סתם שאלון :]

מ א מ י2

New member
סתם שאלון :] ../images/Emo219.gif

אני עוד לא יודעת על מה אני עושה אותו,ככה שנראה- שאלות אישיות
.שם-
.גיל-
.מיקום בארץ- כללי
.אז,מה שלומך עכשיו?
.עשית ל"ג בעומר?
.אם כן,איך היה?
.איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?
.למה?
.מה הסרט הכי אהוב עליך?
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אהבה
.יש לך חבר/ה?
.אם כן,כמה זמן?
.האם את/ה שונא הומואים ולסביות?
.למה?
.מאמין/ה בקשר מרחוק?
.ואהבה מהאינטרנט?
.באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? בית ספר
.אוהב/ת ביה"ס שלך?
.איך קוראים לביה"ס שלך?
.איך קוראים למחנכת שלך?
.מהי המורה הכי אהובה עליך?
.והשנואה?
.מה המקצוע האהוב עליך?
.והשנואה?
.למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?
.יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? אוכל
.מהו המאכל האהוב עליך?
.והממתק?
.והחטיף?
.אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)
.והמבורגר?
.מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?
.איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? תוכניות טלויזיה/סרטים
.מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?
.באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?
.גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?
.ורצים לדירה?
.מהו הסרט האהוב עליך?
.באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\
.פרח או עץ?
.ים או יבשה?
.כחול או לבן?
.חיים או מוות?
.בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?
.רוע או טוב?
.כדור הארץ או החלל?
.בית ספר או בית אבות? השאלה החשובה
.אהבתם את השאלון? זהו! מקווה שאהבתם!

dana re3

New member
עונה

שאלות אישיות .שם-דנה .גיל-14 וחצי .מיקום בארץ-מרכז כללי .אז,מה שלומך עכשיו?סבבה.. .עשית ל"ג בעומר?כן .אם כן,איך היה?נחמד .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?בבית חחח .למה? .מה הסרט הכי אהוב עליך? .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?חיו אהבה .יש לך חבר/ה?לא
.אם כן,כמה זמן? .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה? .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא כל כך .ואהבה מהאינטרנט? לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?עכשיו חחח בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?לאאא .איך קוראים לביה"ס שלך? .איך קוראים למחנכת שלך? .מהי המורה הכי אהובה עליך?המחנכת .והשנואה?ללימודי ארץ ישראל .מה המקצוע האהוב עליך?חנ"ג וביולוגיה .והשנואה?פיזיקה .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?מכשפה חחח .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהל אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?פיצה .והממתק?חמצוצים .והחטיף?במבה .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)כן .והמבורגר?לא .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?כבד .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?חברים .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?3,22 .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?כן .ורצים לדירה?גם .מהו הסרט האהוב עליך? .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\ .פרח או עץ?עץ .ים או יבשה?יבשה .כחול או לבן?כחול .חיים או מוות?חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?שרלה קשה חחח .רוע או טוב?טוב .כדור הארץ או החלל?כדור הארץ .בית ספר או בית אבות? בית ספר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?בטח

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שאלות אישיות
שם- קרן
גיל- עוד חודש 13
מיקום בארץ- מרכז
כללי
אז,מה שלומך עכשיו? הכל טובב
עשית ל"ג בעומר? ברור
אם כן,איך היה? היה סוף הדרךך
איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? טוב לי בבית.
למה? כי חם בחוץ
מה הסרט הכי אהוב עליך? "תעביר את זה הלאה"
מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? מזה משנה שמות?
אהבה
יש לך חבר/ה? לא
אם כן,כמה זמן? --
האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא
למה? כי הם בני אדם למה צריך לשנוא אותם?!
מאמין/ה בקשר מרחוק? לא
ואהבה מהאינטרנט? לא יודעת
באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? עכשיו
בית ספר
אוהב/ת ביה"ס שלך? הוא פסדר
איך קוראים לביה"ס שלך? ח ס ו י
איך קוראים למחנכת שלך? שרית
מהי המורה הכי אהובה עליך? המורה למדעים
והשנואה? המחנכת , המורה למתמטיקה
מה המקצוע האהוב עליך? ספורט
והשנוא? מתמטיקה
למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? לחתול
יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת
אוכל
מהו המאכל האהוב עליך? פסטה ברוטב שמנת ופטריות
והממתק? ממתקי גומי וליקריצ'ים
והחטיף? אפרופו
אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) חח כן, כן כן!
והמבורגר? לא
מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? כלב או ארנב או תמנון כל המגעילים
איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? ספגטים
תוכניות טלויזיה/סרטים
מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? שנות ה-70
באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? HOT3
גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? יאפפ
ורצים לדירה? לא ראיתי
מהו הסרט האהוב עליך? כבר שאלת את זה
באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? בבית בערוץ הסרטים
האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? דרמה
זה או זה :-\ |
פרח או עץ? פרח
ים או יבשה? יבשה
כחול או לבן? כחול
חיים או מוות? חיים
בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? לא יודעתת
רוע או טוב? טוב
כדור הארץ או החלל? כדור הארץ
בית ספר או בית אבות? חח בית ספר
השאלה החשובה
.אהבתם את השאלון? כהה - קבלי ח"ח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet shir

