סתם שאלה

Emc2

New member
....

איפוק יצרים הוא השיעור הראשון של תורת הטאו... והסינים האלה יודעים מה הם אומרים... אחרת אין לי מושג איך להסביר את מה שהולך בכלכלה שלהם, אז פעם הבאה לפני שאתה קופץ לתקוף, תחשוב לשם מה אתה תוקף. האם אתה תוקף רק על מנת להרגיש טוב עם עצמך או שאולי בכל זאת יש סיבה מוצדקת להפרצות הזעם הרגעית משהו שלך? אם מדובר במקרה הראשון, תספור את עשר, תנשום, ותמשיך הלאה. גם בתור שחקן כדורגל צריך לדעת לוותר לפעמים. לא תמיד הכבוד האישי שלך זה הדבר הכי חשוב בעולם.

Emc2

New member
חופשי...

עצם התגובה שלך מראה שהבנת מה שרציתי להגיד והשכלת ליישם זאת, מה שדי והותר לי :)

AnnabeI Lee

New member
דווקא על ערן הכריזו יותר מפעם אחת

שהוא חי בסרט. עד כמה שאני יודעת הוא חייך ואמר "טוב, אז אקשן". נשום עמוק, יהיה בסדר. לדעתי רובינו לא עושים צבא ואף אחד לא תוקף אותך כי החלטת לא לעשות צבא (וגם לא לנסות לשכנע אותך לעשות). פשוט חשוב לשמור על שפה נאותה ולזכור שיש צד שני שצריך לכבד גם אם אתה לא מעריך. זה הכל.

תמיד כיבדתי ותמיד אכבד את מי שעושה

צבא. אבל זה לא הופך אותו ליותר טוב ממני, או מאחרים פה, וזה משהו שחלק לא מבינים. אז כן, מודה יש לי אופי עצבני, ומטריף אותי כשאנשים חושבים שהם שווים יותר מאחרים (ולו דווקא ממני). למען האמת, לדעתי הסיבה שלי לא לעשות צבא (עזבי שהיא חוקית, ועובדה ששיחררו אותי בלי שאני אצטרך לתרץ), היא יותר טובה מתורתי אמונתי. אבל לא ראיתי את פותח השרשור כותב הודעה דומה בפורומים של חרדים ודתיים.

I3lackM

New member
אני חושב שיש לך...

בעיות יותר עמוקות מאשר האם לעבור לאנגליה או לא... בעיות שרק פסיכיאטר מקצועי יוכל לעזור לך בהן :(

ציקהלה

New member
אחי עם כל הכבוד

צבא אחרי לפגיעות בריאותיות דיי קשות, אם זה סתם ברגלים או במוח.

S a v e My Soul

New member
אני לא חושב

שזה שבאתי ופתחתי פה שרשור מראה על זה שאני אדיוט\בור,לא משנה מה. כן,מה לעשות,זה מכעיס אותי. מכעיס אותי שאנשים חיים להם ברחבי העולם וחושבים שישראל זה חרא מדינה ולמה לחזור להתגייס. כי אני,חיית 3 שנים באיטליה,ארץ עם איכות חיים מעולה,חיים טובים,אין פיגועים,אין בלאגנים,טוב לחיות שם,לא? אבל חזרתי לארץ. בשביל להתגייס. לתרום למדינה שחייתי בה,כי אני לא כפוי טובה.

I3lackM

New member
אין ספק שאתה מעלה נושא...

עם הרבה דיעות והרבה רגשות שתפורים אליו, פשוט פתחת את הנושא בצורה מציתה מאוד ועובדה שזה התפתח מדיון של דיעות שונות ל FLAMING WAR אבל שיהיה. תאמין לי שאני מכבד את ההחלטה שלך לחזור לארץ. אני בטוח שלא החלטת את זה ביום בהיר אחד אלא לקח לך תהליך ארוך והמון מחשבות לכאן ולכאן האם זה שווה לעשות את זה, פשוט כבד את דעתם של אחרים אני מניח (בלי להישמע חנוני מדי) כי כל מקרה פה הוא לגופו ולכל כינוי בפורום יש סיפור ומלואו מאחוריו אז תביע את דעתך חופשי אבל חבל סתם להבעיר את זה D: שיהיה רק טוב!

ציקהלה

New member
יש לך מוח של ציפור

צורת הביטוי שלך היא מרגיזה, אף אחד לא צריך הטפת מוסר עם חסר ידע כל שהו כמוך!

S a v e My Soul

New member
כי זאת המדינה שלך.

חיית בה 16 שנה בכיף ולא קרה לך כלום,רק בגלל הסיבה הפשוטה שיש חיילים קרבים שלא רואים בית 3 שבועות רצוף בשביל לשמור עלייך. אבל לא,יותר חשובה הקריירה לא?

Emc2

New member
לא...

אבל מדוע אתה חושב שאתה רשאי לבוא הנה ולהתחיל להפיץ את הפורפגנדה שלך בצורה מזעזעת משהו? בוא, נהל דיון רציני, תשאיר בצד את הגידופים ותתחיל לדבר כמו בן אדם מתורבת אם זה באמת מעניין אותך. אם כל רצונך הוא להרגיש "גבר גבר" כי אתה עושה צבא וכל השאר הם נמושות כפויות טובה משתמטות סמולענים מנייאקים, אתה סתם מבזבז את זמנך היקר ואת זמני היקר עוד יותר

למעלה