סתם שאלות פלייאוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
סתם שאלות פלייאוף

איזו סידרה הכי קלה? (לפחות על הנייר)
איזו סידרה תהיה הכי מותחת?
איזו סידרה תהיה המפתיעה ביותר? (נניח, בוסטון מושכים את הקאבס למשחק שביעי)

Executioner

New member
סתם תשובות פלייאוף

לדעתי הסדרה בין קליבלנד לבוסטון היא הקלה ביותר. לא מזמן הקבוצות נפגשו וכשקליבלנד הייתה בסגל מלא המשחק נגמר ברבע השלישי. ראיתי את בוסטון יותר לקראת סוף העונה, יש לקבוצה נאיביות (סגל צעיר וחסר ניסיון) ולמרות שהימרתי שבוסטון ינצחו משחק אחד אני לא ממש מאמין בזה.

יש כמה קנדידטיות לסדרה הכי מותחת, דאלאס-יוסטון היא הראשונה, מצד אחד יוסטון קבוצה טובה יותר, מצד שני דאלאס מאומנת יותר ויוסטון לא ממש. קרלייל יכול לעצור את הארדן, יוסטון לא תדע להגיב. אבל חוזרים לנק' ההתחלה, יוסטון קבוצה טובה יותר.
גם הסדרה מול הספרס לקליפרס יכולה להמרח, הספרס הם הספרס מצד שני לקליפרס יש סגל מספיק טוב להתמודד עם הספרס, אם הסדרה תגיע רחוק זה כי הקליפרס התבגרו.

את ההפתעה אני אבחר עם שיטת האלימנציה, הפתעה לא תגיע מהמערב כי א. יחסי הכוחות בשלוש מהסדרות די שווים ב. אני לא רואה את ניו אורלינס מנצחת את גולדן סטייט. במזרח יש סיכוי לשלוש הפתעות, על בוסטון כתבתי, לא הפתעה. אם מילוואקי תעבור את שיקאגו אני אופתע אבל בכל זאת, לא יותר מדי. לכן אולי ההפתעה תהיה בסדרה בין ברוקלין לאטלנטה. ברוקלין בכושר סביר אבל אני דואג לאטלנטה, אחת הקבוצות שהכי נהנתי מהן בפלייאוף הקודם. בשנה שעברה הם היו אנדרדוג, השנה הם כבר לא ואני לא בטוח אם הם יגיעו להישגיות בתור פייבוריטים. פה אולי תהיה הפתעה.

billc

New member
יש לי הרגשה שגולדן ניו אורלינס תהיה יותר קשה ממה שחושבים

סדרה מעניינת תהיה בין יוסטון ודאלאס,
על הנייר קליפרס ספרס צריך להיות מעניין , הבעיה שהספרס יהרסו את הסדרה בעבירות על ג׳ורדן והיא תהיה מגעילה לצפיה
מצד שני קרליל יכל לעשות אותו דבר

אני חושב שהפער הכי גדול הוא בין שיקגו למילווקי (בגלל הפצועים שלהם, ובגלל שיש להם רכז חדש שעדיין לא נכנס לתלם)
ובכל זאת קיד מתגלה כמאמן מאוד טוב אז לך תדע.

קלבלנד נראית חזקה מאוד מצד אחד, אבל מצד שני כפי שציינתי גם שקיירי לא משחק קלבלנד לא ממש מצליחה, והוא לא הכי בריא, אז לך תדע

בקשר לאטלנטה - ברוקלין , מאמן אטלנטה אולי מאמן העונה או מקסימום מועמד שני, אבל צריך לומר את האמת, אין לו ממש ניסיון סה״כ עונה שניה שלו בפלייאוף, לעומת זאת הולינס מאמן וותיק ומנוסה שהכה את הקליפרס הרבה פעמים בפלייאוף עם ממפיס, חוץ מזה יש לברוקלין לדעתי חמישיה (לפחות 4) חזקה מאוד בהתקפה, היתרון של אטלנטה היה בספסל שגם הוא לא ממש מבריק בזמן האחרון, אם אטלנטה תנצח זה יהיה בעיקר ברבעים האחרונים של המשחקים

