סתם שיר...

שלוק29

New member
סתם שיר...

גבר עוזב לפעמים דרך מירפסת נישרט בעורפו מעץ השסק ניצבט משושן בוץ דבק בעקיביו... הוא מאוהב, יש לו דרכים משונות לומר לך שהוא אוהב...

שלוק29

New member
יכול להיות???

שרק אצלי הלב פועם... שרק אצלי הכל בוער... שרק אצלי הזיכרון חוזר וחוזר, הצילצול, הקול, הצחוק, השיחות... הכל כל כך חסר לי

שלוק29

New member
31.12.03

רק אצלי??? רק אצלי הכל עומד במקום... השקט, האוירה, הריח, המגע, התשוקה השפתיים שמרפרפות על הגוף... ואולי הגיע הזמן להגמל גם מהמסך הקטן?!

שלוק29

New member
עוד שיר...

עוד הריח שלך עלי מאתמול עוד הטעם שלך בפה... עוד עלה נושר מהעץ הגדול... אני רוצה לדעת הכל מהכל...

זה שיר כאב.

עוד הריח שלך עליי, ולא מאתמול... עוד הטעם שלך בפה נטעם ככאב גדול, עוד נושר עלה מהעץ על החול, אני לא רוצה לא לדעת לדעת הכל, אני אפילו רוצה לא לדעת כלום מהכל...

הנוסח שהתכוונתי-זה תיקון

עוד הריח שלך עליי, ולא מאתמול... עוד הטעם שלך בפה נטעם ככאב גדול, עוד נושר עלה מהעץ על החול, אני לא רוצה לדעת הכל, אני אפילו רוצה לא לדעת כלום מהכל...

שאנל24

New member
ממש לא יכול להיות!!!!

הזכרון חוזר ,ועוד איך חוזר.הוא אפילו לא חוזר הוא עמוק בתוכי...הוא מטריף אותי(במובן החיובי),הגעגועים....קשים...באמת...והמחשבות לא מפסיקות.(האם עשיתי נכון או לא?ואם היו הדברים אחרת.ומה לא בסדר בי?והאם יש דבר כזה אהבה בלי כאב????)אוהבת המון המון!!אהובתך הוירטואלית

שאנל24

New member
יכול להיות....

שמישהו נרדם כאן לפני...לא,לא יכול להיות.נשיקות ותשאיר לי מקום לחבק אותך בחלום

שלוק29

New member
אין מצב...

בדיוק כשנכנסתי יצאת ואני נישארתי עם הצל של שמים... בקצב הזה של התיקשורת תרשי לי לאחל לך... שבת שלום, חג שמח, צום קל, יום הולדת שמח, חופשה נעימה וכו... נימאס לי ואני מדוכא חבלז... אין לנו כבר את הטלפתיה של פעם... אוהב רק בחלומות שלוק

שאנל24

New member
החיים....

שחקו אותנו...הזדקנו.(הלב שלי דופק כמו כדור פינג פונג התעוררתי מחלום מפחיד...אוף)

שאנל24

New member
החיים....

שחקו אותנו...הזדקנו.(הלב שלי דופק כמו כדור פינג פונג התעוררתי מחלום מפחיד...אוף)

שאנל24

New member
יכול להיות....

שמישהו נרדם כאן לפני...לא,לא יכול להיות.נשיקות ותשאיר לי מקום לחבק אותך בחלום

שאנל24

New member
עכשיו זו באמת אכזבה!

נשמה שלי,שתהיה לך שבת נפלאה.,וממוצ"ש ב 10 אחפש אותך.בצאט.אוהבת המון1

לא סתם שיר...

גם אישה עוזבת לפעמים דרך סורגים, נשרטת לא רק בעורף נחבלת ולא מעץ שסק, נחבלת ללא שושן, בוץ דבק בליבה. היא כבר לא אוהבת, יש לה דרכים משונות לומר לך שהיא אורזת, שהיא עוזבת...

לא סתם שיר...

גם אישה עוזבת לפעמים דרך סורגים, נשרטת לא רק בעורף נחבלת ולא מעץ שסק, נחבלת ללא שושן, בוץ דבק בליבה. היא כבר לא אוהבת, יש לה דרכים משונות לומר לך שהיא אורזת, שהיא עוזבת...

למעלה