סתם שאלון :]

iheartchad

New member
סתם שאלון :]

סתם משעמם לי ובאלי לעשות שאלון, ראשון שלי חחח תיהנוו! שם: גיל: מין: באיזה שעה אתה הולך לישון? האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: שיעור שנוא: הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: אי פעם התפלחת? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? האם אי פעם חשבת על זה? מעשן? לוקח סמים? מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? חרמן? מה אתה הכי אוהב במין השני? מה אתה הכי אוהב במין שלך? באיזה שעה אתה קם? כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: כמה שעות ביום אתה על המחשב? מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? האם שחית אי פעם בעירום? האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? האם הקאת פעם בכוונה? עשית בנג'י? עשית צניחה חופשית? חלמת שאתה מת? זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: ריקוד או שירה? טלוויזיה או מחשב? בראד פיט או טום קרוז? צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? השמינייה או ראש גדול? יס או הוט? השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? גרביים עד הברך או גרביים קצרות? שיער פזור או אסוף? בוקר או לילה? כלב או חתול? אולסטאר או ואנס? סקצ'רס או פומה? קיץ או חורף? גלידה או ארטיק? וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו: הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון?

iheartchad

New member
עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

שם: גילי גיל: 13 וחצי, עוד פחות מ-3 חודשים 14! מין: נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון? 12:30 - 1 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כן... חחח אם כן, איך קוראים להם חחחח? מושים שיעור אהוב: אין... חח שיעור שנוא: טכנולוגיה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: התפלחות........ חחח אי פעם התפלחת? יותר מדי.. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? גם וגם האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? חס וגראס האם אי פעם חשבת על זה? אני לא אכחיש שלא.. חח מעשן? לא לוקח סמים? לא.. חח מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? נשיקה בפה מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? ^^ חרמן? אני איאלץ להודות ש.. כן חחחח מה אתה הכי אוהב במין השני? עיניים מה אתה הכי אוהב במין שלך? עיניים באיזה שעה אתה קם? 7:40 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? הו הרבה... לפחות 3 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: בידור כמה שעות ביום אתה על המחשב? 2-4 חח אבל זה תלוי יש ימים שפחות משעה.. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: בעיקר ישראבלוג האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן במפגשי ישרא!! האם שחית אי פעם בעירום? אולי כשהייתי קטנה חח האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כן
האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? ^^ האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? כן חלמת שאתה מת? חחחחחחחחח לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: ממין זכר חחח ריקוד או שירה? ריקוד טלוויזיה או מחשב? ממ.. אין לי מושג. :| בראד פיט או טום קרוז? בראד פיט!! צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד!!! השמינייה או ראש גדול? ראש גדול יס או הוט? הוט , אין על בחור בולבול השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע, השיר שלנו משעמם.. חחח גרביים עד הברך או גרביים קצרות? בחורף עד הברך ובקיץ קצרות
שיער פזור או אסוף? פ=ז=ו=ר! בוקר או לילה? ליללהה! אני הכי ערנית חחחחח כלב או חתול? אין לי מושג .. :/ אולסטאר או ואנס? ואנס סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? אין לי מושג.. :/ גלידה או ארטיק? גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: שיר צריכה להתקשר אליי כשהיא גומרת תשאלון.. הבנאדם האחרון שדיברת איתו: שיר, אמרתי לה שתעשה תשאלון חח הדבר האחרון שבכית בגללו: שאני מכוערת
הבנאדם האחרון שרבת איתו: חחחח לא יודעת זה לא ממש נקרא לריב מה שהיה עם שיר חחח השיר האחרון שנדבק לך: STILL WAITING מה דעתך על השאלון? הכי טוב שעשיתי אי פעם!!!!!!!

