רגיש וגמיש, ואני עובדת עליו לאט לאט, לפעמים אני מרוצה מעצמי ולפעמים פחות וקשה לי ככה להשתחרר... גם אני עדיין רוצה שאנשים יאהבו אותי. כן, יש לי את הרצון הזה גם. לפי מה שאני רואה לרוב בני האדם עדיין יש את הרצון הזה.... בדיוק בשיעור הקונג-פו האחרון עבדנו על זה! איזה קטע....על להרפות מהרצון לרצות אחרים. אני מרגישה קצת חלשה וחסרת אנרגיות ואין לי חשק להשקיע בדברים כמו בישול אוכל נורמלי לעצמי, והבית, שאותו עוד לא עזבתי למרות שאני מרגישה שהזמן לזה כבר הגיע מזמן ואני צריכה להיות "אדון לעצמי", גם הוא דורש ממני לתת כל הזמן ולעזור ואני עייפה מזה. את גרה עדיין עם ההורים? מי זה "הוא"? הכל מתפרש אולי בצדק כמו אגואיסטיות או עצלנות, ואני לא יודעת אם אולי אני באמת כזאת, אבל אני עייפה כבר ונמאס לי ואני רוצה להרגיש שאני יודעת כבר לאן אני רוצה שהחיים שלי יתקדמו, כי כרגע הכל מרגיש כאילו הזמן נעמד במקום, אני יושבת בבית, ולא מוצאת עבודה, ולא מתחברת לשום מקצוע לימוד שאני באמת ובתמים רוצה לדעת. על חופש או כיף קצת קשה לדבר כי אין מספיק כסף, אפילו שאני מאוד רוצה, אבל אני לא כ"כ יודעת איזה מן כיף זה יכול להיות... כלומר: לאן/מה/איך?!... יש לך מורה מכוון כלשהו? יכול לעזור אולי להשתתף בקבוצה כזו או אחרת. מפריע לי בזמן האחרון שאני מגלה שהתחילו להיות לי פתאום בעיות ריכוז וזיכרון, אנשים יכולים להגיד לי משהו וזה איכשהו חולף לידי, ופתאום אני קולטת שלא ממש הבנתי מה אמרו לי ולא הפנמתי את זה, וזה מפריע לי ונורא לא נעים לי לשאול שוב... יכול להיות שזה קשור לאי בהירות שיש בתוכך. לא נראה לי שזה דבר שיישאר. כנראה ששאר הדברים בתוכך יסתדרו, התופעה הזו תיעלם...ככה לפחותז ה נראה מהצד. וגיליתי שאני דיי חסרת סבלנות ולפעמים נוטה לפעול באימפולסיביות כי נדמה לי שהזדמנויות יחלפו אם אני לא אדע לתפוס אותן בזמן... בעצם מין אמונה ש"הזדמנויות יחלפו אם אני לא אדע לתפוס אותן בזמן"? מפריע לי גם שלא תמיד יש לי על מה לדבר בטלפון עם אנשים... תמיד נדמה לי שאני צריכה להחיות קצת את השיחה, ולפעמים מאוד כיף לי לדבר עם אדם מסויים בזמן מסויים, ולפעמים יש שתיקות וזה קצת מעיק... גם הכרתי עכשיו מישהו ממש במקרה, וככל שמדברים יותר - יש פחות על מה לדבר, בניגוד לפעם הראשונה שיצא לנו לדבר וזרמנו והיה ממש כיף! אבל כאילו פתאום נגמרו השאלות או החוויות האחרונות שהיה אפשר לשתף אחד את השני, עוד לא ממש התקרבנו עדיין מספיק בעיקרון...
אולי זה פתח לדבר על דברים מעבר לחוויות היום יום. למשל על התפתחות אישית ודברים דומים? אני לא יודעת מה המטרה בכתיבה של כל זה פה, ואני אפילו לא יודעת לאיזו הבנה אני בכלל רוצה להגיע בכל זה, אבל הפורום הזה איכשהו מושך אותי, ואפילו שלא תמיד קל לי להתחבר עם כל מה שנכתב פה, אבל גם כי אני לא יודעת מספיק ולא חוויתי כנראה מספיק כדיי להבין.
מישהו רואה את הסדרה "חדר מורים" ב-yes+ ? יש את זה עכשיו בטלויזיה והסדרה הזאת תמיד מעוררת גיחוך עם כל מיני דברים מצחיקים שיש רק ברקע... אין לי yes
יש לי כבלים... קצת מבולגן פה הכל אני חושבת... זהו... חוץ מזה, יום טוב שיהיה לכולנו! אני דווקא אוהבת ימי שבת שמשיים כאלה, הם תמיד רגועים ונעימים בסה"כ! שיהיה לך טוב בחיים שאת מעצבת
מקווה שדברים יסתדרו.....

