סתם שאלה...

Kidd Chaos

New member
סתם שאלה...

הפורום מת?! מסכן
, הוא היה צעיר... חבר'ה!!!!! כדי להזיז פה משהו... הנה שאלון!! זה או זה: 1.מיים או מיץ? 2.קולה דיאט או רגיל? 3.נינט או רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? 7.בננה או אגס? 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? 10.אורז או פירה? 11.שמיים או אדמה? 12.טורכיז או שחור? 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? 14.להקת משינה או מוניקה סקס? 15.בית ספר או גן? 16.הורים או סבא וסבתא? 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? 18.ספורט או אומנות? 19.ים או מפל מיים? 20.עצים או פרחים? -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? 2.היית באופוריה של שמחה? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? 4.קיללת את עצמך? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? 6.הרבצת למישהו? 7.לבשת שחור על כל גופך? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? 9.נישקת מישהו? 10.ברחת ממישהו? 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? 14.רצית להרוג מישהו? 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? 16.השתעממת עד מוות? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? 18.עבדת על מישהו? 19.שקלת באופן רציני התאבדות? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? 22.שיחקת פינג-פונג? -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? 2.אוהב את עצמך? 3.אוהב את החיים? 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? 5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? 7.בן כמה אתה? 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? 9.תן משפט קצר לאומה: 10.וזהו......... תענו, תספרו, תדברו ומתצחקו...

Kidd Chaos

New member
אני יתחיל

(כדי להראות לכם איך עושים את זה
) זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיץ 2.קולה דיאט או רגיל? דיאט 3.נינט או רן דנקר? נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? מוחמד עלי 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אגס!! סגידה לאגסים
8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכיאטר.. מומחה בתחום
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק ע נ ק 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? בי"ס 16.הורים או סבא וסבתא? סבא וסבתא
17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ
18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? שהחתול שלי נדרס
אני רציני (לוציפר, נזכור אותך לעד) 2.היית באופוריה של שמחה? שקנו לי את לוציפר 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לא זוכר 4.קיללת את עצמך? אתמול.. השיער לא יסתדר אז התחרפנתי 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לא זוכר... 6.הרבצת למישהו? היום! א ח י ו ת
7.לבשת שחור על כל גופך? יום רגיל בחיי 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? כל יום ויום.. חעחע אני אוהב להרוג אנשים בדמיון 9.נישקת מישהו? ענארףף... פעם אני ורחל העברנו עשן מפה לפה.. נחשב? 10.ברחת ממישהו? לא יודע 11.רדפת אחרי מישהו? אחרי אחי! היום! 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? לא יודע 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? ל ו צ י פ ר
14.רצית להרוג מישהו? המון המון המון המון 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לא קרה לי... ברר זה קורה? 16.השתעממת עד מוות? כל יום בחופש הזהה 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? לא זוכר.. אבל אמרתי המון פעמים 18.עבדת על מישהו? על אחותי.. שהיא מאומצת.. היא האמינה!! 19.שקלת באופן רציני התאבדות? אוייי 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? שלקחתי סמים וחשבתי שאני מדוזה... 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לא זוכר 22.שיחקת פינג-פונג? לא משחק! בעע שונא את זה -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? חרא של עם! 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? פה ושם 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? החוליה החסרה!! שונא אותם! דפוקים! עוול למין האנושייי!! 5.מה מעציב אותך יותר מכל? לא יודע.. 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? שחופרים לי בשכל 7.בן כמה אתה? 14.5 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לקנות נעליים ג'ינס ולישון 9.תן משפט קצר לאומה: היה כיף? 10.וזהו.........

PipiVagina

New member
קראת לחתול לוציפר?

זה יותר מצחיק מלקרוא לכלב "כלב" [בשורות טובות]

jess r

New member
אני היחידה שחשבתי שזה אירוני

שלאדם קוראים "אדם"? כאילו, אני יודעת שבאנגלית אין לזה אותה משמעות, אבל זה כל כך אירוני, במיוחד אחרי כלב.

../images/Emo26.gif

מצטערת להרוס לך את כל מה שהאמנת בו. נה נה בננה!
אחחח... תמיד חלמתי להגיד את המשפט הזה.

jess r

New member
אה? לא ל זה דיברתי

דיברתי על זה שזה אירוני שלילד בספר "בשורות טובות" קוראים אדם, כי בעברית זה מקבל משמעות שונה מאשר באנגלית.

Elpar

New member
השני?

זה השם שלו פשוט! שטן זה סתם כינוי מעפן שה' הדביק לו (הוא שם לו פתק בכיתה מאחורי הגב ואז כולם קראו לו ככה)... מלטינית של פעם העתיקה הזאתי "שטן" פירושו חמור... נראה לכם!??!?!