billc

New member
מוסיף שאלה, שמתם את ההימורים שלכם ואנחנו כרגע יודעים

מה אתם חושבים שיקרה

עכשיו תכתבו מה אתם רוצים שיקרה
אמנם אני לא אוהד קלבלנד (או בלאט) כמו שאחרים פה, אבל אני בסדר שהוא יעבור סיבוב ראשון
רוצה שאטלנטה תעבור
רוצה ששיקגו תעבור
רוצה שטורנטו תעבר, האוהדים שלהם סבבה והגיע הזמן לצ׳פר אותם ולעבור לסיבוב השני

רוצה שגולדן תעבור (למרות שהיה נחמד אם ניו אורלינס תביא איזה 2 נצחונות בסדרה)
יוסטון -דאלאס , יחסית נטרלי, רוצה שהארדן יצליח מצד שני הסיפור של דאלאס יכול להיות מעניין בפוסט סיזן
רוצה שהקליפרס ינצחו, שונא את הספרס
ממפיס פורטלנד, יחסית נטרלי עוד לא החלטתי מה אני רוצה פה

Cade Foster

New member
פלייאוף החלומות שלי

אטלנטה
בוסטון
שיקגו
לגמרי לא אכפת לי, שיהיה טורונטו בגלל הקהל
&nbsp
גולדן (אני אשמח אם בכל זאת לא יהיה פה סוויפ)
דאלאס (הכי חשוב לי)
סן אנטוניו (השני הכי חשוב לי)
אני מחבב את שתי הקבוצות, אבל אני מעדיף שממפיס תעלה כי אני מאוד מעוניין בסדרה בין גולדן לגריזליז.

אתה פחות או יותר קורא את המחשבות שלי

אני אוהב את השאלה הזו.
אני רוצה שקליבלנד תעבור, בגלל בלאט ולברון
רוצה שאטלנטה תעבור, כי הם מעניינים, אבל מעדיף שיעופו כמה שיותר מהר אחרי זה.
לא כל כך רוצה את שיקגו, אבל הקבוצה כבר שונה מהקבוצה שלא חיבבתי בשנים האחרונות, ולכן בשביל העניין אסכים שהם יעברו את מילווקי.
נראה לי שאני מעדיף את טורונטו, למרות פירס ווול.
במערב, רוצה את גולדן, כי הכדורסל שלהם ממש כיפי
רוצה שיוסטון תעוף, לא אוהב את הכדורסל של הקבוצה הזו.
רוצה שהקליפרס יעברו כי אני די מחבב אותם ושונא את הספרס.
נראה לי שאני מעדיף את פורטלנד, כי אני אוהב את אולדרידג'.
עוד לא החלטתי מי אני רוצה שתהיה האלופה, מתלבט בין גולדן סטייט לבין קליבלנד.

תשובות + קישור לסקר סיום עונה של "הופס"

הופס עושים סקר סיום עונה די מפורט, שווה לבדוק - https://docs.google.com/forms/d/1FbUJln_JgK6kNbd-y8c8-y5aSWLe4QMMe8vjKRhjGjQ/viewform?c=0&w=1
&nbsp
אני חושב שעל הנייר הסדרה הכי קלה היא קליבלנד בוסטון, פשוט בגלל פער הכוכבים הקיצוני והעובדה שבוסטון חסרי ניסיון לחלוטין, ולקליבלנד בכל זאת יש את לברון.
&nbsp
הסדרה הכי מותחת - כנראה ספרס-קליפרס לצערי, או באופן משונה גולדן-פליקנס... אני חושב שהיא תהיה מותחת פשוט כי היא גם תהיה הכי מפתיעה, אנשים לא מעריכים נכון עד כמה הפליקנס באמת חזקים, והם יופתעו בפלייאוף.