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 13 מין: נקבה..
באיזה שעה אתה הולך לישון? 12 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? אממ.. רק עם כרית שחברה שלי הביאה לי.. אם כן, איך קוראים להם חחחח? אממ.. קראתי לארנב שלך נאבי..חחחח שיעור אהוב: אין.. שיעור שנוא: כולם..
הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: ציור, מדברים עם נועה, ובשיעורי ספרות מתכתבים עם אופיר..
אי פעם התפלחת? סי.. ופעם אחת די הכריחו אותי להתפלח..אהמ. אהמ. דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? דרך שער ביצפר, ושוב גילי, לא כולם מופרעים כמוך..^__^ האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא.. אהההה האם אי פעם חשבת על זה? לא.. אההההה..חחחחח מעשן? לא..:-S לוקח סמים? נופ מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? נשיקה.. וגמזה היה באמת או חובה..
מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? אממ.. נשיקה על הלחי? חיבוק?! חרמן? לא..חיחי מה אתה הכי אוהב במין השני? עיניים..
ורצוי שיהיו כחולות/ירוקות. מה אתה הכי אוהב במין שלך? אמ.. שיער? באיזה שעה אתה קם? 7:30. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? אוה..ה=מ=ו=ן=! אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: אממ.. בידור וסרטים..:) כמה שעות ביום אתה על המחשב? אממ.. ראי את השאלה של הטלויזיה. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: אממ.. פורומים, מסן, משחקים ופיקים. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? לא..
האם שחית אי פעם בעירום? אממ. אולי שהייתי קטנה.
האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? חחחחח.. יאפ..
האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? יא דוחה! האם הקאת פעם בכוונה? לא..
עשית בנג'י? לא...אההההה עשית צניחה חופשית? ושוב גילי, לא כ-ו-ל-ם מופרעים כ-מ-ו-ך.. חלמת שאתה מת? לא..
זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: נקבה.. אלא אם כן הזכר כוסון..
[כמו אריה -נוט- בורחת בזעקות מהמחשבה המבהילה!! אהההה] ריקוד או שירה? אממ.. שירה. טלוויזיה או מחשב? טלויזיה. בראד פיט או טום קרוז? בראדוש! [זה בחתימה שלי..
צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד..
השמינייה או ראש גדול? השמיניה.. גמכי אני לא רואה ראש גדול.. יס או הוט? הוט.. כנ"ל השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע ואני כן רואה ש"ש..
גרביים עד הברך או גרביים קצרות? עד הברך.. זה מוי שקסי..
שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? אממ.. קשה קשה. אולסטאר או ואנס? אממ.. ואנס. סקצ'רס או פומה? סקצ'רס קיץ או חורף? קיץ.. איי לארב איט! גלידה או ארטיק? גלידה..!
וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו: הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון?

sweet shir

New member
אויי. אוופס.. לא עניתי על הכל..

וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: ה-4400, מתחיל עוד שנייה..חיחי הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אממ.. אמא שלי..
הדבר האחרון שבכית בגללו: מאמא הבנאדם האחרון שרבת איתו: אממ.. גילי השיר האחרון שנדבק לך: וונדרוול ואיי דונט ואננה בי..
מה דעתך על השאלון? חמדמד..

dana re3

New member
עונהההה

שם:דנה גיל:14 וחצי מין:נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון?11 וחצי- 12 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?לא.. אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב:חנ"ג שיעור שנוא:כל השאר חחח הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:אמממ אני חושבת שלהתכתב בפלא חחחח אי פעם התפלחת?לא חחח דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?לא האם אי פעם חשבת על זה?לא מעשן?לא לוקח סמים?לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? חרמן? מה אתה הכי אוהב במין השני?עיניים וגוף מה אתה הכי אוהב במין שלך? באיזה שעה אתה קם?7 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?לפחות שעה וחצי... אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:22,82,80,3 כמה שעות ביום אתה על המחשב?לפחות שעתיים חחח מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?לא האם שחית אי פעם בעירום?לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?כן....מי לא? האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?לא שזכור לי... האם הקאת פעם בכוונה?לא עשית בנג'י?לא עשית צניחה חופשית?לא אבל בקיץ כן =] חלמת שאתה מת?לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:לא איכפת לי... ריקוד או שירה?ריקוד טלוויזיה או מחשב?מחשב בראד פיט או טום קרוז?טום קרוז צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?צ'אד מייקל מורי
השמינייה או ראש גדול?השמינייה יס או הוט?הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?טב"ע גרביים עד הברך או גרביים קצרות?קצרות שיער פזור או אסוף?פזור בוקר או לילה? כלב או חתול? אולסטאר או ואנס?אולסטאררררר סקצ'רס או פומה? קיץ או חורף?קיץ גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו:חיו (החברה הכי טובה שלי חחח) הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון? נחמד =]

