סתם שאלה סליחה קל הבורות אבל מה זה הביטוי " עושים כפיות" או "מצב כפית" ?
E EAVI7 New member 9/2/06 #1 סתם שאלה סליחה קל הבורות אבל מה זה הביטוי " עושים כפיות" או "מצב כפית" ?
ה הבחור הקשוח New member 9/2/06 #3 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נמממ.... מצב כפיץ זה כשאתה מרגיש כמו מזלג...
S sHiRa De LoCa New member 9/2/06 #4 אמממ ניראלי שאתה ישן עם מישו אז הוא מחבק אותך מאחורה יענו שניכם פונים לאותו צד. זה ניראלי מצב כפית.
S sHiRa De LoCa New member 9/2/06 #8 כי אין לי כוח מציקים לי שם.. כי לא באתי לביצפר 3 ימים "למה לא באת? מה את חולה? יאלה יאלה אני יודעת שאת עושה את עצמך" כאילו,מה את רוצה?
כי אין לי כוח מציקים לי שם.. כי לא באתי לביצפר 3 ימים "למה לא באת? מה את חולה? יאלה יאלה אני יודעת שאת עושה את עצמך" כאילו,מה את רוצה?
S Snow fairy New member 10/2/06 #9 או לחילופין כשאומרים לך "כפית" ואתה מתפקע מצחוק ואחר כך לא מפסיק לצחוק במשך שעה כן, זה גם נקרא מצב כפית.
או לחילופין כשאומרים לך "כפית" ואתה מתפקע מצחוק ואחר כך לא מפסיק לצחוק במשך שעה כן, זה גם נקרא מצב כפית.
S sHiRa De LoCa New member 10/2/06 #10 אמממ מה?! לצחוק שעה?.. זה אפשרי? אני יכולה לצחוק 59 דקות אבל לא שעה