סתם שאלה מה המינים בפורום? יענו בנים.בנות ושאלה שנייה....בני כמה אתם?
D Dr_Compu New member 9/11/01 #1 סתם שאלה מה המינים בפורום? יענו בנים.בנות ושאלה שנייה....בני כמה אתם?
F Fernanditos New member 10/11/01 #2 אתה שוביניסט או מה ../images/Emo35.gif מה זה משנה כמה בנים וכמה בנות יש בפורום כולם שווים וכולם בני אדם בפעם הבאה תשאל שאלה לעניין, בטוח שיענו לך
אתה שוביניסט או מה ../images/Emo35.gif מה זה משנה כמה בנים וכמה בנות יש בפורום כולם שווים וכולם בני אדם בפעם הבאה תשאל שאלה לעניין, בטוח שיענו לך
D Dr_Compu New member 10/11/01 #3 אין שום קשר לשובניסט..... ומצטער אם נפגעת....או מישהו אחר. שאלתי כי אני סקרן....זה כל ה"חטא" שלי....
ע ענת פ. New member 10/11/01 #4 אני בת והגיל שלי הוא.... מועט, בואו נגיד ככה... אבל יש לי עיצה קטנה- פשוט תיכנס לכרטיסים האישיים של כולנו, או דרך הרבה יותר פשוטה- תלמד לפי השם! למשל, שלומי ולירן הם בנים, ואילו אינה, נטע ושירי הן בנות(לא עלה לי שום שם אחר לראש, מצטערת)
אני בת והגיל שלי הוא.... מועט, בואו נגיד ככה... אבל יש לי עיצה קטנה- פשוט תיכנס לכרטיסים האישיים של כולנו, או דרך הרבה יותר פשוטה- תלמד לפי השם! למשל, שלומי ולירן הם בנים, ואילו אינה, נטע ושירי הן בנות(לא עלה לי שום שם אחר לראש, מצטערת)