New member
עונה..:]

שאלות אישיות .שם- שיר .גיל- 13 וחצי .מיקום בארץ- רעננה, במישור החוף. כללי .אז,מה שלומך עכשיו? סבבה .עשית ל"ג בעומר? כן .אם כן,איך היה? כיף .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? פה .למה? ככה .מה הסרט הכי אהוב עליך? אין לי אחד .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? גילי אהבה .יש לך חבר/ה? לט..:( .אם כן,כמה זמן?
.האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא..! .למה? כי לכולם מותר לחיות את החיים שלהם איך שהם רוצים! בלי גזענות!!! .מאמין/ה בקשר מרחוק? לא .ואהבה מהאינטרנט? לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? עכשיו בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? לא .איך קוראים לביה"ס שלך? יונתן, אבל קוראים לו גם רש"י [השם של הרחוב..] .איך קוראים למחנכת שלך? רבקה .מהי המורה הכי אהובה עליך? אין .והשנואה? דינה [או דין] בגריש.. .מה המקצוע האהוב עליך? אין .והשנואה? טכנו' .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? יפנית\סינית. .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? אוכל לא בריא ומשמין. .והממתק? מארס .והחטיף? אהה.. במבה, צ'יטוס וביסלי פיצה. .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) לא! לא! לאאא! .והמבורגר? כן..:) .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? חצילים? .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? אין תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? אהה.. חברים. .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? 3 .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? כן .ורצים לדירה? סבבה .מהו הסרט האהוב עליך? כבר הייתה את השאלה הזאתי..חחח .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? קומדיה רומנטית זה או זה :-\ .פרח או עץ? פרח .ים או יבשה? יבש .כחול או לבן? כחול .חיים או מוות? חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? בית קטנטן ועשיר .רוע או טוב? טוב .כדור הארץ או החלל? כדור הארץ .בית ספר או בית אבות? בצפר..חח השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? היה חמוד

../images/Emo170.gif

אני עוד לא יודעת על מה אני עושה אותו,ככה שנראה- שאלות אישיות .שם-טל .גיל-עוד מעט 14 .מיקום בארץ-חיפה כללי .אז,מה שלומך עכשיו?בסדר .עשית ל"ג בעומר?כן .אם כן,איך היה?נחמד .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?חול .למה?סתם .מה הסרט הכי אהוב עליך?מלא .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?אין אהבה .יש לך חבר/ה?כן .אם כן,כמה זמן?עוד מעט 3 חודשים .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?כי הם אנשים כמונו .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא .ואהבה מהאינטרנט?לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?14 בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?לא .איך קוראים לביה"ס שלך? .איך קוראים למחנכת שלך?גלית .מהי המורה הכי אהובה עליך?אין .והשנואה?מלא...שרה,נטליה,אסתר,פנינה .מה המקצוע האהוב עליך?אין .והשנואה?מתמטיקה ופיזיקה .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?אממ חח תלוי איזו מורה..המחנכת התחפשה למלך...חח ויש לנו מורה שהתחפשה לקולה ואחת שהתחפשה למועד ב' חח .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהל אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?פיצה .והממתק?שוקולדדדדדדדדד .והחטיף?במבה וביסלי.. .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)אני צמחונית .והמבורגר? .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?בשר..חח .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?פסטוווווווווווווווווווווווווו תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?מלא .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?יס 1 .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?כןןןןןןןן .ורצים לדירה?לאאאא .מהו הסרט האהוב עליך?מלאאא .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\ .פרח או עץ?פרח .ים או יבשה?ים .כחול או לבן?כחול .חיים או מוות?חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?קטנטן ועשיר .רוע או טוב?רוע .כדור הארץ או החלל?כדה"א .בית ספר או בית אבות? אממ בצפר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?כן זהו! מקווה שאהבתם!

