סתם שאלה

צנחן 202

New member
סתם שאלה

אהלן, אני באפטר וברגע זה בדיוק אני בדיכאון, משעמם לי ויש לי שאלה. למה בחורות זורקות קרביים???? למה????? למה הן מתייאשות בסופו של דבר???? אוף סעמק!!!!!! :(

גם אני יצאתי עם צנחן

ואני כן זרקתי אותו, אבל לא בגלל הצבא אלא בגלל שהוא היה מניאק... ועכשיו אני גם יוצאת עם חייל ולא מתכוונת לזרוק אותו. יש בנות שפשוט לא מוכנות לחכות הרבה זמן לחבר, הן רוצות לראות אותו מתי שמתאים להן. אבל כשיש אהבה אז מחכים ומתגעגעים. גם אתה תמצא אהבה שתחכה לך שבוע, שבועיים ואפילו חודש ויותר.

frolic

New member
כי זה קשה לחכות..

אבל הי, לא רק לקרביים יש יציאות גרועות..

צנחן 202

New member
אפשר לחשוב שרק לבחורות קשה לחכות

ולחבר שבצבא לא קשה בלעדיה?! בטח שקשה, מאוד! אבל היא רואה עולם, רואה את כל שאר האפשרויות שפתוחות בפניה וכמה שהחבר בצבא לא שווה את זה והחבר נשאר לבד... פאק כמה שהעולם הזה לא פייר!!! בגלל בנות כאלו קרביים מתבאסים על השירות שלהם

לוסין

New member
מבינה אותך

אבל גם בגלל בנים קרביים בחורות מתבאסות על הקשר שלהם... לא קל לנהל קשר עם בחור שמשרת בקרבי (ואני לא מדברת מנסיון - חבר שלי במודיעין, יוצא חמשושים, ככה שהחיים שלי טובים בסה"כ...), משני הכיוונים. הבחור מתבאס כי הוא תקוע בצבא והבחורה "יענו" רואה עולם, וכשהוא חושב שהיא רואה עולם, היא יושבת ומתבאסת שהבחור שלה לא איתה, שהוא תורם מעצמו למדינה - והיא נדחקת לעדיפות שנייה... אפשר לומר אגואיסטי, אבל הגיוני.. מכירה מספיק זוגות עם פז"מ רציני של קשר אע"פ שהבחור בקרבי, וגם לפעמים שהבחורה משרתת בצבא במקביל והיציאות לא תמיד חופפות... קשה, אין מה לעשות...מי שמוכן להשקיע (וזו השקעה של שני הצדדים, לא רק של הבחורה...) והקשר שלו שווה לו את זה - מצליח. מבינה את ההתבאסות שלך ואת העובדה שזה נראה לא פייר בעיניך, אבל הכל נעשה במחשבה שלבחורה שלצידך יש רצון וצרכים משלה - כשהם לא תואמים את הרצון של הצבא ממך (יציאות, ת"ש וכאלה) - יש נתק, קורה. מקווה שתרגיש יותר טוב, שתמצא מישהי שווה שתוכלו להשקיע בקשר ביחד. :)

frolic

New member
זה קצת לא נכון..

זה על מה שחבר שלי ואני דיברנו עליו בסוף שבוע. העובדה שבנים קרביים נמצאים רחוק זה מצב נתון, זה לא ישתנה.. גם אם אותו בחור עם חברה או בלי חברה. ולבחורה יש עוד אופציה- להיות עם מישהו שלא בצבא או להיות לבד וככה היא בעצם יכולה לעשות מה שבא לה - להיות חופשיה. ושוב, לא רק לקרביים יש חרא יציאות. גם לחבר שלי!!!

McBlack

New member
אז אתה בעצם אומר שלזרוק חייל זאת אנוכיות?

(אני לא אומרת שלא, אבל בגלל זה אתה רוצה שמישהי תישאר איתך? בגלל רחמים? שהיא תבגוד בך עם כל העולם אבל שתישאר איתך?) אלה באמת חרא בנות, ואם הן עושות את זה סימן שהן לא היו שוות את הקשר מלכתחילה. תאמין לי, לא היו חסרים פעמים בהן נכנסתי לדיכאון בגלל שהחייל שלי קרבי. לרובכם אין מושג, אבל זה ממש לא חד-כיווני, כל העניין הזה...

Jeanne D Arc

New member
...

אולי בגלל שהחייל עצמו לא רוצה להשקיע במערכת היחסים הזאת, וכל הזמן מעדיף להיות עסוק בעינייני צבא ואפילו בשעות הת''ש שלו, וגם כאשר הוא חוזר הביתה לא אכפת לו מהחברה.. אז נמאס לחברה. ויש את הסוג של בנות שלא מוכנות להשקיע בקשר שלא רואים את הצד השני.. אגב, זה ממש תלוי בבן אדם

lia2sh

New member
אם מישהי זורקת מישהו בגלל שהוא קרבי

סימן שמלכתחילה היא לא אהבה אותו ועדיף בלי בחורות כאלה... בסופו של דב רכשזה מספיק אמיתי נשארים ביחד למרות כל המכשולים... מחזיקה אצבעות בשבילך שתמצא אחת כזאת!

McBlack

New member
שכחת את השיר? הן הולכות להיות זונות של ערבים

בעזה
סתם, נו. אין לך מושג כמה קשה זה. אם מישהי עזבה אותך היא עשתה את זה כי היא לא האמינה מספיק בעתיד הקשר שלכם. ככה שבמילא זה היה נגמר בשלב מסויים (ואם לא, נדפקת).

למעלה