תודה על התגובה!!

היה מעניין לקרוא את התגובה שלך ודווקא נתת לי הרבה חומר למחשבה!
"הוא" - הכוונה לבית, לאנשים שבו. אני עדיין גרה עם אמא, אבא נפטר לפני כשנה וחצי בפתאומיות והבית עבר קצת טלטלה מאז... בקשר לעייפות וחוסר ריכוז, היום הלכתי לקנות לי B12 כי אני צמחונית כבר שנים, וראיתי שאין לי את אותו ויטמין בשפע לפי הבדיקת דם האחרונה, אז אח"כ קראתי באינטרנט שיש לויטמין (יחד עם חומצה פולית) גם השפעה על הנושאים האלה- על המוח ועל הזיכרון והמערכת העצבית... מקווה שזה יעזור במשהו, למרות שתכלס לא קניתי את זה ישירות למטרה הזאת
אין לי "מורה"... גם אני לא בדיוק מן בנאדם כזה שנוח לו בדר"כ לדבר על הבעיות שלו עם אנשים אחרים.. אם הייתי עכשיו עובדת במקום קבוע, אז ללא ספק הייתי חוזרת לחוג יוגה שבו הייתי פעם או משהו דומה, כי זה משהו שאני רוצה כבר הרבה זמן (יש לי מזרון ליוגה בבית, אבל אין לי מספיק משמעת עצמית כנראה ואני מתעצלת, ומעבר לזה יש הרבה הפרעות... וגם עצם זה שאני צריכה לחשוב ולהיזכר מה עושים אח"כ - כל זה קצת מוציא אותי מהרוגע שאמור להיות... אני מתגעגעת לרוגע
) אני לא לחלוטין יודעת בעצם למה אני הרבה מאוד פעמים חסרת סבלנות... לא יודעת אם זאת מן אמונה שלי באמת כמו שרשמת, כי במחשבה שניה אני לא מסוג האנשים שמרגישים שהחיים קצרים והם צריכים להספיק כמה שיותר (למרות שלאחרונה אולי אני כן מתחילה להבין את המחשבה הזאת...) לגבי החברה הזאת שהזכרתי - אני עוד צריכה לחשוב על מה שרשמת... אני רק יודעת באופן עובדתי שלי עם עצמי שלא הכי טוב לי איתה... אני לא בטוחה אם אני באמת רוצה לנתק את הקשר לחלוטין... בסה"כ אנחנו חברות כבר כמה שנים טובות, אבל היא השתנתה ואני השתנתי, ואנחנו לא לגמרי באותו ראש היום... אני מרגישה שהיא לא אמיתית כזאת וזה דיי מפריע לי. אבל בכל מקרה את צודקת לגבי זה שהחברים שלנו הם המראות שלנו! שוב, אני באמת צריכה לחשוב על מה שרשמת לגבי החברה הזאת (ולגבי הכל) כי יש בזה אולי משהו, משהו שלא חשבתי עליו בכלל קודם לכן... תודה לך!
אני מקווה שההודעות העתידיות שלי ילכו ויהיו נעימות יותר...