../images/Emo80.gifעונה :}

שאלות אישיות
.שם- תומר
.גיל- תלוי:X. סתם, נו, 12 וחצי.
.מיקום בארץ-
כללי
.אז,מה שלומך עכשיו? בסדר, איכשהו.
.עשית ל"ג בעומר? כן.
.אם כן,איך היה? נחמד.
.איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? אצל מישהו אחר.
.למה? לא יודעת, בא לי לדבר עם מישהו :/
.מה הסרט הכי אהוב עליך? להרוג את ביל, מולאן וקלרה הקדושה.
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? :|
אהבה
.יש לך חבר/ה? לא
.אם כן,כמה זמן? -
.האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא
.למה? מה למה, הם כמו אנשים אחרים רק שהם נמשכיר לאותו המין :| אני לא חושבת שזה אמור לגרום לי לשנוא אותם אומשו.
.מאמין/ה בקשר מרחוק? לא יודעת.
.ואהבה מהאינטרנט? די קשה להכיר מישהו באמת דרך האיטרנט.. D:
.באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?
בית ספר
.אוהב/ת ביה"ס שלך? יחסית כן
.איך קוראים לביה"ס שלך?
.איך קוראים למחנכת שלך? הו, אר, אין לי בדיוק
.מהי המורה הכי אהובה עליך? המורה לספרות, אני מניחה
.והשנואה? המורה למתמטיקה =[[ פיכ =[[
.מה המקצוע האהוב עליך? ספרות
.והשנואה? מתמטיקה. ולא, זה לא קשור למורים
.למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? כל המורים התחפשו ביחד להארי קרישנות כאלו XDD.. זה היה משעשע.
.יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת
אוכל
.מהו המאכל האהוב עליך? שוקולד
.והממתק? שוקולד
.והחטיף? תפוצ'יפס, נראלי
.אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן D: .
.והמבורגר? כן
.מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? חומוס :S
.איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? לא יודעת
תוכניות טלויזיה/סרטים
.מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? משחק מכור, למרות שאני לא רואה הרבה..
.באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? ניקולודיאון [
] ו24
.גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? כן, בהחלט
.ורצים לדירה? לא יודעת, לא ממש ראיתי את זה
.מהו הסרט האהוב עליך? קלרה הקדושה, מולאן, להרוג את ביל
.באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? להרוג את ביל ראיתי עשרות פעמים אצל חברה שלי וגם כמה פעמים בטלוויזיה, את מולאן הייתי רואה הקלטת כמעט כל יום פעם [ואני רואה את זה גם עכשיו לפעמים], וקלרה הקדושה ראיתי בטלוויזיה.
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? המ.
זה או זה :-\
.פרח או עץ? עץ
.ים או יבשה? יבשה
.כחול או לבן? כחול
.חיים או מוות? לא יודעת, לא ניסיתי את האפשרות השניה.
.בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? ענק ועני
.רוע או טוב? לא יודעת.
.כדור הארץ או החלל? די לשאול שאלות שאין כמעט אף אחד שמכיר את האפשרויות בהן! >O<;
.בית ספר או בית אבות? בית ספר
השאלה החשובה
.אהבתם את השאלון? כן ^^
הודגש באמצעות מדגישומטיק

d r o r y

New member
עונה:

אני עוד לא יודעת על מה אני עושה אותו,ככה שנראה- שאלות אישיות .שם-דרוריתוששששש .גיל-24 .מיקום בארץ-מרכז כללי .אז,מה שלומך עכשיו?ממש ממש עכשיו-סביר .עשית ל"ג בעומר?כן .אם כן,איך היה?נפלא! .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?אמממ....עכשיו מתאים לי להשאר עוד בבית.בערב בטח ארצה לצאת. .למה?couse stone cold sayed so .מה הסרט הכי אהוב עליך?מלך הסלים .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?נכון להיום,יש שלושה שאני מעדיף לא להכריע בינהם:נתן,יניב,מרסלו אהבה .יש לך חבר/ה?לא .אם כן,כמה זמן?---- .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?פשוט ככה .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא .ואהבה מהאינטרנט?לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?עוד איזה כמה שנים אולי בית ספר(אני כבר לא בבי"ס מזמן,כך שעל השאלות אענה בלשון עבר) .אוהב/ת ביה"ס שלך?לא אהבתי .איך קוראים לביה"ס שלך?טשרנחובסקי ותיכון תל אביב .איך קוראים למחנכת שלך?היו המון .מהי המורה הכי אהובה עליך?היו כמה,כמו:יעל,מילי,ובטח עוד כמה ששכחתי .והשנואה?אורית .מה המקצוע האהוב עליך?אולי טכנולוגיה,אומנות,ולפעמים גם חנ"ג .והשנואה?כולם כמעט .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?לא זוכר שום תחפושת של מורה .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?היתה...והיה אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?יש מליון .והממתק?בפלים למיניהם,שוקולדים למיניהם. .והחטיף?במבה נראה לי. .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)כן .והמבורגר?כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?כל מה שמגעיל בטירוף(בטעם או בריח או בשניהם),כל מה שנראה לי נורא מוזר,וכ"ו .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?יש הרבה תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?אין .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?5+,ערוץ הסרטים הישראליים(5),וערוץ 55(שזה ערוץ הספורט הרגיל) .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?אין לי שמץ,לא מעניין אותי .ורצים לדירה?לא מכיר .מהו הסרט האהוב עליך?מלך הסלים .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?מה????? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר?לא הבנתי זה או זה :-\ .פרח או עץ?וואוו.ממש קשה להכריע.שניהם אותו דבר. .ים או יבשה?יבשה .כחול או לבן?שניהם באותה מידה .חיים או מוות?חיים...אבל רק אם הם טובים! .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?קטנטן ועשיר .רוע או טוב?טוב .כדור הארץ או החלל?לא מכיר מספיק את החלל בשביל לדעת .בית ספר או בית אבות?לא זה ולא זה. השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?כן זהו! מקווה שאהבתם!

