סתם שאלון...

סתם שאלון...

היי הכנתי לכם שאלון על ריקוד תהנו שם: גיל: כיתה: כמה שנים את/ רוקד/ת: הסגנון האהוב עלייך: הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: איפה את/ה רוק/דת: איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: ואם למישהו יש משהו להוסיף אז בקשה....!

Vitamin Chick

New member
אחלה שאלון! עונה../images/Emo209.gif

שם: אורטל גיל: 16 כיתה: י"א, מגמת מחול כמה שנים את/ רוקד/ת: זאת השנה ה11. הסגנון האהוב עלייך: סטריט ג'אז הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: אממ... סטריט כבר בא לי בטבעיות למרות שבהתחלה היה לי נורא קשה. איפה את/ה רוק/דת: בסטודיו של לימור שולב, ובבצפר איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו כמובן. ומסיבות אם זה נחשב חחח טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: תאמינו בעצמכם ותקדמו את עצמכם ואל תקשיבו לאף אחד שאומר אתם כן מסוגלים ואתם לא מסוגלים. אני בדיוק הוכחתי את ההפך ממה שאמרו עלי כל מיני "חכמי מחול" למיניהם. אל תאמינו לאף אחד חוץ מלרצון שלכם... משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: And when you get the choice to sit it out or dance, I hope you dance מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: מושג? במחול? אממ... פרפורמנס המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: קובי רוזנפלד, סטריט ג'אז*שומרת אמונים* מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): מורה כוריאוגרפית וגם רקדנית. כל החבילה=) איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: ווייד רובסון כנראה לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: הכי גבוה שאפשר?

../images/Emo20.gif עונה =]

גיל: 13 כיתה: ח' כמה שנים את/ רוקד/ת: 3.. מעט יחסית אליכם.. הא??? אבל השלמתי את הפער
הסגנון האהוב עלייך: קלאסי
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: אממ.. נראה לי שאני הכי טובה בקלאסי.. אבל ג'אז הכי קל.. איפה את/ה רוק/דת: סטודיו קרן רייס בגבעתיים איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): אמ.. בסטודיו! ואם לא אז בחדר, כי שם אני יכולה לגמרי להשתחרר כי אף אחד לא רואה אותי.. טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם:
dance like nobody's watching
משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: ·חיוך הוא קו עקום- שמיישר הכל! מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: אממ.. וואי.. יש כל כך הרבה.. אבל נאמר פוינט.. אמנם בסיסי וממש כלום, אבל אני כל הזמן עושה פוינט בבית.. ואני אוהבת את הפוינט שלי.. אז נאמר פוינט.. המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: אממ.. יש שתיים שאני מעריצה, אחת דליה שמריהו- מודרני, השניה רונית לסקי- קלאסי
מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): וואי.. אני מקווה להמשיך בתחום.. לא יודעת עדיין לאיזה כיוון.. איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: סילבי ג'ילם. לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: וואי.. הלוואי שידעתי.. עד למקום הכי גבוה שאני יכולה להגיע אליו, אבל שתמיד תמיד יהיה לי לאן לשאוף ולאן לחלום להגיע
. אחלה שאלון
יעל

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif...עונה.....

שם: נועם גיל: 13 כיתה: ח' כמה שנים את/ רוקד/ת:10 הסגנון האהוב עלייך: קשה לי להחליט
באמת שאני אוהבת את כולם
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:מודרני...הכי זורם....חחח [דנה ומור עכיו אני חושבת על הסגנון דיבור של אפרת...אנד פוש, אנד אפ אנד ברייק...חח
] איפה את/ה רוק/דת: בבי"ס למחול, מתנ"ס תל-מונד איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): ממ..בסטודיו... ולא הכי משנה לי העיקר לרקוד
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: תאמינו שאתם יכולים לעשות הכל, תשקיעו מאמץ ותשקיעו את עצמכם כדי להגיע לאן שאתם רוצים להגיע, שום דבר לא בא בקלות.... =] משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: תרקדו כאילו אף אחד לא מסתכל עליכם...[נקרא?] מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: פוינט שוז...[הלוואי!!!!!!!!
] המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: ממ...שאלה קשה...יש לי אחלה מורים להכל!! מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): ממ....נחייה ונראה =] איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: פולינה סמינובה!!
לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: וואי...ממ.... אם זה אני עם עצמי אז זה יותר מהמקסימום של עצמי [זה הגיוני?
] ] אבל בדר"כ יש לי סוג של רקדנים שאני שואפת להגיע ברמה שלהם...[גרר...שונאת ת'קטעים שאני לא ברורה
]