מ ו ג ה

New member
עוווווווונה

שם: אלמוג גיל: בדיוק היום בת 15 ו7 חודשים! מין: נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון? לאחרונה ממש מוקדם.....בערך ב10
בחופש....?! השמיים הם הגבול האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כרית של שינה חח, וגם לפעמים עם איאור החמור חברו הטוב של פו, בובה קטנטנה מיורודיסני
אם כן, איך קוראים להם חחחח? איאור
שיעור אהוב: היסטוריה נראלי..ומתמטיקה לפעמיםםם שיעור שנוא: כל השאר חח הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: ציור מופשט, התכתבות, וסחטיין עליכום לאחרונה בשיעורים משעממים במיוחד אני נזכרת בשאלות מפה ועושה שאלונים כאלו לחברה שלי, היא מזה מתלהבת מזה חיחחיחי! אי פעם התפלחת? אממ כן! דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער...יש לי יתרון! החטיבה שלמדתי בה והתיכון שאני לומדת בו כרגע הם באותו מתחם!!! אז השומר של החטיבה ממש לא מכיר אותי אני פשוט יוצאת מהשער שם חעעעע האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? חחח גזרתי ת'שיער האם אי פעם חשבת על זה? אממ לא הכי חח מעשן? אפ'פעם לא!!!! לוקח סמים? חלילה מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? ^ סתם לא מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? ^^ באמת שלא היה חח חרמן? לפעמים את יודעים, שיש ממה מה אתה הכי אוהב במין השני? אצלו ספציפית
את החיוך!!! מה אתה הכי אוהב במין שלך? העיניים כמובן, והחזה זה דבר נשי ומושך! באיזה שעה אתה קם? חח כשיש לימודים בין שבע לתשע, בחופשים השמיים הם כמובן הגבול כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? הרבה... אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: E! ויאודי והוט3 כמה שעות ביום אתה על המחשב? המוווווווווון מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פורומים, מסנ, מוזיקה, לפעמים כותבת שירים אבל רק לפעמיםםםםם האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? ממש אבל ממש לא! האם שחית אי פעם בעירום? ממ לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? חחח כמובןןןן האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?
לא האם הקאת פעם בכוונה? אמממ יש מישו כזה?! עשית בנג'י? לא...אבל אני כל כך אעשה מתישהו
עשית צניחה חופשית? לא...כנ"ל אעשה חלמת שאתה מת? כן, זה היה חלום מפחיד תשמעו אני חייבת להוציא את זה, אני יודעת שאפ'חד לא קורא את זה באמת חח אבל עדיין....חלמתי שאני לוקחת כדורי שינה ובטעות לקחתי יותר מדי...לא שמתי לב לזה....הלכתי למיטה ובדרך הרגשתי שאני מאבדת הכרה ואני צועקת ואף אחד לא שומע אותי ואומרת לעצמי אני לא רוצה למות! זה באמת היה אחד מהמפחידים!!!!! כן ואני יודעת שזה מסמל הרבה דברים רעים בקשר לחיים חח זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: נקבה, אם יש יופי אז זכר ריקוד או שירה? שניהם טלוויזיה או מחשב? תלוי במצב חח בראד פיט או טום קרוז? בראדי צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון השמינייה או ראש גדול? השמינייה יס או הוט? HOTTTTT השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע!!!!! גרביים עד הברך או גרביים קצרות? גרביים עד הברך! שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? סקצ'רס קיץ או חורף? קיץ- אווירה, חורף - לבוש גלידה או ארטיק?גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: לב חח הבנאדם האחרון שדיברת איתו: עדן חברתי הדבר האחרון שבכית בגללו: אממ זה לא משנה כרגע חח הבנאדם האחרון שרבת איתו: בצחווק כזה, עם חברה ספיר השיר האחרון שנדבק לך: walk away מה דעתך על השאלון? סבבי בבי

iheartchad

New member
דווקא לא..

אם אתה חולם שמישו מת זה אומר שיהיו לו חיים ארוכים

מ ו ג ה

New member
נכון../images/Emo45.gif

אבל אבל...חלמתי שאני מתה ובחלום גם ידעתי שאני הולכת למות מבינה?! אני עדיין חושבת שזה מסמל טוב..\ TNX

יווובל

New member
../images/Emo66.gif

שם: יובל גיל: 17 מין: זכר באיזה שעה אתה הולך לישון? בד"כ בין 1 ל- 3 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? ממש לא אם כן, איך קוראים להם חחחח? - שיעור אהוב: גמרא שיעור שנוא: מתמטיקה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לשחק סנייק, לדבר עם איזה חבר או פשוט לצאת מהשיעור אי פעם התפלחת? ברור, מי לא? דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? חחח פעם כשעוד הייתי חמשוש הייתי יוצא מהפרצה בגדר, היום אני כבר יודע שהשער תמיד היה פתוח.. האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? כן האם אי פעם חשבת על זה? על מה? מעשן? לא לוקח סמים? לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? כלום מעבר לידידות שטחית. לא מאמין בקשרים בין מינים סתם לפני חתונה מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? איכס באיזה שעה אתה קם? בעיקרון 7:30 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? 0 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: - כמה שעות ביום אתה על המחשב? אולי 1, וגם זה ממש לא כל יום האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? לא האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? ברור.. האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? לא שזכור לי (אלא אם כן שרותים כימיים זה נחשב טבע ואז כן) האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? נראה לי שכן זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר ריקוד או שירה? לא יודע טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? כלום צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אין לי מושג מי הם השמינייה או ראש גדול? כנ"ל יס או הוט? כנל השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? כנ"ל גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות שיער פזור או אסוף? תלוי למי בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? מי זה? סקצ'רס או פומה? מי זה? קיץ או חורף? חורף גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: שלא נוח לי על הכסא הזה הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אמא הדבר האחרון שבכית בגללו: לא בכיתי בגלל מישהו, בכיתי בגלל משהו הבנאדם האחרון שרבת איתו: לא זוכר, נראה לי בניה חבר שלי השיר האחרון שנדבק לך: "לא יכול להוריד ממך את העיניים"- שיר מפגר ומעצבן מה דעתך על השאלון? סבבה

