סתם שאלה =]

Virons

New member
סתם שאלה =]

זה רק אני ? או שגם אתם מרגישים שהאנשים בכלי זמר לא אוהבים אותכם ממש ?

ran 15

New member
כה עד שהתבגרתי ונראיתי פחות ילד

גם אני הרגשתי ככה... אל תתגלח חודש , תאכל קצת ולך לשם חח..תקבל יחס שונה
.. העצוב פה שזה באמת ככה..אבל אני יכול להבין אותם , ילדים קטנים יכולים לחרפן..

grassus

New member
בן כמה אתה?

לא פעם נתנו למישהו מבוגר לנסות\ לשמוע משהו מלפני בגלל הגיל ולא הייתי קרציה יום אחד החלטתי להיות קרציה רבתי עם אחד המוכרים ומאז אני לא נכנס לשם אני החלטתי לא לשלם להם שקל אפילו, אולי רק לסוכנים

ran 15

New member
נכון , אבל תשמע

שאתה רואה בן 20 נכנס לחנול ואתה רואה "ילד" בן 16~17 נכנס לחנות , מי לדעתך נראה יותר רציני , תחשוב כמו מוכרו תבין שאתה תעדיף לרצות יותר את ה"מבוגר" מבין השניים שהוא "לקוח בפוטנציה" , תחשובעל זה..ותראה שזה דיי נכון , וככה הם פועלים. זה שזה לא גישה בריאה כי בעצם כל ה"ילדים" הם בד"א אלה שגודלים ליהיות לקוחות עיקריים ויחס אליהם בגיל צעיר יקבע אם הם יכנסו שוב לחנות , על זה הם לא חושבים , כנראה...לצערי!. בכל אופן תפעל לפי ההוראות בהודעה הקודמת שלי..זה תמיד עובד

Vintage

New member
זה ממש לא נכון

אני לדוגמא נכנס לחנות, אם מוצא חן בעיני מוציא כרטיס אשראי ומשלם, ילד מציק, אח"כ מביא את ההורים שלו שיציקו ובסוף קונה צעצוע ב1000-2000 ש"ח שבקושי מרוויחים עליו כסף. כמובן שזה יכול להיות שונה גם במקרה שלי וגם במקרה של ילד, אבל בוא נסכים על זה שרוב המקרים יסתיימו איך שאני הצגתי את זה וזה אולי לא מצדיק חרא של יחס, אבל בהחלט מצדיק יחס עדיף למישהו קצת יותר מבוגר.

Junkhead20

New member
תראה...

לפעמים נורא קל להכנס לחנות ולצפות לקבל את השירות הכי אדיב והכי מהיר והכי טוב שאפשר, ואת השירות הזה קל יחסית לקבל בחנויות היותר קטנות מפני שקהל הלקוחות שלהם קטן יותר באותה מידה. כלי זמר זו הרשת הכי גדולה בישראל, מה גם שהיא נמצאת במקומות מאוד מרכזיים בדר"כ וזה מושך הרבה ילדים קטנים שרק התחילו לנגן ובאים סתם לשבת ולהתלהב על איזה ג'קסון מגניבה. גם אני נורא סלדתי מהמוכרים שם עד שיום אחד ביקרתי שם באיזשהו יום חופש של תלמידים, בחנות הספציפית הזו אני גם הכרתי חלק מהמוכרים מרכישות קודמות, וכשראיתי מה הלך בחנות באותו יום, פשוט ריחמתי עליהם. המוני בני 12,13,14 שרצים(!) בחנות, מרימים כל גיבסון כאילו היא איזה סקוויר בלי חשש אפילו לגרום לה לנזק ובלי לחשוב אפילו על לבקש לשמוע אותה. השיא היה כשחלק מהילדים שרצו פשוט הפילו גיטרה אקוסטית ישר על ההדסטוק, דבר שיכול מאוד להזיק לגיטרה כמו שכולנו יודעים. אני בטוח שמצבים כאלה קורים לעתים קרובות יותר ממה שנדמה לנו ודבר כזה מוריד מאוד את הסבלנות של המוכרים כלפי אנשים שנראים להם פחות רציניים (ובדר"כ אלה האנשים הצעירים יותר). אבל ברגע שמראים למוכרים שאתה בנאדם רציני, היחס יהיה שונה. אני לא תמיד אצדיק אותם, אבל אני בטוח יכול להבין אותם.

TheMo

New member
זה עומד להיות שרשורפלצת.

בדרך כלל שרשורים על כלי זמר נהיים ענקיים ומתמלאים ב... אמממם... דיונים קצת פחות תרבותיים מבדרך כלל
בגלל זה בואו נסכים כבר עכשיו שכל אחד יסביר לאחרים למה הם חבורה של בורים שלא רואים את התמונה הגדולה בדרך נעימה עד כמה שאפשר, ובלי לרדת לפסים אישיים
אני כותב עכשיו כי אחר כך יהיה מאוחר מדי...

Virons

New member
כן אבל במקרה שלי הם היו מש לא בסדר

אני בן 15 ובאתי לכלי זמר לקנות חשמלית אחרי חסיכה ממושכת ובאתי וביקשתי מהמוכר שיראה לי את הפנדר סטראט האמריקאיות שיש לו.... חצי שעה חיכיתי כדאי שמישהו ישים עליי קצוץ וגם שמישהו סוף סוף התחיל לעזור הגיע לקוח מבוגר שקנה קלאסית מצוקמקת ב 300 שקל או משו לקח לי שעה וחצי רק לנסות לנגן על הפנדר שבסוף קניתי וזה רק אחרי שאמא שלי באה ודיברה עם המוכר.. זה פשוט לא הגיוני שאני בא קונה חשמלית בשווי של 6500 שקל ומקבל כזה יחס !

sheepeH

New member
זה עניין של לדעת איך לגשת

שאתה מדבר עם מוכר בכסף נדלק לו אור בעיניים. אתה הייתי צריך לבוא ולהגיד "תקשיב, יש לי 6500 שקל להוציא על גיטרה, בוא תדגים לי קצת על הפנדרים שיש לך פה ואולי תצא לפועל פה איזו עסקה" תאמין לי שגם הוא ישלוף מפרט מהתחת אם תבקש

Y036

New member
טוב נסכם את זה כאן

הבעיה העיקרית בכלי זמר היא: המוכרים לא יודעים\מצליחים\מנסים להבדיל בין הכוונות של ה"ילדים". המוכרים לא יכולים לדעת מי בא לנסות גיטרות כדי לקנות והוא חסך, או מי בא להתלהב ולהסתכל.

terje

New member
טחנו את הנושא

הזה יותר מידי... תאמין לי שאתה לא רוצה להיכנס לזה.. אם רע לך עם השירות לקוחות שלהם, שלח להם אימייל או שתתלונן בפורום בוואי נט. לא נראה לי שאתה מבין לאיזה בור אתה נכנס שאתה מעלה את הנושא הזה.. יותר

למעלה