סתם שאלון

victoria777

New member
סתם שאלון

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- 2.מי שאוכל לבד- 3.אהבה היא כמ אוטובוס- טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? 3.להיות קמצן או בזבזן? 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? 9.עצירת או טחורים? 10.אוטובוס או ברגל? 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח 2.ברז 3.מזגן 4.משעמם 5.עין 6.רגל 7.בוץ 8.כביש 9.חושך 10.אור 11.כלום 12.צנצנת 13.חתול 14.כלב 15.מים 16.צבע 17.הדור השלישי 18.לישון 19.ערב 20.גמל שלמה זהו נגמר-ההמשך לא יבוא

GILADOS

New member
תשובות ../images/Emo9.gif חלק א': השלם את המשפטים 1. אם אין אני לי- אז מי אני (נראה לי, לא בטוח) 2. מי שאוכל לבד- מת לבד 3. אהבה היא כמ אוטובוס- אין לי מושג איך זה ממשיך ולא מכיר את זה חלק ב': מה עדיף 1. להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? לא זה ולא זה 2. להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן חי 3. להיות קמצן או בזבזן? בזבזן (כאילו זה לא דבר טוב, אבל להיות קמצן כלפי אחרים זה עוד יותר גרוע). 4. להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל (לא משנה מה, אני רוצה תמיד להיות בן אדם טוב כלפי אחרים). 5. להיות מחוצ'קן או שעיר? שניהם זה לא טוב, אבל עדיף שעיר מאשר מחוצ'קן. 6. חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? מלא קטנים ומפוזרים. 7. לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית (מצחיק ששאלת את זה דווקא היום, במיוחד כשהיום השעו אותי מבית הספר בגלל שאתמול ישנתי בשיעור אנגלית ../images/Emo6.gif). 8. להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב 9.עצירת או טחורים? לא יודע 10. אוטובוס או ברגל? תלוי לאן אני רוצה להגיע 11. קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? לא יודע חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1. אבטיח (אוכל) 2. ברז (מים) 3. מזגן (קור) 4. משעמם (שיעור אנגלית) 5. עין (ראיה) 6. רגל (הליכה) 7. בוץ (לכלוך) 8. כביש (מכוניות) 9. חושך (לילה) 10. אור (יום) 11. כלום (לא מזכיר לי כלום) 12. צנצנת (לא מסכיר לי כלום) 13. חתול (חיה) 14. כלב (חיה) 15. מים (שתיה) 16. צבע (קשת) 17. הדור השלישי (הדור השני) 18. לישון (עייפות) 19. ערב (מאוחר) 20. גמל שלמה (שלמה המלך)

נחמד... תשובות..

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי- שלילי לי! 2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר! 3.אהבה היא כמו אוטובוס- תמיד יבוא אחר! טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? באמצע..לדעת להעריך כסף.. 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? לא זה ולא זה 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? תמיד אפשר ללכת לקוסמטיקאית 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? בעעע אחד 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעב 9.עצירת או טחורים? מה? 10.אוטובוס או ברגל? תלוי 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? קיץ חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח- קיץ 2.ברז= מים 3.מזגן= מתאים בקיץ 4.משעמם- תמיד 5.עין- עין שניה 6.רגל- חלקה 7.בוץ- איכס 8.כביש- אוטו 9.חושך- פחד 10.אור- שמש 11.כלום- שום דבר 12.צנצנת- ריבה 13.חתול- רחוב 14.כלב- נובח 15.מים- חוסכים 16.צבע- ורוד 17.הדור השלישי- היי טק 18.לישון- עוד מעט 19.ערב- טוב 20.גמל שלמה- מה?