../images/Emo97.gif

סתם משעמם לי ובאלי לעשות שאלון, ראשון שלי חחח תיהנוו! שם:טל גיל:עוד מעט 14 מין:נ באיזה שעה אתה הולך לישון?12 ומשו האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?לא אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב:בלונד שיעור שנוא:שחור הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:ציור ביומן אי פעם התפלחת?כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?פשוט יצאתי חח אפחד לא שאל כלום האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?ניסיתי האם אי פעם חשבת על זה?כן מעשן?לא לוקח סמים?לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני?נשיקה מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? חרמן? מה אתה הכי אוהב במין השני?לא יודעת מה אתה הכי אוהב במין שלך?שיער באיזה שעה אתה קם?7 ארבעים כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?3 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:סרטים וסדרות כמה שעות ביום אתה על המחשב?3-4..היום הייתי 6 חח מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?לא האם שחית אי פעם בעירום?לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?כן האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?לא האם הקאת פעם בכוונה?לא עשית בנג'י?לא עשית צניחה חופשית?לא חלמת שאתה מת?כן זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:נקבה ריקוד או שירה?ריקוד טלוויזיה או מחשב?שנייהם בראד פיט או טום קרוז?בראד צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?אשטון השמינייה או ראש גדול?ראש גדוללללללללללללללללללללללללללללללל יס או הוט?יססססססססססססססססססססססססססס השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?השיר שלנוו גרביים עד הברך או גרביים קצרות?קצרות שיער פזור או אסוף?פזור בוקר או לילה?לילה כלב או חתול?כלב אולסטאר או ואנס?אולסטאר סקצ'רס או פומה?פןמה קיץ או חורף?חורף גלידה או ארטיק?גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש:כלב הבנאדם האחרון שדיברת איתו:הדס הדבר האחרון שבכית בגללו:לא זוכרת הבנאדם האחרון שרבת איתו:מור השיר האחרון שנדבק לך:party up מה דעתך על השאלון? נחמד

sniii

New member
=]

שם: גיל: מין:נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון?מתי שמתחשק.. האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?חח לא.. אין מספיק מקום לשנינו אם כן, איך קוראים להם חחחח?אין שיעור אהוב:אהוב? לא יודעת שיעור שנוא:מתמטיקה מחשבים אנגלית הכל.. הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:הכי שימושי זה פשוט להבריז.. אבל אם אתה כבר שם אז אמ.. אמפי3? לדבר? אי פעם התפלחת?כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?מעל הגדר האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?אממ חח לא זוכרת האם אי פעם חשבת על זה?אולי מעשן?לא לוקח סמים?לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני?כל מיני..=] מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין?נשיקה.. חירמונים .. ממ דווקא די רחוק חרמן?לא ממש מה אתה הכי אוהב במין השני?הרבההה מה אתה הכי אוהב במין שלך?הרבההההה באיזה שעה אתה קם?תלוי מתי.. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?כמעט ולא רואה.. רואה איזה 10 דקות ביום אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:בידור.. וכו כמה שעות ביום אתה על המחשב?אוו אההה... הרבההה מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:הכלללל.. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?כן בערך האם שחית אי פעם בעירום?לא נריאה לי האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?חח ברור האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?חח כן האם הקאת פעם בכוונה?לא זוכרת עשית בנג'י?לא עשית צניחה חופשית?לא=\ חלמת שאתה מת?כן ניראה לי זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:אממ נקבה ריקוד או שירה?ריקוד טלוויזיה או מחשב?מחשב.. למרות שגם טלויזיה זה טוב מאוד בראד פיט או טום קרוז? צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? השמינייה או ראש גדול?ראש גדול יס או הוט?שתיהם השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?שיר שלנו גרביים עד הברך או גרביים קצרות?גם וגם.. עד הברך יותר שיער פזור או אסוף?פזור.. אבל גם אסוף יכול להיות יפה במקרים מסוימים בוקר או לילה?לילה! כלב או חתול?לא יודעת אולסטאר או ואנס?שתיהם=] סקצ'רס או פומה?לא ולא קיץ או חורף?שתיהם גלידה או ארטיק? אמממ... לא יודעת וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש:יש הרבהה הבנאדם האחרון שדיברת איתו:חברה הדבר האחרון שבכית בגללו:לא זוכרת הבנאדם האחרון שרבת איתו:לא זוכרת השיר האחרון שנדבק לך:וון סאן סליפ- בפירוש דוחה ביותר מאנגלית לעברית מה דעתך על השאלון?נחמד נחמד=]

:]]

