סתם שאלה..

Gooner

New member
סתם שאלה..

מופנת לכל הגיטריסטים בפורום.. איזה גיטרה יש לך וכמה היא עלתה? לי יש פרננדז רטרורוקט ב2400 ש"ח גיטרה לא רעה בכלל..

wiz

New member
בפעם המיליון....

למרות שאני נהנה מזה כל פעם.... איבנז JS, הסדרה של סטריאני. והיא עלתה לי קצת פחות מ-3000 שקל, בארה"ב.

wiz

New member
כלום....

פשוט עוברים עם הגיטרה בתוך התיק, ולא שואלים שאלות מיותרות... אבל קניתי מחנות בארה"ב, לא מאתר שעושה משלוח, בגלל זה אני לא יודע איך זה עובד...

metal head

New member
לא משנה... בקשר לשאלה המקרית

יש לי פנדר סקוויר (החרא ב1000 שקל) ועוד יש לי איבנז RT איזה חיקוי של RG 24 פרטים, אין נעילת מיתרים, והטרמולו הורס את כל הכיוון, אבל לא נורא, כי כמו שהבנתם (אני חושב) אני מתכוון לקנות גיטרה מחו"ל ממש בקרוב וכנראה זה תהיה הגיטרה הזאת שבתמונה. חמודה לא?

wiz

New member
אל תהפכו את הנושא שוב

ל"גיטרה שתהיה לי.." או "זאת שאני רוצה..." תענו על השאלה המקורית... וכן, היא נחמדה.

Super giRl

New member
לי יש

טקמיני G530 והיא עלתה לי... 1500 ש"ח. כן כן, הייתי ילדה תמימה שלא מבינה מהחיים שלה ומרום קרעו אותי במחיר, אל תיזרו מלח על הפצעים.

RHCP

New member
לי יש....

WASHBURN פ33ה שקניתי יד שניה ואני לא חושב שאני יחליף אותה בשום גיטרה אחרת בזמן הקרוב.....

Gooner

New member
הנה שלי...

זאת לא הגיטרה שלי אבל זה הדגם.. בצבע אחר כמובן

Distorted...

New member
שלי...

Charvel 475 deluxe, וקניתי אותה יד שניה ב-2800 ש"ח, בלי שריטה אחת. אפילו ג´יפה על הפרטים לא היה לה.

Gooner

New member
חתיכת מציאה

אנא קבל את קנאתי

xflil

New member
דרך אגב

היום לא משלמים מכס מסכום מסוים...והסכום הוא גבוה נדמה לי יותר מ-10000 שקל... ככה שלא צריך להחביא אפשא להתלהב חחחח סתם

למעלה