כן כן...משעמם לי

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-מי לי?? 2.מי שאוכל לבד-מת לבד 3.אהבה היא כמ אוטובוס-ארוכה? טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?-להיות עני כל החיים 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?-וואלה לא יודעת... 3.להיות קמצן או בזבזן?-בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?-טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?-מחוצ'קן כי זה עובר חח 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?-אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?-ברור שבבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?-רעב 9.עצירת או טחורים?-עצירות... 10.אוטובוס או ברגל?-אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?-קיץ קיץ כל הזמן קיץץץ חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-קיץ וואי כיףףף 2.ברז-אמבטיה חמה נעימה 3.מזגן-בחילות 4.משעמם-חורף 5.עין-ריסים גדולות זה יפה:) 6.רגל-סקסית חחח 7.בוץ-חורף יאכס 8.כביש-כיפור 9.חושך-עדיף אור 10.אור-סבבה 11.כלום-משעמם 12.צנצנת-מלאה בירקות טעימים 13.חתול-פחדן 14.כלב-פקינז חמודדד 15.מים-אמבטיה חמה 16.צבע-בא לי לצבוע איזה חדר 17.הדור השלישי-מזה?? 18.לישון-אני עייפה האמת 19.ערב-עדיף בוקר 20.גמל שלמה-חחחחחחח גבוהים זהו נגמר-ההמשך לא יבוא

English Muffin

New member
עונה לסתם שאלון ...

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-אז מה אני בכלל 2.מי שאוכל לבד-יש לו יותר אוכל לעצמו
3.אהבה היא כמו אוטובוס-אתה ניכנס אליה ואז אתה מקבל בחילה
טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להיות עני כל החיים אני מכירה תהרגשה השנייה בלאט
2.להיות פחדן חי או גיבור מת?פחדן חי 3.להיות קמצן או בזבזן?בזבזן לא כיף להיות קמצן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?רע ומאושר 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?אחד באמצע הפרצוף 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?להיות רעב 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?קיץ אפריקאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-קיץ 2.ברז-מים 3.מזגן-קר 4.משעמם-זמן 5.עין-ביצה 6.רגל-עוף 7.בוץ-חזיר 8.כביש-אנשים בונים 9.חושך-פטר והזאב 10.אור-מת 11.כלום-הרבה 12.צנצנת-זכוכית 13.חתול-גורי 14.כלב-חום 15.מים-טהור 16.צבע-סגול 17.הדור השלישי-פלאפון 18.לישון-שלווה 19.ערב-מכון כושר 20.גמל שלמה-לאנזרוטה זהו נגמר-ההמשך לא יבוא-שיט איזה בעסה..

ady18

Well-known member
תשובות

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-אני לעצמי 2.מי שאוכל לבד-מת לבד 3.אהבה היא כמ אוטובוס-ככה נהנים ומהר בורחת טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להתעשר 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?גיבור 3.להיות קמצן או בזבזן?באמצע 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?אמממ 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?שעיר 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?מפוזרים 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בשעור אנגלית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?להיות רעב 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?אוטבוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?קיץ חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח קיץ 2.ברז מיים 3.מזגן לא אוהבת 4.משעמם בעעע 5.עין כחולה 6.רגל מעץ 7.בוץ חול 8.כביש מהיר 9.חושך לילה 10.אור יום 11.כלום כלום 12.צנצנת דבש 13.חתול שחור 14.כלב חום 15.מים טעים 16.צבע כחול 17.הדור השלישי סתם חרא 18.לישון כייף 19.ערב חלק ביום 20.גמל שלמה מה זה

מסטולית

New member
יאי אני ../images/Emo187.gif

1.אם אין אני לי- מי לי? 2.מי שאוכל לבד- אוכך יותר
3.אהבה היא כמ אוטובוס- כשתחכה לה היא לא תבוא טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני כל החיים... לפחות לא תהיה את האכזבה של לאבד הכל 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? 'עדיף להיות פחדן שחי, מלהיות גיבור שמת... תקרא לי משתמט..' 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן... קמצנים חיים רע 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? רע ומאושר, כמובן 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?
שעיר נראה לי... 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? גם וגם
8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעב 9.עצירת או טחורים? עצירות 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח - גבינה בולגרית
2.ברז - מקלחת 3.מזגן - קור 4.משעמם - היסטוריה 5.עין - עדשות
6.רגל - גרביים 7.בוץ - מלחמות
8.כביש - אוטו 9.חושך - אמאלה 10.אור - בוקר 11.כלום - 'אין יותר פחד... אין יותר כלום.." 12.צנצנת - עוגיות! 13.חתול - איכס 14.כלב - יותר איכס 15.מים - מקלחת 16.צבע - שיער 17.הדור השלישי - של אורנג' 18.לישון - מיטה 19.ערב - ארוחת ערב 20.גמל שלמה - ארבה
זהו נגמר-ההמשך לא יבוא חבל