מ א מ י2

New member
עונה לעצמי :] ../images/Emo219.gif

שאלות אישיות .שם-לוטן .גיל- -- .מיקום בארץ-מרכז כללי .אז,מה שלומך עכשיו?הכל טוסט
.עשית ל"ג בעומר?לא .אם כן,איך היה? -- .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?בקולנוע .למה?ככה .מה הסרט הכי אהוב עליך? "מכנסי הרעם" .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?נועה,ליר,מאי גבאי,מוראל וירדן אהבה .יש לך חבר/ה?כן .אם כן,כמה זמן?חצי שנה .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?ככה,כי לכל אחד יש את הנטייה המינית שלו! .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא .ואהבה מהאינטרנט?לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?עכשיו בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?לא כ"כ .איך קוראים לביה"ס שלך?פרדס צפוני (עליו הסבל,הרעב והזין חח..[יענו,במקום עליו השלום!]) .איך קוראים למחנכת שלך?אורנה .מהי המורה הכי אהובה עליך?יפעת,בלהה,ענת .והשנואה?עידן (פדופיל שחבל) .מה המקצוע האהוב עליך?מדעים,היסטוריה .והשנואה?מחשבים,מתמט' .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?לתלמידה (והרי לכם יום שבו המורה הרגישה כמונו!) .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?שניצל,צ'יפס וסלט (אבל רק סלט של אבא
) .והממתק?סוכריית קמח,ליקריץ,סוכריות גומי..הכללל .והחטיף?כנ"ל .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)כןן!! כןןן!! כןןן!!! .והמבורגר?בערך .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?פסטה עם זיתים מאודים (וכן,אני יודעת מזה אז תיזהרו!) .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?אמור,ארקפה,קפה הילל וכו'.. תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?הפיג'מות,ארץ נהדרת .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?80 (ערוץ הילדים),10,2,84,הוט וי אודי (אני בהוט אזזזז..) .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?כע .ורצים לדירה?כע .מהו הסרט האהוב עליך?שאלתי את זה כבר,אופסס.. .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?הוט פאן .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר?קומדיה זה או זה :-\ .פרח או עץ?פרח .ים או יבשה?יבשה .כחול או לבן?לבן .חיים או מוות?ח-יים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?שאלה קשה..בית קטן ועשיר .רוע או טוב?טובבבבבב .כדור הארץ או החלל?כדור הארץ..אבל אם הייתי בוחרת בחלל ותרשו לי לצטט את עודד מהפיג'מות-"פרלילליייייווווו"
..אז הייתי טמבלית..והייתי נראית ככה! .בית ספר או בית אבות? אף אחד השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?כן

ירדנדן

New member
אחלה שאלון../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שאלות אישיות .שם- ירדן .גיל- 13 .מיקום בארץ- חיפה כללי .אז,מה שלומך עכשיו? מעולה.. .עשית ל"ג בעומר? כמובן .אם כן,איך היה? דביק.בירה שחורה על השיער זה לא נעים .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? אממ במיטה.. .למה? כי אני עדיין עייפה..אבל אני לא ארדם בלילה .מה הסרט הכי אהוב עליך? מלך האריות .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אממ קוראים לה רוני אהבה .יש לך חבר/ה? כן .אם כן,כמה זמן? כמה חודשים..לא סופרת .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? חס וחלילה!!! .למה? למה אני לא שונאת אותם?כי הם אנשים בדיוק כמוני וכמוך..וזה הבחירות שלהם בחיים וזה מקובל עליי .מאמין/ה בקשר מרחוק? כן .ואהבה מהאינטרנט? כן .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? מה זותומרת? בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? כן .איך קוראים לביה"ס שלך? לא עונה .איך קוראים למחנכת שלך? לא עונה .מהי המורה הכי אהובה עליך? אין.. .והשנואה? כולן .מה המקצוע האהוב עליך? משחק(תאטרון) .והשנואה? מתמטיקה .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? שמה פאה של ליצן .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? אממ קוסקוס .והממתק? הכל .והחטיף? הכל .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן כן כן..חח .והמבורגר? כן כן כן כן כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? תחת של פרה .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? הבוקרים בחיפה תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? חברים .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? 4(ביפ) .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? מאוד.. .ורצים לדירה? היה אחלה .מהו הסרט האהוב עליך? מלך האריות .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? לא זוכרת .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? הוא משלב את הכל.. זה או זה :-\ .פרח או עץ? עץ .ים או יבשה? יבשה.. .כחול או לבן? כחול .חיים או מוות? חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? בית קטנטן ועשיר..למרות שלא הבנתי את השאלה .רוע או טוב? טוב .כדור הארץ או החלל? כדור הארץ .בית ספר או בית אבות? ביצפר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? מאוד!!

