סתם שאלה...

Cake or Death

New member
../images/Emo11.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיץ 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון!!~@~!~@!!!!!111 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? ראייה
7.בננה או אגס? איוו..לא זה ולא זה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכוכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול 10.אורז או פירה? צ'יפס
11.שמיים או אדמה? אדמה 12.טורכיז או שחור? שחור
13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? X: 15.בית ספר או גן? גן P: 16.הורים או סבא וסבתא? גם וגם(?) 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? מפל מים(איכ, ם ]: ) 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אה.....מזמן? 2.היית באופוריה של שמחה? כנ"ל 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? חודש/יים 4.קיללת את עצמך? היום P-: 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? בשיעורים של בר-אילן )-: 6.הרבצת למישהו? היום P-: 7.לבשת שחור על כל גופך? אה..לא זוכרת 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? כל הזמן (-: 9.נישקת מישהו? היום 10.ברחת ממישהו? לא זוכרת 11.רדפת אחרי מישהו? היום (סאן
) 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? נוואר? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? לא זוכרת S: 14.רצית להרוג מישהו? לא מזמן 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? אף פעם |אנורקסית| 16.השתעממת עד מוות? בשיעורים של בר-אילן )-: 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אה..מזמן 18.עבדת על מישהו? היום 19.שקלת באופן רציני התאבדות? נוואר 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? נוואר 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? מזמן 22.שיחקת פינג-פונג? חופש גדול לפני שנתיים P: -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? כרגע, כלום :\ 2.אוהב את עצמך? כן
3.אוהב את החיים? כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? שהם פוזה אחת גדולה :\ 5.מה מעציב אותך יותר מכל? אה..לא יודעת 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? לקום מהמיטה לפני 12 7.בן כמה אתה? 14 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לישון ולאכול 9.תן משפט קצר לאומה: משפט קצר לאומה
10.וזהו.........

שאת אומרת בר אילן

את מתכוונת לאוניברסיטה או לבולשיט שלהם עם מתמטיקה? כי ההורים שלי שלחו אותי לזה של המתמטיקה וזה באמת סיוט
לא למדתי אז קיבלתי 40 והעיפו אותי משם. ד"א רק עכשיו ראיתי שהחתימה שלך זה האודות שלי באייסי

Cake or Death

New member
הבולשיט של המתטמטיקה

יצאתי אחרי שקיבלתי 0 באיזה מבחן :\ סתם בזבוז של 3 שעות ורבע

DRUMMERIT15

New member
יאללה-

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? NONE 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן. 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן קטן 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייח 14.להקת משינה או מוניקה סקס? :S 15.בית ספר או גן? ב"יס 16.הורים או סבא וסבתא? סבא וסבתא 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? ספורט 19.ים או מפל מיים? מפל 20.עצים או פרחים? פרחים -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? אממ... 2.אוהב את עצמך? לרוב 3.אוהב את החיים? לרוב 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? צריך לדעת להסתדר איתם ואז הם לא גורם מפריע. 5.מה מעציב אותך יותר מכל? קשה לומר 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? :S 7.בן כמה אתה? 16 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? :S 9.תן משפט קצר לאומה: החיים הם כמו... 10.וזהו.........

bazmaster

New member
קבבים משתלטים על העולם!!