שם: שיר גיל: 14 וחצי מין: נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון? משתנה בין 10-1 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? לפעמים אם כן, איך קוראים להם חחחח? חחח.. בהמה שיעור אהוב: אלגברה ולשון שיעור שנוא: כל השאר חח הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: סתם לקשקש מה שעולה בראש באותו רגע, ממש מצחיק לקרוא את זה אח"כ חחחחח אי פעם התפלחת? נו ברור דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? גם וגם
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? אמממ, כשהייתי קצת שתויה חח.. לא ממש זוכרת את זה, במעורפל. האם אי פעם חשבת על זה? כן אבל לא ברצינות מעשן? כבר לא לוקח סמים? חס ושלום איכססס... מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? אתם לא צריכים לדעת
זה די אישי אהממ מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? אממ נשיקה על השפתיים בצחוק כזה חרמן? כרגע? מאווווווודדד... וגם בדרך כלל חח ולא חרמן, חרמנית
זכויות האישה. מה אתה הכי אוהב במין השני? שפתיים עבות, תחת עגול, עיניים עמוקות, עור שחום. גררר, אחד כזה יכול לגרום לי לגמור במקום. מה אתה הכי אוהב במין שלך? אממ.. לאדעת חח באיזה שעה אתה קם? 6 וחצי ככה כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? שואף ל-0 אם בכלל אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוזיקה כמה שעות ביום אתה על המחשב? שעתיים ככה מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן אייסי, פורומים, מוזיקה, וכל מיני שטויות כאלה האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? אממ.... כן האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כן האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? חחחח לא האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? כן זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: לא הכי משנה ריקוד או שירה? ריקוווווד!! טלוויזיה או מחשב? מחשב בה=רור בראד פיט או טום קרוז? בראד צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון השמינייה או ראש גדול? שמיניה יס או הוט? הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? אפחת גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות, ועדיף שלא יהיו בכלל שיער פזור או אסוף? תלוי למי ואיזה שיער בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? איככככס. אולסטאר או ואנס? ואנס סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? קייייייץ!!@!~@#@#@ גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: יו אר מיי אונלי הופ...... הבנאדם האחרון שדיברת איתו: שיר הדבר האחרון שבכית בגללו: ידיד טוב שלי.. הבהיר לי כמה דברים שכבר ידעתי, אבל זה עדיין כואב הבנאדם האחרון שרבת איתו: לא זוכרת השיר האחרון שנדבק לך: אונלי הופפפפ מה דעתך על השאלון? נחמדד

pompii

New member
יש לי!

שם:שלומית גיל:21 מין:נ'
באיזה שעה אתה הולך לישון?בדרך כלל בין 2 ל5, אבל רק כי אני לא עובדת כרגע האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?כרית כן=] בובות לא אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב:אני לא תלמידה אבל אף שיעור שיעור שנוא:תנך, פיסיקה הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:התפלחות... אי פעם התפלחת?כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?דרך השער האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?לא האם אי פעם חשבת על זה?לא באופן ממשי מעשן?לפעמים לוקח סמים?לא ממש מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני?סקס מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין?סקס חרמן?מי לא... מה אתה הכי אוהב במין השני?עיניים, חיוך, חוש הומור מה אתה הכי אוהב במין שלך?אותו דבר באיזה שעה אתה קם?בימים אלו ב11-12 כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?כמעט ולא אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:2, 3, ביפ כמה שעות ביום אתה על המחשב?בממוצע 3 וחצי 4.. מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:מורידה שירים ואייסיקיו האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?כן האם שחית אי פעם בעירום?לא מלא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?בארור האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?לא האם הקאת פעם בכוונה?לא עשית בנג'י?לא עשית צניחה חופשית?אמא לא.. חלמת שאתה מת?לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:זכר ריקוד או שירה?ריקוד טלוויזיה או מחשב?מחשב בראד פיט או טום קרוז?בראד פיט צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?צ'אד מייקל מורי השמינייה או ראש גדול?מה זה.. יס או הוט?לא משנה השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?השיר שלנו גרביים עד הברך או גרביים קצרות?קצרות שיער פזור או אסוף?פזור בוקר או לילה?לילה כלב או חתול?כלב!
אולסטאר או ואנס?אולסטאר סקצ'רס או פומה?סקצ'רס קיץ או חורף?קיץ
גלידה או ארטיק?מה שבא באותו רגע וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש:ארטיק
הבנאדם האחרון שדיברת איתו:חברה שלי מור הדבר האחרון שבכית בגללו:אמא הבנאדם האחרון שרבת איתו:חברה שלי מור השיר האחרון שנדבק לך:שיר אחד בצרפתית יפה=] מה דעתך על השאלון?חביב