אוקי

הכי קלה? חייב להיות אחת משלושת הסדרות הראשונות במזרח. אני אלך עם בוסטון-קליבלנד. פערי הרמות הכי גדולים הם בין אטלנטה לברוקלין אבל לברוקלין יש המון ניסיון ובאטלנטה להרבה שחקנים הלחץ לנצח קורה פעם ראשונה בקריירה. הימרתי על שניהם בסוויפ אבל נראלי שלקליבלנד זה יילך יותר בקלות.
&nbsp
הכי מותחת? וושינגטון טורונטו נראות לי כמו שתי הקבוצות הכי קרובות מבחינת רמה אז אפשר להגיד את זה למרות שלא נראלי שליותר מידי אנשים איכפת מה יקרה שם ככה שזה לא בהכרח ימתח יותר מידי אנשים.
&nbsp
הכי מפתיעה? בשלושת הסדרות הראשונות במזרח לא תהיה הפתעה. ברביעית אף תוצאה לא תחשב מפתיעה. במערב אני חושב שפורטלנד יקשו על ממפיס ושהקליפרס יקשו על ס"א. לא יודע אם זה נחשב כהפתעה, נראלי הפייבוריטיות ינצחו בשניהם (ממפיס, ס"א)

Cade Foster

New member
תשובות

הכי קלה לדעתי גולדן - פליקנס. אטלנטה בכושר לא משהו ועשויה לשמוט איזה משחק או שניים, על בוסטון כבר אמרתי, יכול להיות שיהיה סוויפ אבל באף משחק (או כמעט באף משחק) קליבלנד לא תטייל ל20 הפרש. בסדרה של גולדן - פליקנס אני פשוט לא רואה שום תסריט שהפליקנס לוקחים יותר ממשחק אחד, וכשגולדן מנצחת היא בדרך כלל מביסה.

הכי מותחת היא טורונטו - וויזארדס, אמנם סדרה לא מעניינת בעליל אבל אין לי מושג מי הולכת לקחת, אף תוצאה לא תפתיע.

הסדרה המפתיעה... אני חושב שמילווקי הולכת להוציא לבולס את המיץ הרבה יותר ממה שאנשים חושבים.

rapgamer4ever

New member
מילווקי פח

במאזן 11-18 שלילי מאז הטרייד על ברנדון נייט.
זו לא קבוצה שקל לשחק נגדה אבל זו גם לא קבוצה שתתקרב למשהו שנראה כמו סיכוי לאפסט.

Cade Foster

New member
אני לא מהמר על אפסט

אני מהמר על 4-2 לשיקאגו, ויש מצב לגיים 7 אבל לא יותר מזה. מילווקי עדיין קבוצת הגנה נהדרת ושיקאגו לא עד כדי כך מוכשרת התקפית כדי לבטל את זה לגמרי. אני פשוט חושב שלבולס יהיה קשה, יכול להיות שזו סתם הרגשה, גם 4-1 או אפילו סוויפ כמובן לא יפתיעו. אני בכל אופן מתכוון לעקוב אחרי הסדרה הזו.

אני לא חושב שניצחונות של דאלאס ובטח לא של סן אנטוניו ייחשבו להפתעות, ובאף סדרה אחרת אני לא רואה את האנדרדוג לוקחת יותר ממשחק (אולי ברוקלין, אבל אני עדיין מהמר על 4-1 להוקס). לכן בחרתי בשיקאגו-מילווקי.

off shekel

New member
עונה

הסדרה הכי קלה תהיה לדעתי בקלות קליבלנד - בוסטון, הסלטיקס קבוצה די חלשה במושגים של הפלייאוף ואני אומר ברצינות שניצחון אחד שלהם יהיה סוג של סנסציה בשבילח, לטעמי קליבלנד בדו ספרתי בכל המשחקים, אחרי זה שיקאגו - מילווקי. ברוקלין לדעתי חזקה יותר משמעותית מהסלטיקס והבאקס אבל אטלנטה עדיין טובה ממנה בהרבה.
הכי מותחת תהיה יוסטון - דאלאס ואני מאוד מקווה שהקליפרס יתנו גם פייט, בא לי ממש שהם יעברו את הספרס למרות שיש מצב טוב שנגלה פתאום הפרשי רמות גדולים מהמצופה.
קשה לי מאוד לנבא הפתעות אבל אם צריך בכל זאת להמר ובהנחה שוושינגטון ודאלאס הן לא הפתעות גדולות, אז נשארנו או עם הקליפרס פלוס 2 אופציות שלא נראות ממש ריאליות אבל יהיה נחמד להמר עליהן - שתי המדורגות 8 ימשכו את המדורגות 1 לשבעה משחקים.

