לדעתי קליבלנד יפסידו פעמיים לבוסטון לפני שהם יעלו
אני חושב שקליבלנד נכנסים לפלייאוף הזה כמו וטרנים (זרקו כמה משחקים ונחו בסוף העונה), הקטע זה שחוץ מלברון אף אחד שם לא וטרן אמיתי. ג׳יי אר סמית׳ זה לא רוברט הורי. איירוינג ולאב פעם ראשונה בפלייאוף.

לדעתי זה יעלה להם שני משחקים בסיבוב הראשון, גם כי כל ההתלהבות, המומנטום והתחושה ״שאין מה להפסיד״ נמצאים בצד של הסלטיקס. אני מופתע שאני היחידי שהימר כך.

הסדרה הכי קלה תהיה לשיקגו. אין לבאקס כלים להתמודד עם הגבוהים האיכותיים של הבולס, ות׳יבודו יביא את כל התותחים הכבדים למערכה הראשונה, כרגיל. הבולס היו רעים בפלייאוף שנה שעברה אבל השנה עם גאסול זה אמור ללכת חלק. כמו כן, מייקל קארטר וויליאמס זה בלוף. הבאקס רעים מאז שנייט עזב, והם יטואטאו מהפלייאוף הזה במהירות.

הכי מותח אני הולך על פורטלנד מול ממפיס, כי זה יהיה קרב חפירות, אני מצפה לדקות קלאץ׳ עצבניות של ליליארד. גם על וושינגטון טורונטו הימרתי 4-3, בעיקר בגלל הפלייאוף הטוב שהוויזארדס נתנו בשנה שעברה, אז גם שם טורונטו יכולה להסתבך.

ההפתעה של הפלייאוף? לא חושב שיש הפתעה בדמות של אפסט. יש לדאלאס סיכוי למתוח את יוסטון, על בוסטון דיברנו, ולפליקנס יכול בטעות להתפלק ניצחון שני, אבל לא נראה לי. שימו לב שגם בהימורים כולם כמעט הימרו על אותן קבוצות, חוץ מאחד שחזה אפסט של הבאקס מול הבולס (מצא סדרה להמר עליה). אף אחד לא נתן אפילו סיכוי לפורטלנד או לקליפרס. אם הקליפרס ינצחו זה יהיה אפסט? יש להם יתרון ביתיות. בקיצר, לא נראה לי שיהיו הפתעות מיוחדות.