סתם שאלה..

DeityLost

New member
"התפקה היא ההגנה הטובה ביותר"

"בדק בית יביא לגאולה" "מילים מילים ואת משמעותן, יבוא לו גל- ישטוף אותן..." שבוע טוב.

מדינה1

New member
בענין "כף הקלע".....

אור גדול.... אנחנו מכירים מימים ימימה... זוכר??? בכל אופן יש לי שאלה אלך... האם לדעתך שאול מהמקורות היה גם בכף הקלע???? האם כף הקלע הוא דבר זמני... מעבר???? ומה אם אותו רוצח רצח למען עמו מולדתו אלוהיו??? ומה אם מתאבד התאבד בגלל מחלה, בגלל אילוצים???? ואיפה נכנס כאן גורל??? השלמת גלגולים קודמים???? אודה על תשובתך...

אז ככה..

קודם כל שלום לך מדינה ..שנים.. לשאלותיך..1)בקשר לשאול אני עדיין צריך לבדוק וזה נושא בפני עצמו. 2)כף הקלע הוא אכן מקום מעבר 3)רוצח לא משנה למי למה כמה ומתי הוא עדיין נוטל חיי אדם ,וכתוב "לא תרצח" והציווי מסתיים בנקודה. 3)כנ'ל לגבי התאבדות לא משנה הסיבה אסור ליטול חיי אדם. רק למי שיצר את האדם מותר.4)בקשר לגורל.." הכל צפוי וניתן לשינוי" , אני אישית לא מאמין בגורל הכל בידינו ודווקא הגילגולים הם ההוכחה לכך שבאנו לכאן במטרה לתקן ולשנות עוולות קודמות.

תשובה

נשמה נשארת במדור התחתון עד שהיא מעלה את התדר שלה כי אי אפשר לעלות בלי תדר מתאים לאותו המישור.אין גיהנום וגן עדן אלא עולמות בדרגה רוחנית שונה.

אבאל'ה למדורים אלה לפי הגדרתך..

יש שמות . כמו שאתה לא יכול לומר נסעתי ל"שמה" אתה לא יכול לומר הנשמה היייתה במדור " ההוא". יש להם שמות.

אז הנה השמות

העולם הבא-המישור האסטרלי 2 מדורים עיקריים:המדור התחתון-ללימוד,פתירת קונפליקטים נפשיים עד העלאת התדר,מדור קיץ-מנוחה כללית,חופש ליצירה,אפשרויות מורחבות

למעלה