תראה...
לפעמים נורא קל להכנס לחנות ולצפות לקבל את השירות הכי אדיב והכי מהיר והכי טוב שאפשר, ואת השירות הזה קל יחסית לקבל בחנויות היותר קטנות מפני שקהל הלקוחות שלהם קטן יותר באותה מידה. כלי זמר זו הרשת הכי גדולה בישראל, מה גם שהיא נמצאת במקומות מאוד מרכזיים בדר"כ וזה מושך הרבה ילדים קטנים שרק התחילו לנגן ובאים סתם לשבת ולהתלהב על איזה ג'קסון מגניבה. גם אני נורא סלדתי מהמוכרים שם עד שיום אחד ביקרתי שם באיזשהו יום חופש של תלמידים, בחנות הספציפית הזו אני גם הכרתי חלק מהמוכרים מרכישות קודמות, וכשראיתי מה הלך בחנות באותו יום, פשוט ריחמתי עליהם. המוני בני 12,13,14 שרצים(!) בחנות, מרימים כל גיבסון כאילו היא איזה סקוויר בלי חשש אפילו לגרום לה לנזק ובלי לחשוב אפילו על לבקש לשמוע אותה. השיא היה כשחלק מהילדים שרצו פשוט הפילו גיטרה אקוסטית ישר על ההדסטוק, דבר שיכול מאוד להזיק לגיטרה כמו שכולנו יודעים. אני בטוח שמצבים כאלה קורים לעתים קרובות יותר ממה שנדמה לנו ודבר כזה מוריד מאוד את הסבלנות של המוכרים כלפי אנשים שנראים להם פחות רציניים (ובדר"כ אלה האנשים הצעירים יותר). אבל ברגע שמראים למוכרים שאתה בנאדם רציני, היחס יהיה שונה. אני לא תמיד אצדיק אותם, אבל אני בטוח יכול להבין אותם.