shiran004

New member
עונה

שאלות אישיות
.שם- שירן
.גיל- 14
.מיקום בארץ- מרכז. כללי
.אז,מה שלומך עכשיו? מעולה
.עשית ל"ג בעומר? יאפ
..אם כן,איך היה? כיף
..איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? דרום אמריקה
..למה? כי אחותי שם ולא ראיתי אותה מלא זמן, וגם כי מגניב שם
..מה הסרט הכי אהוב עליך? לא יודעת
..מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אורפז, אומר לכם משהו? אהבה .
.יש לך חבר/ה? לא
..אם כן,כמה זמן? אבל לא
..האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא.
..למה? למה כן?
..מאמין/ה בקשר מרחוק? לא
..ואהבה מהאינטרנט? לא
..באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? 16 בית ספר
..אוהב/ת ביה"ס שלך? לא
..איך קוראים לביה"ס שלך? בן גוריון
..איך קוראים למחנכת שלך? אתי
..מהי המורה הכי אהובה עליך? שוש [ערבית]
..והשנואה? חביבה [היסטוריה בעע]
..מה המקצוע האהוב עליך? אממ.. מתמטיקה
..והשנוא? היסטוריה
..למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? אממ.. לכלום
..יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת אוכל
..מהו המאכל האהוב עליך? פיצה
..והממתק? קינדר באונו
..והחטיף? במבה
..אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן כן כן [אבל תכלס לא]
..והמבורגר? כן
..מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? אממ... עין של כבשה
..איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? נאפיס תוכניות טלויזיה/סרטים .
.מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? חברים!!
..באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? הכל
..גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? אה-הא
..ורצים לדירה? גם נורא
..מהו הסרט האהוב עליך? לא היה את זה כבר? לא יודעת..
..באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? בטח בקולנוע .
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? אבל אני לא יודעת.. זה או זה :-\
..פרח או עץ? פרח
..ים או יבשה? ים
..כחול או לבן? כחול .
.חיים או מוות? חיים [עד לא הייתי במוות, נראה לי] .
.בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטנטן ועשיר
..רוע או טוב? טוב .
.כדור הארץ או החלל? כדור הארץ .
.בית ספר או בית אבות? או.. מעניין.. בית ספר השאלה החשובה .
.אהבתם את השאלון? כן!!!

Ofek The Diva

New member
עוננהה

שאלות אישיות .שם-אופק .גיל-16.5 .מיקום בארץ-ת"א כללי .אז,מה שלומך עכשיו?אממ הכל טוב:) .עשית ל"ג בעומר?כןןן .אם כן,איך היה?כיףףףףףף .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?אממ לא יודעת .למה?כי נחמד לי בבית כרגע .מה הסרט הכי אהוב עליך?שודדי הקאריביים .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?טניה סופיה ודורין אהבה .יש לך חבר/ה?לא .אם כן,כמה זמן?אין לייי .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?הם בני אדם גם. למה לשנוא אותם? .מאמין/ה בקשר מרחוק?לא .ואהבה מהאינטרנט?לא .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?עכשיו בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?מי אוהב ת'ביצפר שלו:\ .. סתם יחסית כן .איך קוראים לביה"ס שלך?תיכון חדש .איך קוראים למחנכת שלך?מירי .מהי המורה הכי אהובה עליך?אילנה ועדנה .והשנואה?תמי .מה המקצוע האהוב עליך?צרפתית .והשנוא?מתמטיקה .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?לא התחפשה .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?קוסקוס .והממתק?כל דבר שאין בו אגוזים\בוטנים\ שקדים וכד' .והחטיף?אמממ אין מיוחד .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) חחח לאא .והמבורגר?כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?אבוקדו .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?אין תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?- .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?ויוה .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?כן .ורצים לדירה?לא ראיתי .מהו הסרט האהוב עליך?לא שאלתם כבר? .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?אממ שודדי הקאריביים בדיזינגוף נראה לי .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר?חיחי הכל יחד זה או זה :-\ .פרח או עץ?עץ .ים או יבשה?יבשה .כחול או לבן?כחול .חיים או מוות?חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?למה אין משו באמצע? .רוע או טוב?טוב .כדור הארץ או החלל?כדור הארץ .בית ספר או בית אבות?חחח בית ספר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?כן:)

