סתם שאלה

קיר קמט

New member
סתם שאלה

מי השחקן שאתם הכי אוהבים מהשחקנים באירופה (השאלה לא לגביי אירופאים , אלא לגביי שחקנים בליגות האירופאיות השונות) ?????? אצלי זה דפנטלי עמנואל ג´ינובלי.. שחקן מקסים פשוט , אם תשאלו אותי.

עידו17

New member
השניים שלי

זוראן סאביץ´ היוגוסלבי והאנזי גנאד הגרמני, שני שחקנים וותיקים ומעולים שיכלו להצליח מאד בNBA אבל הקדימו את זמנם בכמה שנים. היו צריכים להיוולד 10 שנים מאוחר יותר.

B-BALL

New member
שלי:

מספר אחד באירופה עד לפני שנתיים בערך לדעתי - פטר נאומוסקי. על היכולת המדהימה להתבלט ברגעי לחץ, והיכולת האישית הפנומנלית, שפשוט לא נתנה לאף הגנה באירופה שום סיכוי לעצור אותו. פנומן מדהים. תותח על. ניקוס איקונומו - שחקן שחקן, שקצת דעך בשנים האחרונות, אבל אני זוכר אותו מהימים שהיה נותן בראש למכבי עם הזריקה "העקומה" שלו מאחורי הראש, שאיכשהו תמיד מצאה את הדרך פנימה. מדהים. דינו ראדג´ה - 19 נק´ למשחק בעונה שלמה ב-N.B.A....צריך להוסיף? הסנטר הגדול ביותר שראיתי באירופה מאז שאני זוכר את עצמי. ענק.

B-BALL

New member
דרך אגב, אני פשוט חייב לציין

שזה רעיון ממש יפה לסקר. סופסוף.

Kgt1

New member
אחלה שאלה. ג´ינובילי ללא ספק שחקן

מדהים. אתלט לא מהעולם הזה... אצלי אני מניח שהשחקן שתופס כיום את המקום הראשון הוא תיוס אדני. הערה חשובה: אין כמובן התייחסות למכבי.

יוסי®

New member
אני הייתי הולך לעבר ובוחר

בבוב מקאדו (למי שזוכר) - פשוט שחקן אדיר, שמירר למכבי ת"א את החיים..... שחקן פשוט נפלא.\משהו עכשווי? ג´ינובילי שחקן נפלא, אבל משחק אצל האויב
...... אם לפני כמה שנים - םטר נאומוסקי, והיום - בודירוגה. שחקן עם אופי שחצני ואולי גם מגעיל, אבל פשוט עושה מה שהוא רוצה על המגרש.

Lenard

New member
אני אומר...

אני אומר גרבחוסה מבנטון. אבל זה בגלל שיש האומרים כי אני משחק כמוהוא. אבל השחקן הענק של אירופה (שלי) זה מירסאד טורצ´אן שעשה בית ספר לכל הפווארדים הגדולים של אירופה. למרות הופעתיו הגרועות נגד טאו.

עומר ד

New member
השחקן הוא..

דראז´ן פטרוביץ´!! יכול להיות אחרת?? וכמובן יש את קוקוץ´ מהמשפט המפורסם שצבי שרף אמר למוטי דניאל בגמר 1989 ("מי זה הקוקוץ´ הזה בכלל?") משפט שברטרוספקטיווה נשמע קצת מוזר.. ושמתם לב לחיבתי ליוגוסלבים וקרואטים אז כדי לאזן קצת,קחו גם את חואן אנטוניו סן אפיפניו וידידו סולוסאבאל.וכדי להיות אקטואלי קצת אז יש את (וזה האחרון..) פרדראג דנילוביץ´ - שהו באמת האחד והיחיד (ווינר בנשמה).

קיר קמט

New member
גם דנילוביץ´ כבר לא אקטואלי.

אחריי פרישה בטרם עת לפניי שנתיים.....

אין ספק ,ג´ינובלי

שחקן מדהים שעוד יגיע רחוק. פעם אהבתי גם את סאשה דג´ורג´ביץ´ , אבל כידוע לכל אני די סולד משחקנים שחוצים את הכביש מברצלונה לריאל מדריד .

פו-הדוב

New member
השחקן שלי

השחקן שלי הוא נאומוסקי קלעי קלאסי שבמקרה נהיה רכז ובשיאו לפני שלוש-ארבע שנים היה מדרגה אחת מעל כול שחקן באירופה בעמדה שלו ובכלל. הראה ניצוצות מהעבר מול הפועל ירושליים.

booli

New member
ג´ו ארלאוקאס

המלך!!! למי שלא זוכר שיחק הרבה בריאל מדריד, אולי לא השחקן המוכשר ביותר אבל האהוב עליי ביותר ללא ספק, למישהו יש מושג מה קורה איתו היום.. מן הסתם הוא פרש אבל האם הוא מאמן או משהו???

genghis

New member
נו....

יש על בודירוגה בכלל??????? (צודקים צודקים! ארלאוקס כזה תותח!!) טוב נו כל מה שציינתם הם קלאסיקות ארופאיות אמיתיות (דגורגביץ, סבוניס, ונאומוסקי, ראדג´ה.. אח אח הימים- שמתם לב איזו חמישיה יצאה לי? פשוט מושלם!!! איתי

למעלה