../images/Emo123.gif

שם:אניה כיתה:יא כמה שנים את/ רוקד/ת: שנה רביעית (אולי תהיה ...) הסגנון האהוב עלייך:היפ הופ הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:היפ הופ ? איפה את/ה רוק/דת:סטודיו למחול איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר):בסטודיו מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:כל דבר "גרנד" המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: - מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...):לא חשבתי על זה איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: Sofia Boutella לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד:גבוהה

עונה-לפני שמתחילה לעשות שיעורים=/

גיל:15 ו8 חודשים כיתה:י' כמה שנים את/ רוקד/ת:11 הסגנון האהוב עלייך:קלאסי
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:קלאסי-בגלל שאני מתחברת אליו כלכך!!!! איפה את/ה רוק/דת:בסטודיו ביישוב.יש אצלנו מלא בנות ומלא קבוצות
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בחדר,על הגג(מספיק גדול!!)וכמובן שבסטודיו
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם:לשאוף ת-מ-י-ד להכי טוב!אין דבר כזה מספיק..תמיד אפשר למתוח יותר,לקפוץ גבוה יותר ולהרים יותר!! משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד:הנ"ל מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:הריקוד הוא כמו ורד,אתה מתפעל מיופיו אך אינו שואל מה משמעו המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת:ולרי-קלאסי מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...):רקדנית בבלט הישראלי
זה נשמע קיטשי אבל בשבילי הכי לא!!!
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה:פולינה סמינובה|מאוהב לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד:אולי לפתוח סטודיו..אחרי שאני אסיים לרקוד אחלה שאלון!! זזתי לעשות שיעורים...אוףףף יש כלכך הרבההה!!!!

דנה EF

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo13.gifעכשיו אני!

שם: דנה
כיתה:ח'
כמה שנים את/ רוקד/ת: בערך 9
הסגנון האהוב עלייך: קלאסי
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: נראה לי שג'אז
איפה את/ה רוק/דת: במתנ"ס תל מונד
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד: בסטודיו (עושה לי תחושה של ריקוד) ובחדר שאני לבד (רק שאין מקום ואז אני שוברת דברים)
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: אם משקיעים באמת ומתאמנים מהלב אז אפשר באמת להגיע להישגים גדולים.
משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד:פשוט DANCE TO BREATH,DANCE TO LIVE
מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: גראד ז'טה, גליסאד, אשפה (לא הקפיצה) ז'טה טונלווה..
המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: נעמה, קלאסי.. לא החלטתי אם אני אוהבת קלאסי בגללה או שאני אוהבת אותה בגלל הקלאסי..
מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד: כנראה מורה (אבל לא במתנ"ס!) בבי"ס נחשב וטוב..
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: אמ.. אלאסנדרה פריי
לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: לקצה גבולת היכולת שלי! ועוד יותר

shachari

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: שחרי גיל: 13 כיתה: ח' כמה שנים את/ רוקד/ת: 7 הסגנון האהוב עלייך: היפ הופ , אירובי דאנס הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: אירובי דאנס איפה את/ה רוק/דת: בלהקת מחול פוינט
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): סטודיו , ים
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: "לרקוד כאילו אפחד לא רואה אותך" משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: "-" מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: פווויינטט מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): לא חשבתי על זה : / איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה:Sofia Boutella לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: הכי גבוההה שאני מסולגת !

בלרינה24

New member
עוננהה../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל: עוד שבועיים 15
כיתה: י' כמה שנים את/ רוקד/ת: 11 הסגנון האהוב עלייך:בלט קלאסי הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:בלט קלאסי איפה את/ה רוק/דת: במגמת מחול איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): אמממ בסטודיו במגמה הישנה שלי ובכל מקום שיש בו מקום לרקוד תראו אותי רוקדת חחח טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: תהנו מכל שניה אתם רוקדים משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד:NO DANCE NO LIFE מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: גרנד ג'טה המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: שירי מילר המורה שלי לקלאסי
מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): רקדנית גדולה
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: פולינה סמיונובה לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: לרמה של פולינה סמיונובה ואם אפשר גבוה יותר אז בכיף חח יום טוב לכולם ושבוע טוב!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאני../images/Emo26.gif