אספיר85

New member
לא../images/Emo54.gif

לא נראה לי. אני חושבת שאחד החברין לו שם לו את הפתק. השטן לא מספיק חשוב שאלוהים ישים לו פתק בגב.

Elpar

New member
זה קטע נו

אתה יודע ה' היה מהמקובלים וזה והשטן סתם היה צ'חצ'ח (לא השתמשתי במילה הזאת!) ונחנח כזה וכולם תמיד הציקו לו...

prongs3

New member
../images/Emo178.gifטוב, נו:

זה או זה: 1.מים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? דיאט 3.נינט או רן דנקר? נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? ראייה 7.בננה או אגס? בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן ציבורי קטן 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? לפטופ
14.להקת משינה או מוניקה סקס? מוניקה סקס 15.בית ספר או גן? בית ספר 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשופ או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מים? ים 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לפני שבוע בערך 2.היית באופוריה של שמחה? לפני שבוע בערך 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לפני שנה בערך 4.קיללת את עצמך? לפני שבוע בערך 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לפני חודש בערך 6.הרבצת למישהו? ביום שישי
7.לבשת שחור על כל גופך? לפני כמה ימים בערך 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לפני כמה ימים בערך 9.נישקת מישהו? לפני שבוע בערך 10.ברחת ממישהו? לפני כמה שעות 11.רדפת אחרי מישהו? ביום שישי 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? לפני כמה ימים בערך 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? לפני כמה שבועות בערך 14.רצית להרוג מישהו? לפני כמה ימים בערך 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לפני חודש בערך 16.השתעממת עד מוות? ביום חמישי 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אף פעם 18.עבדת על מישהו? לפני שבוע בדיוק 19.שקלת באופן רציני התאבדות? לפני שנה בערך 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? במלחמה בלבנון 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לפני חודש בערך 22.שיחקת פינג-פונג? לפני 3-4 שנים בערך -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? מגעיל, בהמי ודואג אחד לשני 2.אוהב את עצמך? לפעמים 3.אוהב את החיים? לא ממש 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? מתעב ומפחד 5.מה מעציב אותך יותר מכל? שאנשים חושבים שהאמת היא שקר 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? שאנשים חושבים שהאמת היא שקר ומתכחשים לה 7.בן כמה אתה? 15 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? ללכת למסיבת פרידה מידידה שלי שעוברת לאקדמיה למדעים ואומניות בירושלים 9.תן משפט קצר לאומה: תנו ביס בדפנה והעוגיות! מבטיח שתאהבו!
היד שלי כבר הרוסה...

coka

New member
הממ... משעמם לי

1.מיים או מיץ? תלוי נורא... אם צמאה אז רק מים, אם סתם בא משו טעים.. מיץ 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל! 3.נינט או רן דנקר? איכס. 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? ללא ספק סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? non of the above 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכיאטר, נותן סמים חוקיים :) 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? P= 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? תלוי לאיזה כישוף :) 12.טורכיז או שחור? wtf? ברור ששחור חח 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל, למרות שהמקלדת של נייד נוחה בהרבה 14.להקת משינה או מוניקה סקס? disturbed 15.בית ספר או גן? גן! 16.הורים או סבא וסבתא? אף אחד מהם 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? מפל מים 20.עצים או פרחים? לא יכולה לבחור. -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לפני חמש דקות 2.היית באופוריה של שמחה? לפני שלושה שבועות, כשהייתי מסטולה במסיבה 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? 4 שנים בערך 4.קיללת את עצמך? כל יום כל היום 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לפני חצי שנה בערך. 6.הרבצת למישהו? אף פעם לא הרבצתי למישו ברצינות.. מקסימום התאבקות ידידותית 7.לבשת שחור על כל גופך? ממש ברגעים אלה 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? אתמול 9.נישקת מישהו? לפני שלושה שבועות 10.ברחת ממישהו? פיזית? 11.רדפת אחרי מישהו? פיזית? :) 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? תמיד. 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? תמיד.. 14.רצית להרוג מישהו? לפני 3 ימים 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לפני יומיים 16.השתעממת עד מוות? למה נראה לכם שאני עונה על השיט הזה?? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? לפני שבוע. 18.עבדת על מישהו? 1 באפריל 19.שקלת באופן רציני התאבדות? חצי שנה. 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? שלשום. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לפני חודשיים. 22.שיחקת פינג-פונג? לא שיחקתי -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? ישראלים? רובם גועל נפש. 2.אוהב את עצמך? לא 3.אוהב את החיים? לא ממש 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? איכס 5.מה מעציב אותך יותר מכל?שאלה קשה. אחד מהדברים המאוד מעציבים אותי הוא ששומדבר לא הולך כמ שהוא אמור בחיים. הכל נדפק 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? אחותי 7.בן כמה אתה? 18, 27 ימים ובערך 22 שעות 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לצייר כמה שעות, קצת מחשב ולישון.. מחר עבודה 9.תן משפט קצר לאומה:חציל? לא תודה! הם רעים 10.וזהו.........יאיי