../images/Emo113.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- נשאר רעב =/ 3.אהבה היא כמ אוטובוס- תמיד באה עוד אחת =] טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני לתמיד 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן כשיש מה לבזבז 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? שעיר 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? מלא קטנים 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית.. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעב 9.עצירת או טחורים? כלום 10.אוטובוס או ברגל? ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... - זה נקרא אסוציאציות!!!! 1.אבטיח קיץ 2.ברז מים 3.מזגן קרררררר 4.משעמם תנ"ך 5.עין השקפה 6.רגל כיסא גלגלים 7.בוץ שלולית 8.כביש מכונית 9.חושך ירח 10.אור שמש 11.כלום כלום 12.צנצנת סוכריות 13.חתול מיאו 14.כלב איכס 15.מים ברזייה 16.צבע בורדו 17.הדור השלישי דור מזויין... 18.לישון ערב 19.ערב לישון 20.גמל שלמה

.............................

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי ?? 2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר ! (ומשמין !) 3.אהבה היא כמו אוטובוס- ???? טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להתעשר לתקופה קצרה.... 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן חי 3.להיות קמצן או בזבזן? קמצן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? רע ומאושר 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? קטנים 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב 9.עצירת או טחורים? עצירות 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח מלון 2.ברז טיפה 3.מזגן אויר 4.משעמם לי 5.עין אחת 6.רגל עץ 7.בוץ חול 8.כביש מדרכה 9.חושך אור 10.אור יום 11.כלום אסף 12.צנצנת אדום 13.חתול כלב 14.כלב דרוס 15.מים חיים 16.צבע כחול 17.הדור השלישי מעפן 18.לישון לקום 19.ערב יום 20.גמל שלמה טיול שנתי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשלייייייייייייייי

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר 3.אהבה היא כמו אוטובוס- כשאתה צריך אותה היא לא מגיעה, וכשאתה לא מצפה לה, היא מגיעה טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות עני כל החיים 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? מלא קטנים ומפוזרים 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב 9.עצירות או טחורים? טחורים 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח אדום 2.ברז מים 3.מזגן רוח 4.משעמם לישון 5.עין פנים 6.רגל ריח מסריח 7.בוץ מלוכלך 8.כביש מכונית 9.חושך אור 10.אור חושך 11.כלום שום דבר 12.צנצנת מלפפון חמוץ 13.חתול כלב 14.כלב חתול 15.מים קולה 16.צבע כחול 17.הדור השלישי עב"מים 18.לישון כרית 19.ערב חושך 20.גמל שלמה צרצר

רונקי

New member
נהנתי[כותרת כתבתי בסוף..]

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- מת לבד [אבל אוכל יותר] 3.אהבה היא כמ אוטובוס- יש הרבה קווים שמתאימים ליעד טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?לא יודעת,אולי עשיר 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?לא יודעת [לעזאזל אתכם] 3.להיות קמצן או בזבזן?בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?רע ומאושר 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?אפשר באמצע? 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?חצקון אחד 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?רעב,בעצם תלוי כמה מגעיל 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?חורף חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח- אדום 2.ברז-כחול 3.מזגן- כפתור 4.משעמם-חום שולחני 5.עין-טביעה,כחול,שעווה 6.רגל-טביעה,נחת 7.בוץ-מותק [חח] 8.כביש-אספלט 9.חושך-נעים,כוכבים 10.אור-כהן [חברה צ'לי
] 11.כלום אפרורי 12.צנצנת- זבובים מרחפים בה 13.חתול-אפור לבן,פרווה רכה 14.כלב-מותק,חיים,לחבק 15.מים-לגמוע 16.צבע-לבן 17.הדור השלישי-יותרמדי 18.לישון-ר 19.ערב-דמדומים 20.גמל שלמה- צביקה [חחח]