שם: עמית גיל: 14 כיתה: ט' כמה שנים את/ רוקד/ת: 5 הסגנון האהוב עלייך: לירי הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: לא מצליחה לחשוב על אחד כזה.. איפה את/ה רוק/דת: קרן, המרכז לאומנויות המחל, ותיכון א' לאומנויות בת"א. איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו... הכי נח ושם אני מוצאת את עצמי הכי טוב
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: תהנו ותצפו לדרך אל הפסגה יותר ממה שתמצאו על הפסגה עצמה. משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: כמו שכתבתי בשאלה הקודמת. מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: פירואט. המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: דליה שמריהו, ג'אז ומודרני. מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): מורה למחול. אני לא יודעת אם זה יהיה היפ הופ.. לירי.. אולי ג'אז.. נחיה ונראה
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: לא מעריצה אף אחד. בטח שלא רקדנים, רקדנים הם לא מסוג האנשים שאפשר להשוות אחד לשני. לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: למקסימום שאני יכולה- לשם אני אגיע. אחלה שאלון!=]

Miss Bayadere

New member
אני?../images/Emo3.gif

שם:ספירה
כיתה:יב
כמה שנים את/ רוקד/ת:13
הסגנון האהוב עלייך: בלט קלאסי
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: בלט קלאסי כי אני רוקדת כבר כ"כ הרבה שנים
איפה את/ה רוק/דת:בבלט הישראלי
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר):בסטודיו...הכי כייף
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: להשקיע ולהתאמן בלי הפסקה משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: תשקיע--תגיע
מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: מממ מושג?לא יודעת חח המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: אולה כרמון,המורה לבלט קלאסי...מדהימה
מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): רקדנית בלט
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: לרסיה לז'נינה
...וכמעט ראיתי אותה...פיספסתי אותה ביום!
לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: שלמות

עונה

שם:דנה גיל:15 כיתה:י' כמה שנים את/ רוקד/ת:9 הסגנון האהוב עלייך:בלט קלאסי הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:בלט קלאסי איפה את/ה רוק/דת:בסטודיו ביישוב שלי ובמגמת מחול איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר):בסטודיו כי הבנות שם מקסימות והכי כיף בחדר מול המראה לבד טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם:תאמינו בעצמכם ותשקיעו בסוף יהיו תוצאות! משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד:מה שלמעלה מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:סיסון ופירואט המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת:בעיקרון יש הרבה...ולרי לבלט מתה עליה מורה מדהימה ולאחרונה התחלתי לאהוב את המורה שלי לפוינט שבהתחלה לא התחברתי אליה כל כך.... מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...):מה שיהיה יהיה אני יכולה רק להשקיע בינתיים ולקוות שהכי טוב שאני יכולה זה מה שיהיה איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה:פולינה סמינובה חח בר במקרה! לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד:לפסגת העולם!חח

dancer14

New member
עונה!

שם:גל מחזרי גיל:15.11 כיתה:י' כמה שנים את/ רוקד/ת:3 הסגנון האהוב עלייך: בלט קלאסי הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: כלום לא קל! איפה את/ה רוק/דת: בסטודיו של מרים קופמן איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: לא לחשוב לפני משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: "תמיד כשחשוך מחר תזרח השמש" מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: "לא בוכים על חלב שנשפך" המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: כמובן מרים האמא השניה שלי ומורה מחו"ל כשהייתי בניו יורק לימדה אותי ויאולט ורדי היא מאוד נחמדה והיא מלמדת בלט קלאסי. מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): אני אהיה רקדן בוחן ומורה איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: רקדן מלאחוב ורקדנית סינטיה הרבי לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: אין רמה!

galush2222

New member
עונה=]

שם: גל גיל: 14 כיתה: ט כמה שנים את/ רוקד/ת:9 וחצי בערך הסגנון האהוב עלייך: מודרני הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: שום דבר לא קל אבל הכי זורם זה מודרני איפה את/ה רוק/דת: סטודיו קרן רייס בגבעתיים איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו... כי יש הכי הרבה מקום אבל בחדר לבד אני הכי משוחררת. זה כיף
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: בזמן ריקוד- לא לחשוב על כלום... משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: תרקוד כאילו אף אחדד לא מסתכל מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו: לוידעת=\ המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: דליה שמריהו- מורדני וג'אז מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): עוד לא חשבתי על זה... נראה...
איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: לא ממש מעריצה מישו ספציפי לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: עד המקסימום... אבל שתמיד יהיה לאן לשאוף... אחלה שאלון=]

miss dance10

New member
../images/Emo85.gifעונה..