עונה נה נה

שם: ירדן טל יוסף מזור
באיזה שעה אתה הולך לישון? מתי שאני עייפה..
האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כרית בצורת לב
אם כן, איך קוראים להם חחחח? אבל אין!
שיעור אהוב: אין שיעור שנוא: אנגליתתתתתתתתתתת ררררררררררררר
הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: התפלחות,שיחות באמצע השיעור עם הפלא וזהו חחחחח
אי פעם התפלחת? ברורררררר בלי סוף
דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער... האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? חס וחסה!!!
האם אי פעם חשבת על זה? לאאאאאאא
מעשן? נרגילה...אבל בקושי.. לוקח סמים? ברור....איזה שאלה סתומה! ברור שלא איכככ חס וחלילה!!
מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה אכפת לך!??!? מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? מה אכפת לך!??????????????
חרמן? חרמנית אם כבר
מה אתה הכי אוהב במין השני? כלום... מה אתה הכי אוהב במין שלך? עיניים,ידיים,גוף,שיער הכל חחחחחחחח
באיזה שעה אתה קם? 6 ורבע...!!!!!!!
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? כמה שבא לי.. אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: ביפ כמה שעות ביום אתה על המחשב? כמה שבא לי מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: מסן-אייסי האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? לאא אי מה אני ילדה מסכנה??
האם שחית אי פעם בעירום? לא
האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כה...פעם הייתי יכולה היום כבר לא
האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? לא..בוא ניסחףף
האם הקאת פעם בכוונה? לא...
עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? אמממ לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: זכר ריקוד או שירה? ריקוד טלוויזיה או מחשב? טלווזיה בראד פיט או טום קרוז? בראד פיט צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? אשטון השמינייה או ראש גדול? שמייניה יס או הוט? הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? בע"מ גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות שיער פזור או אסוף? פזור בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? ואנס ברור סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? קיץ גלידה או ארטיק? ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: מידן חחחחחחחחחחח הבנאדם האחרון שדיברת איתו: חברה שלי הדבר האחרון שבכית בגללו: אממ ירדה לי דימעה..(מידן)
הבנאדם האחרון שרבת איתו: שלי השיר האחרון שנדבק לך: כמה אהבה מה דעתך על השאלון: נייס

../images/Emo210.gif

סתם משעמם לי ובאלי לעשות שאלון, ראשון שלי חחח תיהנוו! שם: גיל: מין: באיזה שעה אתה הולך לישון? תלוי האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? לא אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב: תלתלים שיעור שנוא: הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: וואה תלוי איזה שיעור.. בדרך כלל סתם להתכתב... אי פעם התפלחת? ודאי דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? מממ שער בטוח כן דרך הגדר כבר לא זוכרת אולי האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לא ! האם אי פעם חשבת על זה? מעשן? חס וגראס לוקח סמים? כנל מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? חרמן? מה אתה הכי אוהב במין השני? מה אתה הכי אוהב במין שלך? באיזה שעה אתה קם? 8...? כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? 0 אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: 24 כמה שעות ביום אתה על המחשב? כל עוד אני בבית מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? האם שחית אי פעם בעירום? האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? את מצחיקה את עצמך ? האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? כן זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: אממממ תלוי אבל המורות יותר עצבניות לרוב
ריקוד או שירה? טלוויזיה או מחשב? בראד פיט או טום קרוז? צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? השמינייה או ראש גדול? יס או הוט? השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? גרביים עד הברך או גרביים קצרות? שיער פזור או אסוף? בוקר או לילה? כלב או חתול? אולסטאר או ואנס? סקצ'רס או פומה? קיץ או חורף? גלידה או ארטיק? וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: הבנאדם האחרון שדיברת איתו: הדבר האחרון שבכית בגללו: הבנאדם האחרון שרבת איתו: השיר האחרון שנדבק לך: מה דעתך על השאלון?