fatnoam

Active member
לדעתי קליבלנד יפסידו פעמיים לבוסטון לפני שהם יעלו

אני חושב שקליבלנד נכנסים לפלייאוף הזה כמו וטרנים (זרקו כמה משחקים ונחו בסוף העונה), הקטע זה שחוץ מלברון אף אחד שם לא וטרן אמיתי. ג׳יי אר סמית׳ זה לא רוברט הורי. איירוינג ולאב פעם ראשונה בפלייאוף.
&nbsp
לדעתי זה יעלה להם שני משחקים בסיבוב הראשון, גם כי כל ההתלהבות, המומנטום והתחושה ״שאין מה להפסיד״ נמצאים בצד של הסלטיקס. אני מופתע שאני היחידי שהימר כך.
&nbsp
הסדרה הכי קלה תהיה לשיקגו. אין לבאקס כלים להתמודד עם הגבוהים האיכותיים של הבולס, ות׳יבודו יביא את כל התותחים הכבדים למערכה הראשונה, כרגיל. הבולס היו רעים בפלייאוף שנה שעברה אבל השנה עם גאסול זה אמור ללכת חלק. כמו כן, מייקל קארטר וויליאמס זה בלוף. הבאקס רעים מאז שנייט עזב, והם יטואטאו מהפלייאוף הזה במהירות.
&nbsp
הכי מותח אני הולך על פורטלנד מול ממפיס, כי זה יהיה קרב חפירות, אני מצפה לדקות קלאץ׳ עצבניות של ליליארד. גם על וושינגטון טורונטו הימרתי 4-3, בעיקר בגלל הפלייאוף הטוב שהוויזארדס נתנו בשנה שעברה, אז גם שם טורונטו יכולה להסתבך.
&nbsp
ההפתעה של הפלייאוף? לא חושב שיש הפתעה בדמות של אפסט. יש לדאלאס סיכוי למתוח את יוסטון, על בוסטון דיברנו, ולפליקנס יכול בטעות להתפלק ניצחון שני, אבל לא נראה לי. שימו לב שגם בהימורים כולם כמעט הימרו על אותן קבוצות, חוץ מאחד שחזה אפסט של הבאקס מול הבולס (מצא סדרה להמר עליה). אף אחד לא נתן אפילו סיכוי לפורטלנד או לקליפרס. אם הקליפרס ינצחו זה יהיה אפסט? יש להם יתרון ביתיות. בקיצר, לא נראה לי שיהיו הפתעות מיוחדות.

ניצחון של הקליפרס זה בהחלט אפסט

בטח לפי כל הימור שראיתי שקובע שסן אנטוניו תנצח את הסדרה.
אני הימרתי שהקליפרס תנצח, כי רציתי לבחור הפתעה באחת הסדרות, ובסדרה הזו קשה לצפות מה יקרה. אני לא אופתע אם הסדרה תגמר אפילו בסוויפ או ב-4:1 לסן אנטוניו.
דווקא ההימורים מעניינים בסדרות של טורונטו-וושינגטון שם יש יתרון קל לטורונטו (מן הסתם בגלל הביתיות), וביוסטון-דאלאס, שם יש כמות לא מבוטלת של אנשים שהלכו עם דאלאס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד משהו שחשבתי עליו

אני יודע שהסיכוי לא גבוה אבל אם ווסטברוק מקבל את ה-MVP זאת תהיה הפעם הראשונה ששני שחקנים מאותה קבוצה זוכים בתואר הזה בק טו בק?
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

למעלה