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מים 2.קולה דיאט או רגיל?דיאט...צריכים לשמור על גזרה
3.נינט או רן דנקר?להרוג את כולם 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן כמובן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש? 7.בננה או אגס?אף אחד מהם 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?שניהם בשבילי.. 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?פארק גדול 10.אורז או פירה?הייל פירה! 11.שמיים או אדמה?גם וגם? 12.טורכיז או שחור?טורקיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל...יש לי נייד והוא איטי בטירוף 14.להקת משינה או מוניקה סקס?שניהם תותחים..אבל משינה התמסחרו 15.בית ספר או גן?האמ 16.הורים או סבא וסבתא?מה זה משנה? 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?אומנות 19.ים או מפל מיים?מפל מיים ! 20.עצים או פרחים?עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?עדיין 2.היית באופוריה של שמחה?לפני שבוע וחצי 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?אתמול 4.קיללת את עצמך?כל דקה 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?אתמול בערב 6.הרבצת למישהו?אף פעם 7.לבשת שחור על כל גופך?אהמ... 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?אף פעם 9.נישקת מישהו?מישהו? הא... 10.ברחת ממישהו?אתמול 11.רדפת אחרי מישהו?אתמול 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?כל יום 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?אתמול בלילה 14.רצית להרוג מישהו?אף פעם 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?איכס! בטון! 16.השתעממת עד מוות?היום? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?לפני שלושה ימים 18.עבדת על מישהו?לא זוכר 19.שקלת באופן רציני התאבדות?בחיים לא 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?לא 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?כל יום 22.שיחקת פינג-פונג?מלא זמן -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?תותחים ברמות 2.אוהב את עצמך?כן 3.אוהב את החיים?כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?בכיך שלהם..נראה מה יהיה כשיגדלו 5.מה מעציב אותך יותר מכל?הרבה דברים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?הרבה דברים 7.בן כמה אתה?17 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לצאת לבלות 9.תן משפט קצר לאומה:שניצל טבעול זה שניצל ממוסחר 10.וזהו.........

AndreaCorr ©

New member
פםפםפם

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? פיכס 3.נינט או רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? (שאלה פרודיאנית?) בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס? מוניקה 15.בית ספר או גן? בי"ס 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? מפל 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא זוכרת 2.היית באופוריה של שמחה? היומולדת שלי ביום שישי שעבר 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? כמה ימים 4.קיללת את עצמך? שלשום 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? לא זוכרת 6.הרבצת למישהו? אתמול, בצחוק 7.לבשת שחור על כל גופך? אתמול הייתי צריכה ללבוש הכל שחור בשביל המלצרות 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא זוכרת 9.נישקת מישהו? אתמול בערב 10.ברחת ממישהו? לא זוכרת 11.רדפת אחרי מישהו? כנל 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? אתמול 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? מזמן 14.רצית להרוג מישהו? אתמול. לקוחות מעצבנים 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? חח לא יודעת 16.השתעממת עד מוות? אתמול בתחילת המשמרת. היה כלכך שומם 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אני לא כזאת 18.עבדת על מישהו? אתמול 19.שקלת באופן רציני התאבדות? לא זוכרת 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? אתמול בשלבים מסויימים, כי שוב, לקוחות מעצבנים 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אתמול 22.שיחקת פינג-פונג? ביסודי? -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? אנאערף. 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?
5.מה מעציב אותך יותר מכל? חצילים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? חצילים 7.בן כמה אתה? 18 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לשחות, לנוח, לעבוד 9.תן משפט קצר לאומה: פלומבה 10.וזהו......... ביי

dsol

New member
הנה כותרת בסדרר ?@#_../images/Emo189.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? נינה 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופאמן, אלא אם למוחמד יהיה כפפות קריפטונייט 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? ראייה 7.בננה או אגס? אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן ציבורי קטן 10.אורז או פירה? לא לשניהם 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחוחר 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? מוניקה 15.בית ספר או גן? גן 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? מפל 20.עצים או פרחים? אממ למה לא שניהם ? -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא זוכר 2.היית באופוריה של שמחה? לא מזמן 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? אתמול 4.קיללת את עצמך? היום 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? חודש בערך 6.הרבצת למישהו? שבוע, אבל זה היה בעדינות וזה היה יותר רעש ממכה 7.לבשת שחור על כל גופך? יומיים 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא זכור לי 9.נישקת מישהו?
עבר זמן... נראה לי איזה חודש 10.ברחת ממישהו? לא יודע 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? כרגע 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? כרגע 14.רצית להרוג מישהו? אתמול בערב 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? תמיד
16.השתעממת עד מוות? כרגע 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? שבועיים 18.עבדת על מישהו? אתמול 19.שקלת באופן רציני התאבדות? שנים... 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? לא הבה זמן 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? פעם... 22.שיחקת פינג-פונג? ואי עבר הרבה זמן, משהו כמו חצי שנה... -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? נחמד.. 2.אוהב את עצמך? ברור איך אפשר שלא 3.אוהב את החיים? לפעמים 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? כל עוד הם שומרים מרחק אי בעיה 5.מה מעציב אותך יותר מכל? אכזבה 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? אכזבה 7.בן כמה אתה? 18 וכמה חודשים 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לנסוע לבקר חברים באשקלון 9.תן משפט קצר לאומה: מצטער אבל אני ואומה כבר ה-ר-ב-ה זמן לא מדברים... אפילו לא הזמינה אותי לפריימיר של הסרט האחרון שלה אז שתמצא משפטים לעצמה ואללה יופי !@?$#^ 10.וזהו.........