../images/Emo9.gif

שם: ניצן/ניצו/ניצ/מה שתבחרו ולא עולה לי על העצבים גיל: עוד מעט 13 מין: עדיין לא ניסיתי
באיזה שעה אתה הולך לישון? 11+ בדר"כ האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? כן, אהרון כפרעליו, וכריות שכמעט תמיד זרוקות יל על המיטה כי אין לי כח להוריד אותן. אם כן, איך קוראים להם חחחח? אהרון
שיעור אהוב: הכי טוב זה ערבית. שיעור שנוא: ספרות/ג"ג/מורשת הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: אסמאסים, ציור, התכתבות, הכנת שיעורי בית בשיעורים אחרים, גלישה באינטרנט בפלאפון... יש מה לעשות, לא לדאוג. אי פעם התפלחת? פעמיים (חינוך ומילוי מקום, לא כ"כ נורא) דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? שער בצפר, ופעם אחת אפילו לא יצאתי מבפצר
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? כן. האם אי פעם חשבת על זה? כן. מעשן? חס וחלילה לוקח סמים? חס וחלילה!! מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? לא הגעתי לשום מקום עם המין השני. עד כה המין השני בתור בן זוג די גרוע. מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? התעלסות בכאילו, כולם חשבו שאנחנו באמת עושות את זה.
חרמן? לא ממש. מה אתה הכי אוהב במין השני? תלוי במי, לא בכולם יש דברים טובים מה אתה הכי אוהב במין שלך? ציצים. נו מה, ראו למעלה. באיזה שעה אתה קם? עשרה ל7/8, תלוי מתי מתחילים, חוזרת לישון עד ורבע, מעירים אותי, מתבטלת במיטה עד שמחליטה לקום כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? עתיים פחות או יותר אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: ביפ, ערוצי הסרטים כמה שעות ביום אתה על המחשב? 3+ מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פורומים-קומונות-מסן-צ'אטים האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? אהא
האם שחית אי פעם בעירום? לא. האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כן, מה. האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? לא :S עד כאן האם הקאת פעם בכוונה? לא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? לא חלמת שאתה מת? לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: נקבה, זכרים הם מתנשאים, דפוקים ועצבניים רצח. ריקוד או שירה? שירה טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? קרוז, ברור צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? WTF? השמינייה או ראש גדול? השמינייה יס או הוט? הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? :S:S:S גרביים עד הברך או גרביים קצרות? עד הברך
שיער פזור או אסוף? אסוף בוקר או לילה? לילה כלב או חתול? חתול אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? סקצ'רס קיץ או חורף? בקיץ חורף בחורף קיץ גלידה או ארטיק? גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: אהבה (?) הבנאדם האחרון שדיברת איתו: אבא הדבר האחרון שבכית בגללו: הממממממ. לא היה כזה כבר הרבה זמן. הבנאדם האחרון שרבת איתו: בר, בערך השיר האחרון שנדבק לך: וונדרוול
מה דעתך על השאלון? אחלה שאלון

Fergie7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: דרינה.
האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'? לא.
אם כן, איך קוראים להם חחחח? אמרתי שלא.
שיעור אהוב: חינוך מיני
שיעור שנוא: כולם.
הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: לעבור מקום ליד חברה/חבר ולדבר.
אי פעם התפלחת? ברור.
דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? למה לי לטפס מהגדר אם אני פשוט יכולה לצאת מהשער?!
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? מה אני מזוכיסטית?!
האם אי פעם חשבת על זה? ראה תשובה קודמת.
מעשן? לא.
לוקח סמים? מה אני נרקומנית?
מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? נשיקה. דה! מה בגילי כבר יכול להיות?
מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין? נשיקה רגילה.
חרמן?
מה אתה הכי אוהב במין השני? שרירים
מה אתה הכי אוהב במין שלך? הכל
באיזה שעה אתה קם? 7.30 ככה.
כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? רק בערב.
אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: MTV ו-22
כמה שעות ביום אתה על המחשב? לא ממש הרבה נראלי.
מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: פורומים, ומסנג'ר!
האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט? כן.
האם שחית אי פעם בעירום? למה נראה לכם? מה אני נודיסטית?
האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? כנראה כשהיתי קטנה.
האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? זה כבר לא.
האם הקאת פעם בכוונה? כן.
עשית בנג'י? לא.
עשית צניחה חופשית? עוד לא.
חלמת שאתה מת? לא.
זה או זה:
מורה ממין נקבה או זכר: נקבה.
ריקוד או שירה? שירה.
טלוויזיה או מחשב? מחשב.
בראד פיט או טום קרוז? בראד.
צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר? צ'אד.
השמינייה או ראש גדול? שמינייה.
יס או הוט? הוט.
השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טב"ע.
גרביים עד הברך או גרביים קצרות? גם וגם.
שיער פזור או אסוף? פזור.
בוקר או לילה? לילה.
כלב או חתול?
אולסטאר או ואנס? אולסטאר.
סקצ'רס או פומה? סקצ'רס
קיץ או חורף? קיץ.
גלידה או ארטיק? גלידה.
וסתם לעכשיו:
הדבר הראשון שעולה לך בראש: סתם.
הבנאדם האחרון שדיברת איתו: רועי.
הדבר האחרון שבכית בגללו: לא זוכרת.
הבנאדם האחרון שרבת איתו: צליל.
השיר האחרון שנדבק לך: sorry
מה דעתך על השאלון? ממ..חביב, יותר מידי "חחח..." שיהיה.

