סתם שיר

luka on1

New member
סתם שיר

המחשבות רצות בראש והראש כואב רוצה לברוח/ לסלוח/ לשכוח ואי אפשר זה רק מעמיק את הכאב, כל כך מאכזב לאן שרק אפנה אתך אני אראה ולברוחחחח אני ארצה עכשיו ולשכוחחחח אולי כבר מאוחררררררררר מדי! הים זה מקום המפלט המושלם אך כל הזכרונות ממך גאו לי והדמעות בלי עצור נשפכו לי לא מאמינה שביננו הכל נעלם ככה סתם! רוצה את הראש להניח בכר אולי בחלומות אין "אי אפשר" יש צבעי פסטל/ אהבה תשוקה/ ילדים אך צריך להזהר שלא יגלו ההורים אהבה אסורה, ככה אומרים השכנים/ חתנים/ חברים הדודים בעידן מתקדם כשלנו, החברה לא מקבלת ת'שונה ת'אחר על הסף היא פוסלת המחשבות שוב רצות והראש מתפוצץ הכדור נורה והשקט התפשט... לו בחדר הכל עכשיו בסדר... בסדר..כי שוב ש..ק..ט

../images/Emo6.gifאז למה רשמת סתם שיר

זה שיר חשוב!!!! את רואה את לא יודעת להציג את הדברים. וחוץ מיזה אני אציג את עצמי אני מאוד אוהבת לצחוק בלי שום כוונה רעה הצחוק פותח את הלב כך אמרה

luka on1

New member
כי כל השירים שלי הם סתם שיר כי אין להם שם

אף פעם לא הצגתי שירים שלי, השירים שלי הם שירים למגרה, למה? ככה לא נראה לי כל כך להציג אותם אז במיקרה נפתחתי (לא בצורה הזו star תירגעי) והחלטתי ללכת על זה

star2o

New member
מתי תכתבי לי שיר?

אבל אני אכתוב שיר שכתבתי לפני חודשיים בערך! אביב בחוצות! עוד יפרחו לך פרחים בהר הגר עוד רקפות יעלו יחייכו באביב העולה! חרציות צהובות יבהקו בלובן השמש החמה עוד נעלה בהר הגר! ועוד נשיר שיר חדש לאביב אולי יבוא? אביב אחר כמו פעם , שהיה כמו פעם כמו שיר אולי יזרמו החיים כנהר שופע אליי יער ואושר! הלוואי שיחזרו לביתם מאי שם..!

star2o

New member
שיר עצוב

ונישמע כמו אהבה ניכזבת! היתה לך כזאת? לא מזמן. לפי השיר את קצת עצובה מבפנים!. הלוואי שמישהי הייתה כותבת לי שיר כזה! אהבה לפעמים זה דבר כואב בלב וגם בגוף!

star2o

New member
כן תכתבי

לי משהו מהלב שלך מן משהו אישי...כזה ואני מתנצלת אם לפעמים אני עונה באיחור אבל יש לי בעייה עם המחשב הוא לא כל כך עובד טוב!

luka on1

New member
טוב אני אכתוב לך

אבל תני לי קצת זמן זה צריך לבוא לבד. את כבר יודעת

למעלה