סתם שא'..

בהביבו

New member
סתם שא'..

יש משהו רע ב"היתמרות" (לא כל כך אוהב את המילה הזו) לרשת? כלומר - אני נהנה ממה שאני מציע ועושה בחיים שלי, ברשת. מה רע בזה? אני שומע כאן.. "לך דבר עם אנשים מתאימים".. מה - אני משוגע? אני צריך פסיכולוג? כלומר, אני נהנה מזה, ואני לא מוצא בזה שום פגם! אני גם לא .. "רוצה להיגמל" מהדבר כי מה זה להיגמל? אני מדבר איתכם שזה חלק מחיי. רובו. מה רע לי? לא רוצה לעזוב. זה אומר שיש בי משהו רע?

Passions4Life

New member
את צודק, אבל...

כמו כל דבר המחשב והאינטרנט ממצאת את עצמה(!!! כן אפילו האינטרנט !!!) והדבר מתחיל לשעמם ולהוציא אותך מכלייך. זה יקרה בשלב כלשהו, זה בלתי נמנע. ואז כשזה יקרה אתה תיהיה חייב למצוא עיסוק אחר או תחביב על מנת להעביר את זמנך. בברכה, Webmister

בהביבו

New member
עדיין לא הבנתי. ../images/Emo26.gif

אתה רוצה לומר לי שיום אחד פשוט יימאס לי מעוסקיי? או שפשוט יום אחד אני אהפוך ל משוגע?

Passions4Life

New member
מקסימום נתראה ב"אברבנל" או "שלוותה"

שני האפשרויות מתקבלות על הדעת, אבל האפשרות השנייה יותר סבירה..... בברכה, Webmister

לא רוצה להיגמל ולא רוצה לגמול

מאפוא בא לאנשים הרעיון שהחברים של הפורום הזה מומחים לגמילה מהאינטרנט. יש כאן מכורים יותר או פחות ואף אחד כאן לא נראה לי רוצה להיגמל ולא לגמול. מבחינתי, להיפך - כן ירבו המתמכרים - תהיה יותר עבודה (אני לא שרינק, אני מורה וטכנאי למחשבים... חחחחח)

למעלה