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שאלות אישיות .שם- מאיה. .גיל- 15. .מיקום בארץ- ג"ש. כללי .אז,מה שלומך עכשיו? בסדר. .עשית ל"ג בעומר? חגגתי עם החידקים ): .אם כן,איך היה? הם די לא משהו, הם. .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? אצלו. .למה? כי במילא עוד מעט אהיה. .מה הסרט הכי אהוב עליך? ביטלג'וס. .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? דניאלתה. אהבה .יש לך חבר/ה? כן. .אם כן,כמה זמן? עשרה חודשים. .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא. .למה? את יודעת שזו שאלה מטומטמת, נכון? .מאמין/ה בקשר מרחוק? לא. .ואהבה מהאינטרנט? זה בסדר, אבל לא אהבה שמבוססת רק על דיבור באינטרנט. .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? גם זו שאלה מטומטמת. בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? מאד. .איך קוראים לביה"ס שלך? אורט אבין. .איך קוראים למחנכת שלך? סימה. .מהי המורה הכי אהובה עליך? שיר, הרצל. .והשנואה? מיכל. .מה המקצוע האהוב עליך? סדנה, מןהסתם. .והשנואה? תנ"ך. .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? סתם לקחה צעיף נוצות סגול ענקי. .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת. אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? בשר. .והממתק? שוקולד מריר, גלידה. .והחטיף? במבה, פופקורן. .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן. .והמבורגר? ממש. .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? משהו שבא מהים, חוץ מטונה. .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? מוזס. תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? סיינפלד, חברים ורנו פסקאל. .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? AXN, ביפ, ערוץ 3. .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? מי ראה את זה בכלל. .ורצים לדירה? כנל. .מהו הסרט האהוב עליך? שאלתם כבר. .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? בפעם הראשונה ראיתי את זה בקלטת שחברה שלי הביאה. .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? הכל. זה או זה :-\ .פרח או עץ? פרח. .ים או יבשה? ים. .כחול או לבן? כחול. .חיים או מוות? חיים. .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטן. אבל מה זה ענק ועני? מי שאין לו כסף, גם לבית ענק אין לו. .רוע או טוב? טוב ורשעות. .כדור הארץ או החלל? כדורהארץ. .בית ספר או בית אבות? ביה"ס. השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? כן, היה נחמד.

יווובל

New member
תשובות

.שם- יובל .גיל- 18 .מיקום בארץ- אי שם בצפון הרחוק כללי .אז,מה שלומך עכשיו? סבבה, פחות או יותר. .עשית ל"ג בעומר? ברור .אם כן,איך היה? סבבה .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? אין מקום ספציפי.. .למה? כי טוב לי פה וזהו .מה הסרט הכי אהוב עליך? גלדיאטור .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? יש כמה.. אהבה .יש לך חבר/ה? לא .אם כן,כמה זמן? - .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? לא ממש שונא, אבל אפשר להגיד שכן. .למה? גם ככה בטח אתם לא מסכימים איתי ואין לי כוח להתחיל להסביר.. .מאמין/ה בקשר מרחוק? כן .ואהבה מהאינטרנט? לא יודע.. קצת מפחיד .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? 21 בערך. אולי 20 בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? כן .איך קוראים לביה"ס שלך? מה זה משנה.. .איך קוראים למחנכת שלך? דוד .מהי המורה הכי אהובה עליך? ^ .והשנואה? אין .מה המקצוע האהוב עליך? גמרא .והשנואה? מתמטיקה .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? חחח נראה לי שלכלום.. לא זוכר .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהל אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? תפו"א .והממתק? קליק XL .והחטיף? צ'יפס .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן .והמבורגר? כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? לא יודע.. חזיר וכאלה.. .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? חחחח אין תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? אין לי טלויזיה .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? אין לי טלויזיה .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? לא ראיתי .ורצים לדירה? לא ראיתי .מהו הסרט האהוב עליך? גלדיאטור .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? בוידיאו, אצל חבר שלי .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? אממ.. אפשר להבין מהשם שלו בערך הכל.. זה או זה :-\ .פרח או עץ? עץ .ים או יבשה? יבשה .כחול או לבן? כחול .חיים או מוות? חיים.. .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? עשיר וקטן .רוע או טוב? טוב .כדור הארץ או החלל? כדוה"א .בית ספר או בית אבות? ?.. בי"ס השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?

No NiCk15

New member
../images/Emo110.gifעונה../images/Emo9.gif

שאלות אישיות .שם-אירנה .גיל-13 .מיקום בארץ-איפשהו במרכז
כללי .אז,מה שלומך עכשיו?בסדר גמור
.עשית ל"ג בעומר?כן .אם כן,איך היה?אממ.. אפשר להגיד שכיף
.איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?אמ.. טוב לי פה בביתXD .למה?ככה
.מה הסרט הכי אהוב עליך?מלא .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?יש לי הרבה..
אהבה .יש לך חבר/ה?לא .אם כן,כמה זמן? .האם את/ה שונא הומואים ולסביות?לא .למה?כי גם הם בני אדם,לא צריך לשנוא אותם רק אם הם שונים. .מאמין/ה בקשר מרחוק?אמ ככה-ככה.. .ואהבה מהאינטרנט?כנ"ל.. .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?אממ.. בגיל הזה
בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך?אמ אפשר להגיד .איך קוראים לביה"ס שלך?איכשהו
.איך קוראים למחנכת שלך?צינה
.מהי המורה הכי אהובה עליך?אין .והשנואה?כולןXD .מה המקצוע האהוב עליך?הרבה .והשנוא?חשבון ולשון .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?אממ לתימניה
.יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך?מלא .והממתק?כנ"ל .והחטיף?כנ"ל .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת)
כן
.והמבורגר?כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?משהו לא כשר=X .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?אממ כלמיני.. תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?אמ כלמיני .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?ערוץ הילדים,ערוץ 2,ויוה
.גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?מאוד .ורצים לדירה?רצים לדירה היה ממש יפה .מהו הסרט האהוב עליך?יש מלא .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\ .פרח או עץ?עץ .ים או יבשה?ים .כחול או לבן?כחול .חיים או מוות?חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?קטנטן ועשיר
.רוע או טוב?טוב .כדור הארץ או החלל?כדור הארץ .בית ספר או בית אבות?בית ספר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון?כה

danap22

New member
אנייי:)

