סתם שאלה

s.p.y

New member
סתם שאלה

באמת בלי רצון להכנס לעימות, רציתי לדעת איך אפשר לאהוב את המוסיקה שלהם? ראיתי אותם גם ב- mtv בהופעה והם זייפו בלי גבול. השיר היה ממש לא שיר. איך אתם מתלהבים ממוסיקה חסרת מוסיקה? אל תתרגזו, רק תנסו להסביר, כי לי מוסיקה כזו מביאה עצבים ופיצוץ ראש!

on drugs orange

New member
על טעם ועל ריח...

אתה תשמע את מה שאתה אוהב ואנחנו נשמע מה שאנחנו אוהבים ואני ממש לא חושב שמישהו מהפורום הזה צריך להסביר לך למה הוא אוהב את המוזיקה של בלינק. orange

sn00fkin

New member
מה לכל ה../images/Emo121.gif אתה מחפש פה?

פה זה פורום מעריצים של בלינק. ככה שאם אתה רוצה להביע את דעתך הלא חיובית עליהם, על תנסה פה. לא תמצא פה הרבה אנשים שמסכימים איתך

Ran-182

New member
ככה

אנחנו נישמע איזה מוזיקה שאנחנו אוהבים ואת/ה תישמע/י איזה מוזיקה שאת/ה אוהב/ת (ווסטלייף... 8-() וגם, אל תיקח/י לדוגמא את ההופעה שהייתה באמ טי וי מיוזיק אוורדס. הם באמת זייפו קצת שם. אבל הם תמיד משנים את השיר קצת בהופעות חיות |תוקי|

קארין~!

New member
תקשיב לי עכשיו!

אם כל ה"כבוד" לך לא כול העולם חושב כמוך! אני דווקא חושבת שבלינק 182 הם אחלה להקה ולא נכון! לי זה ממש לא מביא כאב ראש ועצבים אז תשב בשקט- ולפורום בלינק אל תיכנס! נ-ק-ו-ד-ה! *קאריני מעוצבנת*

האמת לא ממש!

יש את
ויש את-
וגם יש את-
וכמובן גם את-
TaLi

Alinush182*

New member
אני יכולה לישאול שתי שאלות?

1)איך אפשר לא לאהוב את הומזיקה שלהם?!? 2) מה לעזאזל את עושה בפורום מעריצים של בלינק ועוד שואלת איך אפשר לאהוב את המוזיקה שלהם?! את ממש חוצפנית! תישמרי את הדעות שלך לעצמך פה הם לא רצויות! את תמשיכי לאהוב מה שאת אוהבת(ווסטליף חחח...) ואנחנו נמשיך לאהוב את מה שאנחנו אוהבים... כל אחד ימשיך בחיים שלו ושלא תעיזי לקלל את בלינק!
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
תפסיקו לשחק אותה סנובים...

מי שכתב את ההודעה הזאת כתב בפירוש שהוא רוצה שנסביר לו כמו בני אדם.... אז אני לא יהיה מגעילה ואני פשוט יסביר לו/לה.... אוקי... בלינק הם להקה מעולה- ונכון מי שלא אוהב את הסגנון תמיד יישנא אותם... לגבי הזיופים- קודם כל זה חלק מסגנון המוסיקה (פאנק-רוק) אם תקשיב/י לעוד להקות בסגנון תראה שכולם מזייפים ככה... וחוצמזה זה כל הקטע!!! אז אם את/ה לא אוהב/ת אותם ההפסד כולו שלך! שירה

למעלה