סתם שאלון שטותי...

JayneCobb

New member
סתם שאלון שטותי...

מבין כל השחקנים שפעילים כיום, את מי הכי הייתם רוצים לראות בתור פרשן טלוויזיה כשיפרוש?

Yo-man

New member
מק'נאב ופייטון מאנינג

ונראה שזה יקרה די מהר.... כבר 3 שנים הוא מתארח כפרשן בשידור המקדים לסופרבול, והוא עושה שם עבודה ממש טובה. הוא קליל, חביב ודי משעשע. עוד לא יצא לו להציג ניתוחים עמוקים, אבל הוא עובר מסך בצורה נפלאה. מאנינג - מצד שני - יכול לתת ניתוחי עומק שיתחרו רק בג'ווראסקי. ההבנה שלו את המשחק מדהימה, ואם הוא יכול היה לשבת באולפן ולספר לצופים מה הוא רואה בכל מהלך, כולנו היינו מבינים פוטבול טוב יותר.

Bledsoe

New member
פייטון מאנינג ובריאן אורלכר

כנראה שמאנינג יכול להוסיף מימד של הבנת משחק שלא נראה אי פעם בטלוויזיה. סביר להניח שהוא פשוט יוכל להגיד לצופים בבית מה יהיה המהלך ההתקפי לפני שהוא בכלל מתחיל... לגבי אורלכר, אני חושב שהוא מייצג את אותו העיקרון (אם כי די רחוק) של מאנינג רק בהגנה.

JayneCobb

New member
עונה לעצמי

פייטון - גם בגלל שכפי שציינו - רמת ההבנה שלו במשחק היא מדהימה, אבל גם בגלל שהוא הדגים שוב ושו את העובדה שהוא גם יכול להיות הומוריסטי מאוד ולצחוק כשצריך. ולעומתו - אוצ'וסינקו...בגלל שצחוקים איתו...

ofribecker

New member
שלי

ברמה האישית הייתי רוצה לשמוע פרשנויות של שני שחקנים שבעיני הם מהאינטיליגנטים יותר שהיו במישיגן והגיעו ל NFL ואלו צ'רלס וודסון ובריאן גריסי. ברמה הכללית יותר, מעניין אותי לשמוע פרשנויות של פייטון מאנינג ושל דריק ברוקס. הראשון בעל ראיה התקפית וקריאת הגנות, והשני מהצד ההגנתי ועצירת ההתקפה.

למעלה