חני 21

New member
גם אני עונה...../images/Emo142.gif

חלק א' 1) אם אין אני לי - מי לי (איזה משפט דבילי)... 2) מי שאוכל לבד - נשאר שבע. 3) אהבה היא כמו אוטובוס - אם לא הלך עם קו 4 ילך עם קו 5. חלק ב' 1) להיות עני כל החיים או להתעשר ולאבד הכל בבת אחת?להתעשר... לפחות אני יעשה דברים חיוניים בכסף. 2) להיות פחדן חי או גיבור מת? תלוי במצב..... 3)להיות קמצן או בזבזן? חיים פעם אחת ואף אחד לא נקבר עם כסף אז ברור שבזבזן. 4)להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל ככה כשאני ימות לפחות לא ידברו עלי רע... 5) להיות מחוצ'קן או שעיר? בשניהם אפשר לטפל... 6) חצ'קון אחד גדול באמצע הפנים או מלא מפוזרים? אחד כי אפשר להסתיר עם איפור. 7) לישון בבית או בשיעור? אם אני נרדמת בשיעור הלך לי כל התואר... אבל בתיכון יצא לי להירדם פעם באחד משעורי ספרות..
8) להיות רעב או לאכול משהו מגעיל? רעב 9) עצירות או טחורים.? אף אחד
10) אוטובוס או ברגל...? לי יש אוטו אז זה העדיפות שלי.. 11) קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף.. מתאים לי ככה שבועיים מושלגים בבית עם כוס שוקו חם. חלק ג' 1) אבטיח - ביום קיץ חם עם גבינה בולגרית 2)ברז -
3)מזגן - קר בקיץ חם בחורף
4)משעמם- חדשות 5) עין - בלי עין הרע טפו טפו טפו
6) רגל - נעלי בית. 7) בוץ - קפה
8) כביש - מכוניות
9) חושך - לילה
10) אור - יום
11) כלום...
12) צנצנת - דבש 13 חתול - איכססס
14) כלב - לא אוהבת 15)מים - ים 16) צבע - שקיעה 17) הדור השלישי -
18) לישון - אין זמן צריך ללמוד... 19) ערב - כוס קפה במרפסת 20) גמל שלמה - יש כאלה במדבר...

victoria777

New member
עונה לעצמי

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-בעסה לי 2.מי שאוכל לבד-אוכל פחות 3.אהבה היא כמ אוטובוס-מעולם לא אהבתי אוטובוסים טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?לא אוהבת אכזבות.עדיף להיות עני כל החיים 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?פחדן חי 3.להיות קמצן או בזבזן? קמצנות זה לא כיף 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?שערות יותר קל להוריד 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית(אפילו שגם אנגלית זה מרדים) 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?תלוי כמה מגעיל 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?קיץ(בקור קיצוני כואב לי הפרצוף) חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח -פרי קיצי ומתוק 2.ברז -איזו פרסומת ברז ברז 3.מזגן מעלות 4.משעמם-תמיד 5.עין-עדשות 6.רגל-גרב 7.בוץ-לכלוך 8.כביש -אפור ומפותל 9.חושך -לילה 10.אור-מנורה 11.כלום -ריק 12.צנצנת-ריבה 13.חתול-פרוותי וחמוד 14.כלב-כנ"ל 15.מים-צמאון 16.צבע-קשת 17.הדור השלישי-זיבולי שכל של החברות הסלולריות 18.לישון-בכיף 19.ערב-קרוב ללישון 20.גמל שלמה -חרק מפחיד זהו נגמר-ההמשך לא יבוא התגובה שלך

למעלה