שם: יובל גיל:13 כיתה: ח' כמה שנים את/ רוקד/ת:10.. הסגנון האהוב עלייך:מודרני..
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:היפ הופ.. זה בא לי ממש ממש בטבעיות ויש לי את כל הבסיס מלידה.. איפה את/ה רוק/דת:סטודיו קרן רייס.. איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר):סטודיו, ועל הבמה..=) טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם:להיות מי שאתה ולא לנסות לחכות משהו אחר או את המורה.. משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: *חיוך הוא קו עקום שמיישר הכל! *ריקוד = חמצן, חמצן = חיים!!! מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:לא הבנתי..=/ אם זה תרגיל אהוב: טומבה פדבורה גליסד גראנד ג'טה.. המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת:דליה שמריהו..... - מודרני וג'אז מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): אני רוצה להיות רקדנית + מורה + כאוגרפית.. הכל לא יודעת מה יהיה אבל אני בטוח ממשיכה!!! איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה:וייד רובסון..=) לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: רמה שתספק אותי..=)

ס י ט ה

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל:13 כיתה:ז' כמה שנים את/ רוקד/ת: נממ...משהו כמו שנה וחדשיים הסגנון האהוב עלייך:לא ניסיתי כ"כ הרבה XD הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו:לאדעת
איפה את/ה רוק/דת: בסטודיו נדיר
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו, בגלל האווירה. ובבית אני בכלל לא יכולה לרקוד
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם:נממ... לא להתייאש. (תראו מי שמדברת =]) משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד:נממ.. אין לי
מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:אוך... זה שאלות מכשילות! אין לי כזה =[ המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת:נממ..חן=] מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): אני לא יודעת אם אני אהיה איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה:לא מכירה הרבה. לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: הכי רחוק שאני יכולה. אני יודעת?

CrazyDancer

New member
עונה../images/Emo110.gif

שם
שני גיל
14 וחצי
כיתה
ט' כמה שנים את/ רוקד/ת
בערך 6 שנים...
הסגנון האהוב עלייך
אני אוהבת הרבה סגנונות, אין משהו מועדף..
הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו
לאדעת מה הכי קל לי.. אבל אני נהנת בכולם..
איפה את/ה רוק/דת
סטודיו נדיר
איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר)
בסטודיוו
, ומול המראה בחדר שלי
טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם
תשקיעו
תעשו את ההכי טוב שלכם
ובעיקר... תאמינו בעצמכם
משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד
>< מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו
אינלי
המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת
אני עד עכשיו אהבתי את כל המורים/ות שהיו לי
מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...)
אני עודלא יודעת.. איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה
ת'אמת שאני לא מכירה כ"כ...
לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד
למקסימום שאני יכולה
ואפילו לנסות יותר

עונהנהנהנה

שם: אדווה גיל: 15 וחצי כיתה: י' כמה שנים את/ רוקד/ת: מאז שאני זוכרת את עצמי הסגנון האהוב עלייך: ה=כ=ל הסגנון שהכי קל לך לרקוד אותו: היפהופפפ!!!!!!! איפה את/ה רוק/דת: לימור שולב איפה את/ה הכי אוהב/ת לרקוד (לדוגמא בבית,בים,בחצר בסטודיו או כל דבר אחר): בסטודיו בבית וכמובן שעל במות! חחח טיפ על ריקוד לכל הרקדנים למיניהם: תמיד תאמינו בעצמכם ובמה שאתם עושים משפט חשוב/משפט לחיים על הריקוד: ''תחשבו שמסביב לגוף שלכם יש עיגול ובכל תנועה שאתם עושים אתם יוצאים מהקו של העיגול'' מושג שאת/ה הכי מתחבר/ת אליו או אוהב/ת אותו:ממממ... לא יודעת המורה האהוב עלייך+איזה סגנון הוא/היא מלמד/ת: לימור שולב- ג'אז... וקובי רוזנפלד (המושלם המדהים הכוסון) שעבר לארה''ב :( מלמד היפהופ וסטריט דאנס מה תרצה/תרצי להיות כשתהיי/כשתהיה גדול בנושא הריקוד (לדוגמא מורה,לפתוח בית ספר וכ'ו...): מממ.... לא יודעת =\ איזה רקדנ/ית מפורסמ/ת את/ה הכי אוהב/ת או הכי מעריצ/ה: גם לא יודעת חחחח לאיזו רמה את/ה שואפ/ת להגיע בריקוד: השמים הם הגבול!!!!

למעלה