kung fu

New member
ההודעות שלך כבר נעימות לי ../images/Emo13.gif

אכתוב תגובה מורחבת בהמשך

תודה... ../images/Emo23.gif

רציתי סתם ככה להוסיף עוד מסקנות שהגעתי אליהם היום בעיקר לקראת ערב: 1) הגוף שלי לאחרונה התחיל להיות כנראה קצת יותר חכם עם "ראש" יותר בריא לאחרונה באופן שמפתיע אותי, ומשום מה אחרי שנים שרדפתי ולא עמדתי בפיתוי כשראיתי משהו מתוק מולי - אז היום אני אוכלת מתוקים (שוקולד בעצם) רק מדי פעם, ומספיקה רק כמות קטנה, כי אחרת זה פשוט עושה לי בחילה והרגשה כללית רעה של כבדות או לא ברור בעצם מה. אותו דבר לגבי כל מני תבשילים כאלה מאבקות כמו מרקים ושאר ג'אנק - עד היום תמיד אהבתי את הדברים האלה למרות שאנשים לידי עיקמו את האף, והיום כשאני מכניסה דברים כאלה לפה ברוב המקרים אני פשוט לא מצליחה לסבול את הטעם, אני כל הזמן חושבת תוך כדיי שאני אוכלת אבקה מוזרה ולא אוכל של ממש... כל זה טוב ויפה, רק שהבעיה היחידה היא שהסינון מאכלים הזה קצת מדלל לי את התפריט הממילא לא הכי מגוון שלי, אז אני פתאום מוצאת את עצמי חושבת שעות מה לאכול כדיי לא להרגיש שאני אוכלת אותו הדבר כל הזמן... 2) אני ממש ממש אוהבת ללכת לקולנוע!
לאחרונה הלכתי יחסית הרבה ואני כבר שוקלת לעשות מנוי או משהו דומה
היום הייתי ב"סוף העולם שמאלה" שהיה חביב, אבל לצורך השוואה אהבתי הרבה יותר את "ללכת על המים" (למרות שכשהלכתי לראות את "ללכת על המים" הייתי באופן כללי במצב רוח של לאהוב כל סרט שאני אראה ולא חשוב בעצם מה... (זה היה אחרי הרבה זמן שלא הייתי בקולנוע). 3) אני בדר"כ מן טיפוס שמחייך הרבה למרות הכל... אבל שמתי לב יותר ויותר שהחיוך שלי כנראה מדבק... אני יכולה לחשוב או להיזכר במשהו ולחייך לעצמי בלי לשים לב (עד לרגע שאני כן שמה לב) למשל באוטובוס, ולקלוט שמישהו מסתכל עליי ומחייך גם. או שהיום למשל אחרי הסרט שהייתי בו עם חברה, כשישבנו אחריו באיזה מקום בשביל לקשקש, חיכיתי לאותה חברה כשהיא הלכה לשירותים, והיא התעכבה קצת, אז שלחתי לה sms של "טבעת??" תוך כדיי שאני מחייכת, ומצאתי את זאת שישבה שולחן מולי מחייכת כשהרמתי את הראש... היה משעשע כזה...
(וואו קולנוע נותן לי הרגשה טובה!! רק רצוי בכל זאת שיהיה סרט טוב
) לילה טוב

kung fu

New member
כיף לקרוא ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

גם אני כיום אוכלת פחות מתוקים מאשר בעבר. פשוט לגוף שלי פחות בא על זה!!

kung fu

New member
טוב, אז לגבי עבודה

1. במה את מחפשת עבודה? 2. באיזה דברים עבדת בעבר? 3. את אוהבת לקרוא? יש ספר שמאד עוזר ליצירת שפע כספי, ויש בו הסברים ותרגילים והוא ממש עוזר. קוראים לספר: "מפתחות לשפע" של סאנאיה רומן. 4. במה הכי היית רוצה לעבוד? 5. איזה דברים את מאד נהנית לעשות שהיית רוצה לקבל עליהם כסף? (אבל דברים שאת באמת נהנית לעשות) 6. האם יש לך כישרון מיוחד? (ציור, כתיבה, פיסול, צילום, הדרכה או כל דבר אחר)

התחלתי לענות על השאלות...

ושמתי לב שזה מתחיל לייאש אותי... הרגשתי שכבר עניתי בעבר על השאלות האלו עם עצמי... אפשר לבחור אז לא לענות עליהם?
ובכל מקרה תודה רבה על ההמלצה לספר! פעם הבאה כשאני אהיה באיזור סטימצקי אני אחפש אותו!
וגם סתם תודה בעצם, ככה באופן כללי...

kung fu

New member
מצויין, אז תקני את הספר ../images/Emo45.gif

הוא יעזור לך להגביר את השפע הכספי, ובכלל יעזור בעוד תחומים בחיים

למעלה