סתם שאלה

lol lypop

New member
זאת גם ממש לא אשמתי

שנולדתי בארץ... ואמרתי שזה משנה שיש אנשים שגרים בארץ! שים לב! בארץ! ולא עושים צבא..למה שאני אבוא מחו"ל ואעשה עבודה של אחרים?

וואלה...

באמת שמעתי שישראל היא ארץ ההזדמנויות. ארץ החופש, ארץ שהכלכלה בה משגשגת והמצב הבטחוני הוא מההכי טובים בעולם. וואלההההההה לא.

S a v e My Soul

New member
נכון

זאת לא ארץ ההזדמנויות,לא ארץ החופש ולא ארץ שהכלכלה בה משגשגת. זאת בדיוק הסיבה ללמה ללכת לצבא. כדי לעזור לארץ שלך. ולא לצפות מהצד ולהגיד שהמדינה הזאת מתדרדרת מיום ליום ולא טוב לגור שם. אבל טוב,אני לא אנסה לשכנע אותך,כנראה שכבר החלטת לא לעשות צבא,אז שיבושם לך במדינה החופשית והבטוחה והמשגשגת שבה את חיה

AnnabeI Lee

New member
אז אתה טוען שהמצב שמדורדר של

ישראל נובע מאי שירות בצבא? המצב של יראל התחיל להדרדר באופן מאוד משמעות בסביבות 1995 ואחר כך היתה עוד נפילה רצינית כשהתחילה אינתיפאדת אל-עאקצה. אחוזי הגיוס לצבא לא השתנו באופן מיוחד במשך 11 השנים האחרונות. כך שהטיעון של פשוט לא קביל. אי אפשר להאשים מצב מסויים בתופעה שלא קרתה. אם בא לך לנהל דיון אמיתי אין לי בעיה לשטוח בפניך את דעתי בנושא The rise and fall of Israel.

SwEEtLiKeSuGaR

New member
אכן.

אני לא חושבת על לעשות צבא. אין שום סיבה שאני יעשה צבא.
ישראל זו המדינה האחרונה שאני רוצה לחיות בה. המקום הכי טוב בעולם? הצחקת אותי.

S a v e My Soul

New member
נחמד לך.

אני בטוח שאת הבנאדם האחרון שישראל רוצה לקבל בחזרה. כפוית טובה..

למה שאני אהרוס לעצמי קריירה בשביל

להתגייס? ומעניין, אתה מתבייש גם בחרדים ובדתיות?

I3lackM

New member
וואו חברה תירגעו קצת.

אני מבין מאיפה הוא בא, ונכון שהוא אדיוט שהוא בא ופתח שרשור כזה אבל למה לענות ככה. חבל שתרדו לרמה שלו. אני אחזור לארץ להתגייס, זה לא יהרוס לך את הקריירה וזה לא יהרוג אותך. זאת שלמעלה כתבה שזו המדינה האחרונה שאת רוצה לגור בה, אז למה את בפורום בעברית? כנסו קצת לפרופורציות אנשים, יש הבדל בין לשנוא ולהדחיק לבין זה שזה פשוט לא מסתדר לרובנו. 3>

אתה לא מכיר אותי,

לא יודע מה אני עושה בחיים, מי שמך להחליט אם זה יפגע בי? יופי לך שאתה חוזר לעשות צבא, ברבו, צדיק וגיבור. אני חתום במועדון ספורט ולא יכול לעזוב סתם ככה, זה לא הולך כמו שאתה מנסה להראות. נוח לך להתגייס? אתה יכול ורוצה להתגייס? יופי לך, אל תבקר אחרים שלא נוח להם, לא יכולים ולא רוצים. והכי חשוב- אל תחשוב שאתה יודע ומבין הכל. הוכחת שאתה לא.

I3lackM

New member
אתה כולה פה יומיים...

וכבר אתה פותח את הג'ורה. לא ניסיתי לפגוע בך ולא ניסיתי להצתדק, ניסיתי להרגיע את הרוחות ולהעלות קצת את הרמה כי איזה טמבל אחד פתח שרשור על נושא רגיש. אתה כבר בן 16, אתה אמור להיות כבר פטריוטי בגיל הזה במיוחד אם גרת כל החיים בארץ. אמרתי כבר קודם שכל אחד יעשה מה שנוח לו ומה שמסתדר לו ולכל אחד יש את הדיעה שלו ואני יכול להבין כל דיעה כי גם שלי השתנתה לא פה. פעם אמרתי זייייייין למה מה קרה שאני אתקע 3 שנים ואבזבז אותן מהחיים שלי ותראה מה, עכשיו אני חושב לעצמי שדווווווקא עכשיו ודוווווווקא עם הכישורים שלי (רובנו פה כבר לומדים לתארים חומד) אני יכול לעזור למדינה שלי, לפחות קצת. שוב, כל אחד ומה שטוב לא, אני לא יודע ומבין הכל, אבל בכל זאת אני "אחד מאלו" שכבר גרים בחו"ל ארבע שנים, אז אולי אני לא הרבה יותר חכם ממך, אבל יש לי יותר ניסיון בתחום הזה ממך. העיקר שתצליח בקריירה ובשאיפות שלך.

אה, אם אני כאן מהיום אז מותר לך

לומר מה שתרצי ואני צריך לשתוק? אל תתפוס תחת עלי בגלל "פז"מ". מה קשור גיל לפטריוטיות? לי יותר חשוב להצליח בכדורגל, יותר חשוב לי למסד את העתיד שלי ולא להרוס אותו בגלל ציונות מזוייפת. נראה לך לרגע שנתנו לי את הזדמנות החיים להגיע לקבוצת נוער של מועדון פאר, ואני אומר להם: "לא, אני ישראלי בדם, לא עוזב את המדינה והולך לצה"ל"? צבא זה לא הכל, צריך גם ספורט, ומה לעשות? אי אפשר להתחיל לשחק מגיל 21, ואי אפשר לעצור את הקריירה שלך ליותר משנתיים. זה לא הולך ככה, אז כל אחד יעשה את החשבון שלו. מזיז לי שאתה גר בחו"ל 4 שנים? איזה ניסיון יש לך בדיוק? לא, זה לא כמו לעשות תואר, אני לא יכול לעזוב באמצע ולחזור, לא לכולם יש את הפריבילגיה הזאת בחיים. אז תעשה טובה, את הזיוני שכל שלך, עם הפטריוטיות סוג ז', תזרוק למישהו שבולע את הבולשיט הזה.

faland

New member
חחחחחחחחחחחח

תשמע אחי אני ניקרע פה מצחוק בגללך...

איזה יופי, וואלה?

אז אחד חושב שהוא יותר שווה מכולם בגלל שהוא יעשה צבא, והשני מחליט שהוא מכיר אותי ויודע שאני "חי בסרט".... אחלה "קבלת פנים" תודה רבה....

Emc2

New member
סייג לחוכמה שתיקה

אין צורך לתקוף אף אחד פה, בסך הכל פורום. אף אחד לא בא לתקוף אותך באופן אישי יקירי, אז תשתיק האגו שלך ואל תתקוף אנשים סתם. יום טוב שיהיה לך :)

אני בטוח

שגם אם היו מחליטים שאתה "חי בסרט", לא היה אכפת לך, והיית דואג לרשום משפט מתחכם כזה...

למעלה