סתם שאלה...

Vin Diesel 106

New member
סתם שאלה...

אם אני נוסע בשיעור בצד שמאל של הכביש.. המורה יגיד לי שאסור לנהוג בצד שמאל??

רן88

New member
סביר להניח שכן..

אצלי המורה במקרים כאלה אמר "נו, אני מחכה..." וחיכה שאני אבין לבד שאני צריך לחזור לימין. בשמאל אתה צריך להישאר רק אם אתה עומד לפנות שמאלה בקרוב או שהנתיב הימני תקוע מסיבה כלשהי.

Gal isr

New member
יותר טוב מאצלי

אני די בקטע של "לא צריך להסתכל במראות" משום מה (שיעור 11 סך הכל). אז כל פעם הוא אומר לי: "זה בסדר, הכביש פנוי, בדקתי במראות..."

rosedal

New member
אז המורה שלך דפוק בשכל

אם הוא אומר לך דבר כזה לצערי המון אנשים בכלל לא מסתכלים במראות בעיקר נשים שלא יודעות לנהוג

thunderstorm

New member
דווקא בעיקר גברים.

שחושבים שהכביש שלהם ואין טעם להתסכל במראות

את רוב התאונות

גברים עושים, מה לעשות, עם עובדות לא מתווכחים. בכל מקרה גם המורה שלי היה ככה וזה היה בצדק כי אם הוא רוצה לבדוק אם למדת את מה שהוא לימד בשעור הזה, הוא לא רוצה שתתעסק במראות ודברים מסביב אלא תשים דגש על מה שלמדת. בנקודה מסויימת הוא יבקש ממך לעשות את הכל יחד, ואח"כ ניגשים לטסט...

Daemonlior

New member
בא לכם להפסיק עם הקטעים האלה?

די כבר עם משחקי הכוח האלה של נשים/גברים.. לסיכום.. נשים לא יודעות לנהוג =)

MrJacKasS

New member
נכון

גברים מעורבים יותר בתאונות כי הם נוהגים יותר מנשים! אבא שלי נוהג כל יום לת"א ובחזרה בזמן שאמא שלי אולי אולי נוהגת בשבת לסבתא שגרה 2 בלוקים ממנו.

לא ידעתי

שמותר לנסוע בעיר 120 קמ"ש כשיש שלט האומר 70, כנראה שרק גברים יודעים דברים כאלה... אגב, החברה הכי טובה שלי, אז אמא שלה נוהגת כל יום לעבודה ובחזרה וכל פעם שצריך לנסוע לאנשהו היא מסיעה, אגב גם לחברה שלי יש רשיון לעומת אבא ואח שלה...

M o l

New member
ודודה של חבר שלי עושה 200 ק"מ ביום.

את מי זה מעניין
הוויכוחים המטופשים עם דוגמאות נקודתיות שלא משקפות כלום לא תורמים לאף אחד. מספיק.

rosedal

New member
בשום מצב בעולם

אי אפשר לוותר על המראות. נקודה. אם המורה שלך אמר דבר כזה אז הוא בושה למדינה. לצפצף על כל החוקים ולהשקיע היום בשמירה מרחק....נו באמת? תחרטו את זה הכי טוב בראש...מ-ר-א-ו-ת אחרי זה נהיגה

Scarlight

New member
אבל המורה היה ציני

הוא בעצם אמר, "אל תבדוק, כבר בדקתי בשבילך" כדי להדגיש שהתלמיד לא עשה משהו בסדר.

psill

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif מה נסגר עם כולם פה?!

mateng

New member
המורה שלך לא רציני תחליף מהר מורה

כאשר תקבל רישיון בודאי הוא גם יסתכל במראות במקומך איפה נשמע כזה דבר חוצפה ממדרגה ראשונה

למעלה