שאלות אישיות .שם- טלי .גיל- 17 .מיקום בארץ-נגב.. כללי .אז,מה שלומך עכשיו? שלומי?יכול להיות יותר טוב! .עשית ל"ג בעומר? עשיתי... .אם כן,איך היה? בסדר...הייתי מסטולה..חחחחח .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? רחוק מהבית... .למה? כי..רע לי :( .מה הסרט הכי אהוב עליך? ליגה משלהן....ופרל הארבור .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? הדר..החצי המושלם שלי:) אהבה .יש לך חבר/ה? לא... .אם כן,כמה זמן? .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? ממש לא!!!! .למה? כי זה דבר טבעי! .מאמין/ה בקשר מרחוק? זה קשה... .ואהבה מהאינטרנט?לא... .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? עכשיו! בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? הוא בסדר... .איך קוראים לביה"ס שלך? מקיף ז' באר שבע... .איך קוראים למחנכת שלך? אסתר הז*** .מהי המורה הכי אהובה עליך? המורה לערבית..קרן! .והשנואה? ציפי..המורה לספרות!בעעעע .מה המקצוע האהוב עליך? אין דבר כזה.. .והשנואה? כמעט כולם... אבל במיוחד תנ"ך ואזרחות! .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? לא זוכרת.... .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת... אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? שניצל של אמא עם פירה...:) .והממתק? קינדר בואנו! .והחטיף? דובונים... .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן!כן!כן! .והמבורגר? ב-ר-ו-ר! .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? טונה! .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?ממ...ספגטים תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? חברים! .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? מממ...24... ו...ויוה .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? אכזבה פשוט! .ורצים לדירה?חמוד... .מהו הסרט האהוב עליך? ליגה משלהן... .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? מממ...ערוץ הסרטים..{עכשיו יש לי יס..חחח} .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? דרמה... זה או זה :-\ .פרח או עץ? פרח... .ים או יבשה? ים .כחול או לבן? כחול .חיים או מוות? חיים! .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטנטן ועשיר.. .רוע או טוב? טוב... .כדור הארץ או החלל? כדור הארץ... .בית ספר או בית אבות? בית ספר... השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? נחמד ביותר:)

sniii

New member
=]

שאלות אישיות .שם- .גיל- .מיקום בארץ- כללי .אז,מה שלומך עכשיו? אמממ.. בסדר כזה... .עשית ל"ג בעומר? כן .אם כן,איך היה? היה דווקא דיי כיף =] .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? במיטה .למה? כי אני מתה לישון .מה הסרט הכי אהוב עליך? לא יודעת.. .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?**** אהבה .יש לך חבר/ה?אממממממממ... כן.............(?) .אם כן,כמה זמן?כמה שעות חחחח .האם את/ה שונא הומואים ולסביות? ממש לא .למה? אני מתה על הומואיים ולסביות.. זה טוב =] .מאמין/ה בקשר מרחוק? אממ מקווה.. זה מה שאני הולכת לעשות .ואהבה מהאינטרנט? לא יודעת.. .באיזה גיל היית רוצה חבר/ה? מתי שבא =] בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? את הבצפר עצמו כן את האנשים לא .איך קוראים לביה"ס שלך? .איך קוראים למחנכת שלך? .מהי המורה הכי אהובה עליך? לא יודעת.. .והשנואה? לא יודעת.. .מה המקצוע האהוב עליך? לא יודעת.. .והשנואה? לא יודעת! .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? חח לא ניראה לי התחפשה .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? אני אוהבת הכל .והממתק? הכל .והחטיף? הכל .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כן דיי... .והמבורגר? כן .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? ריאות (זה הדבר הראשון שעלה לי עכשיו) .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? לא הולכת למסעדות תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? לא יודעת .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? לא רואה הרבה טלויזיה .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? לא ראיתי .ורצים לדירה? לא ראיתי .מהו הסרט האהוב עליך? לא יודעת .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? זה או זה :-\ .פרח או עץ? פרח .ים או יבשה? יבשה .כחול או לבן? כחול .חיים או מוות? חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטנטן ועשיר-=] .רוע או טוב? טוב! .כדור הארץ או החלל? כדור הארץ .בית ספר או בית אבות? בצפר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? כן דיי.. =]

