סתם שאלונת.....

ענבר1

New member
סתם שאלונת.....

מה עושים כשמתגעגעים ממש ממש ממש לאדם מסוים ובגלל דברים שלא קשורים כמו מרחק פיזי גדול מאוד הוא לא איתכם יום יום (לא פיזית כי בלבכם או תמיד איתכם) מה עושים במצב כזה? או..מה מבחינה פסיכולוגית מומלץ לעשות במצב כזה?
 

גרא.

New member
אפשר כמובן להמשיך בקשר טלפוני,

לכתוב מכתבים,לשוחח דרך ה-ICQ ,ולנצל עד כמה שאפשר את אמצעי התקשורת המשוכללים,כדי להיות בלי,אבל להרגיש עם.מבחינה פסיכולוגית,געגועים,נחלשים עם הזמן,ככל שדברים חדשים בחיי היום,והשיגרה,נוספים חדשים לבקרים.עם הזמן וזה שונה כנראה מאדם לאדם,הגעגועים הופכים יותר ויותר לנוסטלגיה,ומשמעותם נחלשת והולכת.
 

ענבר1

New member
ניסיתי את זה

ניסיתי באיסי,הדיבור בטלפון רק גורם לי לרצות להמשיך לדבר בטלפון כי לאדם הזה יש קול מקסים... ותאמין לי-יש געגועים שמתחזקים לא כולם נחלשים
 

גרא.

New member
עוצמת הגעגועים,עשוייה לעיתים להתגבר

במצבים רגשיים,אבל לטווח הארוך ענבר,את עוד תיווכחי לדעת,שהזמן.הריחוק הפיזי,והשיגרה היומיומית יחלישו,יעמעמו את הגעגועים עד לבלי הכר.
 
למעלה