Freaking Eyes

New member
../images/Emo192.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מים 2.קולה דיאט או רגיל? דיאט 3.נינט או רן דנקר? NO ONE 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן.. הוא *SUPER* man 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?מלון
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?עדיף אף אחד מהם בעיקרון. אבל שניהם זה מקצוע מעניין ביותר 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?פארק 10.אורז או פירה?אורז=] 11.שמיים או אדמה?שניהם מיוחדים 12.טורכיז או שחור?שחור [טורקיז*] 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס?הוו.שניהם טובים 15.בית ספר או גן?בית ספר 16.הורים או סבא וסבתא? :| מה זה השאלות האלה? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?אלף האיים 18.ספורט או אומנות?שניהם 19.ים או מפל מיים?אומ. ים 20.עצים או פרחים?למה או ? -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא נותנת לעצמי 2.היית באופוריה של שמחה?לא זוכרת- תקופה עמוסה 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? XD שישי 4.קיללת את עצמך? היום 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?שבת 6.הרבצת למישהו?שבוע שעבר 7.לבשת שחור על כל גופך?שבוע שעבר 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?לוזכרת 9.נישקת מישהו?שישי 10.ברחת ממישהו?שישי 11.רדפת אחרי מישהו?שישי [ ואו. יש לי חיים מרתקים
] 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?שישי 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?שישי 14.רצית להרוג מישהו?נעע. 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?לא O: 16.השתעממת עד מוות?לא זוכרת 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?שישי 18.עבדת על מישהו?לא זוכרת.. 19.שקלת באופן רציני התאבדות?אף פעם. רק תיאורטית. מזמן 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?קורה לי מידי פעם... אבל אני לא מתעסקת בזה יותר מידי 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לא שייך לפה 22.שיחקת פינג-פונג? חודש שעבר..=] -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?שמחת חיים - אירוניה- עם חזק- חם- אבל עדיין יש מה ללמוד 2.אוהב את עצמך?תלוי 3.אוהב את החיים?בטח 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? כל אחד מהם מנסה להוכיח ביטחון עצמי שכנראה אין להם. למי שיש לא קופץ איתו מול הפנים 5.מה מעציב אותך יותר מכל? ניסויים בבע"ח- התעללות- הרס של תמימות 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? אנשים שמתלוננים כל הזמן 7.בן כמה אתה?16 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?אממ לישון? 9.תן משפט קצר לאומה: קארפה דיאם! [חייה את הרגע] 10.וזהו.........

זיק רוט

New member
Here we go

1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? נמנע מקולה 3.נינט או רן דנקר?
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? תלוי, אם הכפפות של עלי עשויות מקריפטונייט... 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכיאטר, למי יש סבלנות לדבר כשכדור פותר את הבעיה.. 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? גן שולללטתת!!!!111 16.הורים או סבא וסבתא? אהממ...הורים..אני מניח 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? אלף האיים 18.ספורט או אומנות? ספורט 19.ים או מפל מיים? מפל מיים 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אהםם...מתי לא הייתי... 2.היית באופוריה של שמחה? בערך שניה לפני הדיכאון. 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? Only in my dreams 4.קיללת את עצמך? פעם ביום בממוצע 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לפי כמה ימים 6.הרבצת למישהו? לא זכור לי...רגע זה כולל את עצמי? 7.לבשת שחור על כל גופך? אהממ...never? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא ממש שונא אנשים. 9.נישקת מישהו? כאילו דא תחברה... 10.ברחת ממישהו? יותר מדי זמן לזכור 11.רדפת אחרי מישהו? יותר מדי זמן לזכור 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? מסובכות השאלות האלו. 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אההה...לפני כמה ימים אני חושב, לא משהו ספציפי סצם מחשבות. 14.רצית להרוג מישהו? להרוג? לא לא זוכר משהו כזה. 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לפני שבועיים במוזס!!! :) 16.השתעממת עד מוות? אף פעם ממה שאני זוכר 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? הכל הכל? לאאא נראה לי. 18.שקלת באופן רציני התאבדות? רציני? אולי לפני..אהממ...10 שנים פלוס מינוס, אככ מתבגרים והשטויות שלהם. 19.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? שנאת מוות לא, בעיקר אכזבה רוב הזמן.

למעלה