jess r

New member
לה לה לי לו ../images/Emo13.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיים 2.קולה דיאט או רגיל? רגילה 3.נינט או רן דנקר? נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? ראייה. אני לא אוהבת משקפי שמש בכלל 7.בננה או אגס? בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג, פסיכולוגיה זה בכלל מעניין 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול - אם אפשר אז דיסנילנד 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? אדמה 12.טורכיז או שחור? טורקיז - אני ממש לא אוהבת שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? בית ספר 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? אוטב אלף האיים 18.ספורט או אומנות? ספורט זה גם אומנות! 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אני לא בדיכאונות עמוקים - אני פשוט עצובה לפעמים 2.היית באופוריה של שמחה? כשראיתי "כוכב נולד" ומאיה עלתה לגמר 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לא זוכרת 4.קיללת את עצמך? מזמן 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? אף פעם 6.הרבצת למישהו? כשהייתי ממש קטנה. אני נגד אלימות 7.לבשת שחור על כל גופך? לא אוהבת שחור, אבל כשהייתי במקהלה המדים להופעה היו שחורים והיינו צריכים ללבוש מכנסיים או חצאית שחורה, אז הייתי כולי בשחור, אבל אף פעם לא לבשתי שחור מרצון. בכל אופן, זה היה לפני שנה, ההופעה האחרונה 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא יודעת, מזמן לא כעסתי ככה על מישהו. בטח מתישהו בשנה האחרונה, בזמן שעוד היו לימודים וילדים מהשיכבה עיצבנו אותי 9.נישקת מישהו? אף פעם לא באמת נישקתי אף אחד 10.ברחת ממישהו? מזמן מאוד 11.רדפת אחרי מישהו? מזמן 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? אף פעם 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אני לא מאמינה בגורל ולא חושבת שמשהו מתאכזר אל אנשים 14.רצית להרוג מישהו? אף פעם 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לא זוכרת 16.השתעממת עד מוות? מתישהו בזמן שנת הלימודים האחרונה 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אני חושבת שאף פעם לא באמת עמדתי מול בנאדם ואמרתי לו הכל. אולי קטעים, ואולי במהוסס, אבל לא ממש הכל 18.עבדת על מישהו? לא יודעת, אני חושבת שאולי לא מזמן, אבל רק בצחור. לא זוכרת 19.שקלת באופן רציני התאבדות? לא שקלתי באופן רציני התאבדות 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? לא הרגשתי שנאת מוות לאף אחד 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? חוץ מאת המשפחה - אף אחד אף פעם 22.שיחקת פינג-פונג? מעולם לא, אולי כשהייתי ממש קטנה -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? שהוא טוב. יש פחות טובים ויש יותר, אבל אני חושבת שהאנושות בסך הכל טובה 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? מאוד 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? שהם פחות טובים וחבל שככה ואני מקווה שהם יפסיקו להתנהג ככה, אבל אני נגד הדבקת תוויות לאנשים, אם כי אני מניחה שהכוונה בשאלה היתה מה דעתי על אנשים שלדעתי הם לא בסדר, אז עניתי 5.מה מעציב אותך יותר מכל? וואו, הרבה דברים. מעציב אותי איך שדברים לא מסתדרים לי, מעציב אותי דברים שאני לא עושה, מעציב אותי ספרים ושירים, מעציבים אותי המון דברים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? איך שאנשים מתנהגים לפעמים 7.בן כמה אתה? אני בת, וגילי הוא 15 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לשבת קצת במחשב, לשמוע קצת מוזיקה, לראות טלוויזיה, לקרוא ספר וללכת לישון 9.תן משפט קצר לאומה: היו מאושרים (; 10.וזהו......... יום טוב (;