אספיר85

New member
../images/Emo175.gif

שאלות אישיות
.שם-
סתיו
.גיל-
13 וחצי
.מיקום בארץ-
ראשון
כללי
.אז,מה שלומך עכשיו?
אני בסדר מה איתך?
.עשית ל"ג בעומר?
כן
.אם כן,איך היה?
היה כיף
.איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו?
בבית, איפה שאני עכשיו
.למה?
כי אין לי כח להיות במקום אחר
.מה הסרט הכי אהוב עליך?
יש הרבה
.מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
אין לי חברה הכי טובה
אהבה
.יש לך חבר/ה?
לא
.אם כן,כמה זמן?
---
.האם את/ה שונא הומואים ולסביות?
לא
.למה?
כי הם בני אדם אין סיבה לשנוא אותם
.מאמין/ה בקשר מרחוק?
אני לא חושבת שקשר כזה יכול להחזיק הרבה זמן
.ואהבה מהאינטרנט?
כנ"ל
.באיזה גיל היית רוצה חבר/ה?
עכשיו?
בית ספר
.אוהב/ת ביה"ס שלך?
הוא בסדר
.איך קוראים לביה"ס שלך?
זלמן
.איך קוראים למחנכת שלך?
יונה
.מהי המורה הכי אהובה עליך?
המורה ללשון
.והשנואה?
המורה לג"ג
.מה המקצוע האהוב עליך?
לשון
.והשנוא?
ג"ג
.למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים?
היא לא התחפשה
.יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת?
מנהל
אוכל
.מהו המאכל האהוב עליך?
.והממתק?
על מקל
.והחטיף?
הפופקורן עם הדבש
.אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p)
כן
.והמבורגר?
כן
.מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה?
ביסלי בצל/עגבניה
.איזו מסעדה הכי אהובה עליכם?
לא יודעת, אני בקושי הולכת למסעדות
תוכניות טלויזיה/סרטים
.מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)?
איש משפחה
.באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות?
יס+ ויס סטארס
.גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא?
כן
.ורצים לדירה?
גם
.מהו הסרט האהוב עליך?
הסרט של איש משפחה
.באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו?
במחשב
.האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר?
קומדיה
זה או זה :-\
.פרח או עץ?
פרח
.ים או יבשה?
יבשה
.כחול או לבן?
לבן
.חיים או מוות?
חיים
.בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר?
לא זה ולא זה?
.רוע או טוב?
טוב
.כדור הארץ או החלל?
כדוה"א
.בית ספר או בית אבות?
בית אבות
השאלה החשובה
.אהבתם את השאלון?
הוא היה נחמד

../images/Emo72.gif עונה

אני עוד לא יודעת על מה אני עושה אותו,ככה שנראה- שאלות אישיות .שם- קרינה .גיל- 18 .מיקום בארץ- ערסקלון כללי .אז,מה שלומך עכשיו? עייפה .עשית ל"ג בעומר? לא .אם כן,איך היה? .איפה המקום שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? בים =) .למה? אין לי מושג .מה הסרט הכי אהוב עליך? הצילצול 2 חחח .מי/הי החבר/ה הכי טוב/ה שלך? א' =) בית ספר .אוהב/ת ביה"ס שלך? אממ.. הוא בסדר.. .איך קוראים לביה"ס שלך? מותר להגיד את זה כאן?! חח... .איך קוראים למחנכת שלך? אריה .מהי המורה הכי אהובה עליך? אממ.. המחנך שלי חחח.. .והשנואה? יהודה .מה המקצוע האהוב עליך? אין דבר כזהחח.. .והשנואה? כולם.. .למה המורה שלך התחפשה (אם בכלל) בפורים? המחנך שלי לא התחפש :p .יש לך בביה"ס מנהל או מנהלת? מנהלת אוכל .מהו המאכל האהוב עליך? צ'יזבורגר שולט! .והממתק? אממ... גלידה? .והחטיף?במבה .אוהבים נקניקיות? (תודה לאיתי זרמון על הפרסומת :p) כה חח .והמבורגר? ברור .מהו המאכל שבחיים לא תכניסו לפה? תרד בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע .איזו מסעדה הכי אהובה עליכם? הסינית תוכניות טלויזיה/סרטים .מהי תוכנית הקומדיה האהובה עליך (אם בכלל)? חברים .באיזה ערוץ אתם מרבים לצפות? לא רואה הרבה טיוי .גם אתם חושבים שכוכב נולד 3 היה חרא? לא ראיתי אטת זה .ורצים לדירה? זה היה נחמד דווקא .מהו הסרט האהוב עליך? כבר אמרתי... .באיזה ערוץ/בית קולנוע צפית בו? אממ... לא זוכרת.. נראה לי הורדתי מאינטרנט .האם הוא קומדיה/אקשן/פנטזיה/דרמה/אחר? אימה זה או זה :-\ .פרח או עץ? עץ .ים או יבשה? ים .כחול או לבן? לבן .חיים או מוות? חיים .בית ענק ועני או בית קטנטן ועשיר? קטנטן ועשיר .רוע או טוב? טוב .כדור הארץ או החלל? חלל .בית ספר או בית אבות? בית ספר השאלה החשובה .אהבתם את השאלון? כן =)

למעלה