סתם שיר

שלוק29

New member
סתם שיר

בוא... בוא ותעזור לשפוך טיפה של אור אל תוך החור, רק אל תיסע רחוק לא אל תעזוב את עצמך, תסתכל לה בעיניים תינשך את השפתיים עד שזה יכאב לך כך בתוך תוכך היא מחכה... בוקר טוב אחותי ממצב? מאוד נהנתי אתמול, ממש ניקוי ראש אמיתי... מומלץ בחום האלמוני

שאנל23

New member
בוקר טוב.אהוב יקר..סתם שיר מס´ 2

אני חיה לי מיום ליום,מפזרת את ימי לרוח.אנשים מתחתנים סביבי ,ואני רוצה קצת לנוח...אומרים שהאהבה שלנו .מסתובבת סביב צירה,איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא...לא כ"כ יפה ,ולא בת 16 ,אבל יודעת משהו על העולם הזה(לפחות כך אני חושבת)ואם רציני ,ואם הוא רק רוצה,תמורת מעט מאוד אתן כ"כ הרבה.....אומרים שהשמש שלנו ,בוערת כבר מליון שנה,תגיד לי,כמה יכול לבעור אדם .,ובסך הכל בשביל מה./שמחתי מאוד לשמוע שנהנית...איפה בדיוק זרקת את המפתח...אני רוצה ללכת לקחת...

שאנל23

New member
צהריים טובים אהוב יקר!!סתם שיר-2

אני חיה לי מיום ליום ,מפזרת את ימי לרוח.אנשים מתחתנים סביבי.ואני רוצה קצת לנוח....לא כ"כ יפה ולא בת 16.,אבל יודעת משהו על העולם הזה(לפחות כך אני חושבת)ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה,תמורת מעט מאוד אתן כ"כ הרבה...

שאנל23

New member
המשך.,

אומרים שהשמש שלנו .בוערת כבר מליון שנה.תגיד לי,כמה יכול לבעור אדם ובסך הכל בשביל מה.../שמחתי מאוד לשמוע שנהנית ...ולא כ"כ לשמוע שזרקת רחוק כ"כ דברים אחרים שעוד לא בדיוקקק הבנתי מהם,כאילו למה לזרוק?!א"א להמשיך ככה...אתה לא חייב לענות ...סתם אני מדברת לעצמי...מהמאוהבת האלמונית .,

שלוק29

New member
שתיקת הכבשים

נראה לי שכבר מיצינו את הנושא הזה... אם את רוצה להמשיך לדבר על זה אז אוקיי אבל בטלפון! ובקשר למפתח שזרקתי, אל תדאגי תמיד יש לי אחד ספאר... שבת שלום נשמה אהובה שלי... חולה עלייך!

טאKילה

New member
שאנל ושלוק לשמור על סדר בפורום!!

אני מבקשת לא לפתוח מליון הודעות ממולאות בשטויות. הפורום לא צאט' ,הפורום עושק באהבה וירטואלית, הפורום הזה לא במה להיי וביי וקושקוש וממוש. אבקש להפסיק עם כל הודעות השטות שלכם ,לכתוב רק כשיש באמת מה לומר. תסתכלו איך נראה הפורום
אתם מציפים דף שלם ומבריחים כותבים. אם צורת ההצפה הזו תימשך כך, אני אחסום אותכם מלהיכנס לפורום. שבת שלום.

שלוק29

New member
שבוע טוב

מה כבר לא שבת? אך כמה ישנתי! וכמה חלומות נעימים היו לי... אני בטוח שאת יודעת מה אני מתכוון! בזמן האחרון אני הולך לישון עם חיוך על השפתיים מהמחשבה שהנה אני נרדם ואז אני שוב איתך... מחכה לך ב 12 - 12.30 ב20, ביי נסיכה

שאנל23

New member
בטח שאני יודעת למה אתה מתכוון...

שבוע טוב חמוד שלי...מהחלומות שלי אפשר לעשות סרט.שהוא סיפור אהבה...איזה כיף זה לחלום ולחשוב עליך..כיף לאהוב אותך! מהרבה סיבות....נתראה...לבינתיים נשיקות...

12אניהיא

New member
שלוק29

תקשיב ותקשיב טוב!!!!!!!! הפורום הזה נועד לכתיבת שירים סיפורים ועוד... אבל הוא לא לוח מודעות ולא מקום להודעות SMS זה מתחיל לעצבן. תתחילו לשלוח בינכם מסרים פרטיים בשביל זה יש בתפוז מערכת מסרים. טאקי יקירתי מיצטערת אם הגזמתי אבל באמת שנימאס והם מקלקלים את הפורום היפה הזה ככה.
בשבילך.

למעלה