PipiVagina

New member
.

1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? נינט [מה? היא כוסית לא?] 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? בננה [זה שאלת וגינה?] 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכיאטר 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? קטן 10.אורז או פירה? אורז 11.שמיים או אדמה? אדמה [פחד גבהים] 12.טורכיז או שחור? שחור [שחור זה לא צבע אבל] 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? סקס 15.בית ספר או גן? גן 16.הורים או סבא וסבתא? הורים וסבא וסבתא ואח 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? עצים גדולים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? מזמן 2.היית באופוריה של שמחה? מה זה אופוריה? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? מזמן 4.קיללת את עצמך? אף פעם 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? מזמן 6.הרבצת למישהו?ממש מזמן [נגד אלימות] 7.לבשת שחור על כל גופך? לא ממזמן 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? בקרוב 9.נישקת מישהו? מזמן [lol] 10.ברחת ממישהו? מאיתי, ביום של הבריכה. 11.רדפת אחרי מישהו? מזמן 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? מזמן 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אף פעם 14.רצית להרוג מישהו? אף פעם 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? עכשיו 16.השתעממת עד מוות? אתמול 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? כל הזמן 18.עבדת על מישהו? מזמן 19.שקלת באופן רציני התאבדות?אף פעם 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?אף פעם 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? בקרוב 22.שיחקת פינג-פונג? מזמן -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? עם חנון 2.אוהב את עצמך? כן 3.אוהב את החיים? כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? אוהבת אותם [lol] 5.מה מעציב אותך יותר מכל? מוות 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? הקולות שאחי עושה 7.בן כמה אתה? 17 וחצי 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? סקיטבורד אולי 9.תן משפט קצר לאומה: אני אוהבת פיפי 10.וזהו.........

igurman

New member
גמני עונה../images/Emo3.gif

.מיים או מיץ? מיץ 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? מי זה רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? עלי 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? קטן 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? בצפר 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? ספורט 19.ים או מפל מיים? אם כבר אז ים או בריכה, ים. 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? לא מזמן 2.היית באופוריה של שמחה? כשאיטליה זכתה במונדיאל 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? אתמול 4.קיללת את עצמך? היום 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? היום 6.הרבצת למישהו? אתמול 7.לבשת שחור על כל גופך? לפני כמה ימים 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לא זוכר 9.נישקת מישהו? אתמול 10.ברחת ממישהו? לא זוכר 11.רדפת אחרי מישהו? לא זוכר 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? היום 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? היום 14.רצית להרוג מישהו? היום 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? אף פעם 16.השתעממת עד מוות? לא זוכר 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? ממ קורה.. 18.עבדת על מישהו? לא זוכר 19.שקלת באופן רציני התאבדות? אף פעם 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? מספיק פעמים 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? לא זוכר 22.שיחקת פינג-פונג? חודש -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? חרא עם 2.אוהב את עצמך? +- 3.אוהב את החיים? +- 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? לא טובה במיוחד 5.מה מעציב אותך יותר מכל? לא בטוח 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? יותר מידי דברים 7.בן כמה אתה? 18 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? כדורגל - שינה 9.תן משפט קצר לאומה: בלה 10.וזהו.........

למעלה