סתם שיר להרמת המורל

dror745

New member
סתם שיר להרמת המורל

אף אחד לא שונה אחרי המוות יום יום אני מתהלך לי כל היום חושב מה לעשות עם עצמי כל היום אני מסתכל בקנאה אל העשיר והיפה שבאדם ואז יום אחד הבנתי אף אחד לא שונה אחר המוות כולם מסיימים באותו מקום אז חייך ותמיד תזכור לא משנה מה קורה היום מחר יום חדש גם אם היה לך יום רע החייוך חינם אבל תמיד נותן הרגשה טובה לא משנה אם אתה עשיר או עני גבוה או נמוך יפה תואר או מכוער שמן או רזה בריא או חולה מפורסם או סתם שנוא תמיד תיזכור אף אחד לא שונה אחר המוות כולם מסיימים באותו מקום אז חייך ותמיד תזכור לא משנה מה קורה היום מחר יום חדש גם אם היה לך יום רע החייוך חינם אבל תמיד נותן הרגשה טובה גם אם החיים לא מאירים לך פנים חיוך קטן תמיד נעים כי כשהחיים נגמרים כולם תמיד גומרים קבורים ומי שהיית בחיים לא יעזור גם אם היית מרשים או חייך היו עצובים אז תמיד תזכור אף אחד לא שונה אחר המוות כולם מסיימים באותו מקום אז חייך ותמיד תזכור לא משנה מה קורה היום מחר יום חדש גם אם היה לך יום רע החייוך חינם אבל תמיד נותן הרגשה טובה אז תהיה מי שאתה תהיה עצמיך אל תתיאש זה תמיד מתבקש אולי יום אחד המזל גם לך יאיר פניו ואם לא אז תזכור החיים קצרים ולא משנה מה תמיד אף אחד לא שונה אחר המוות כולם מסיימים באותו מקום אז חייך ותמיד תזכור לא משנה מה קורה היום מחר יום חדש גם אם היה לך יום רע החייוך חינם אבל תמיד נותן הרגשה טובה באהבה לכולם דרור גרגל

למעלה