pacific ocean

New member
../images/Emo192.gifתשובות

סתם משעמם לי ובאלי לעשות שאלון, ראשון שלי חחח תיהנוו! שם:אשלי גיל: 15 וחצי מין: נקבה באיזה שעה אתה הולך לישון? 12:00 בערך האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?כריות חח (הבובות לא איתי..) אם כן, איך קוראים להם חחחח? שיעור אהוב:ביולוגיה שיעור שנוא:אזרחות הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']: ציור והתכתבות אי פעם התפלחת? אממ....כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר? טיפסתי האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]? לאאא האם אי פעם חשבת על זה? לאאאא מעשן? לא לוקח סמים? לאאא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני? אממ מזמוז אנערף מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין?חחח לא הגעתי וגם לא אגיעע חרמן? לפעמים מה אתה הכי אוהב במין השני? שיש כאלו שמוכנים לתת הכל בשביל מישהי.. מה אתה הכי אוהב במין שלך? שיש כאלה..(לייק מיי סלף) ג'אדעיותתת מאגניבותת באיזה שעה אתה קם? 6 וחצי כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה? הפסקתי לספור אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']: מוסיקה כמה שעות ביום אתה על המחשב? הרבההה מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]: אייסי, פורומים ומוסיקה האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?לא האם שחית אי פעם בעירום? לא האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח? חחח לא הייתה ברירה האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח? לאאאאאאאאאאאאא האם הקאת פעם בכוונה? לאאאאא עשית בנג'י? לא עשית צניחה חופשית? אני רוצה חלמת שאתה מת? לא זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר: נקבה ריקוד או שירה? שירה טלוויזיה או מחשב? מחשב בראד פיט או טום קרוז? טום צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר ? צ'אד השמינייה או ראש גדול? ראש גדול יס או הוט? הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]? טלנובלה גרביים עד הברך או גרביים קצרות? קצרות שיער פזור או אסוף? אסוף בוקר או לילה?לילה כלב או חתול? כלב אולסטאר או ואנס? אולסטאר סקצ'רס או פומה? פומה קיץ או חורף? חורף גלידה או ארטיק? גלידה וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש: ארטישוק הבנאדם האחרון שדיברת איתו: חבר שלי.... הדבר האחרון שבכית בגללו: שנעלם לי סוודר אהוב בחו"ל לפני יומיים וואההה הבנאדם האחרון שרבת איתו:............ השיר האחרון שנדבק לך: "אני ואת זו אהבה מהשמיים........." מה דעתך על השאלון? חביב

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:12 וחצי מין:
באיזה שעה אתה הולך לישון?10-10:15 האם אתה ישן עם בובות פרווה/כריות וכו'?כריות רק אם כן, איך קוראים להם חחחח?לא קוראים להם..>< שיעור אהוב:אינלי כוח לכתוב את כולם
שיעור שנוא:חשבוו ולשון הדבר הכי שימושי כדי לא להירדם בשיעור [ציור, התכתבות או פשוט התפלחות וכו']:התפלחות וציור^^ אי פעם התפלחת?כן דרך שער ביצפר או שטיפסת מעל הגדר?התפלחתי משיעור לא מבצפר
האם אי פעם חתכת את עצמך [עם סכין/מספריים ובכוונה חח]?כן אבל לא בכוונה האם אי פעם חשבת על זה?לא מעשן?לא לוקח סמים?לא מה הכי רחוק שהגעת עם המין השני?נשיקה בלחי מה הכי רחוק שהגעת עם אותו מין?כנ"לXD חרמן?לא מה אתה הכי אוהב במין השני?לאיודעת.. מה אתה הכי אוהב במין שלך?כנ"ל באיזה שעה אתה קם?בימים שיש בצפר 7 ובימי חופש 10-10 וחצי ככה.. כמה שעות ביום אתה רואה טלוויזיה?ממ כל היום
אילו ערוצים בעיקר [מוסיקה, בידור וכו']:מוסיקה כמה שעות ביום אתה על המחשב?כל היוםXP מה אתה עושה בו בעיקר [בלוגים, פורומים, מסן/אייסי, משחקים, צ'אטים..]:מסן,פורומים וזה.. האם אי פעם נפגשת עם מישו שפגשת באינטרנט?כן האם שחית אי פעם בעירום?באמבטייה
האם השתנת פעם לא בשירותים [בטבע] חחחחח?כשהייתי קטנה
האם חרבנת בטבע חחחחחחחחח?כנ"ל
האם הקאת פעם בכוונה?לא עשית בנג'י?כן(למים) עשית צניחה חופשית?לא(אבל אני ממש רוצההה) חלמת שאתה מת?כן:S זה או זה: מורה ממין נקבה או זכר:נקבה ריקוד או שירה?ממ שניהם טלוויזיה או מחשב?שניהם בראד פיט או טום קרוז?בראד פיט צ'אד מייקל מורי או אשטון קוצ'ר?צ'אד מייקל
השמינייה או ראש גדול?השמינייה
יס או הוט?הוט השיר שלנו או טב"ע [טלנובלה בע"ם]?הש"ש(השיר שלנו) גרביים עד הברך או גרביים קצרות?ממ תלוי שיער פזור או אסוף?כנ"ל בוקר או לילה?גם וגם כלב או חתול?כלב אולסטאר או ואנס?שניהם סקצ'רס או פומה?פומה קיץ או חורף?קיץ
גלידה או ארטיק?ארטיק וסתם לעכשיו: הדבר הראשון שעולה לך בראש:חתולXP הבנאדם האחרון שדיברת איתו:אימא הדבר האחרון שבכית בגללו:
סתם.. עיזבוXP הבנאדם האחרון שרבת איתו:צינהXD השיר האחרון שנדבק לך:Beat of my heart מה דעתך על השאלון?חמוד

למעלה