סתם שאלה

MsUnderstood

New member
ברור שיש..

אבל עם הזמן זה נשכח.. אם עד הכיתה שלי היו עושים ממש הופעות,עכשיו זה יותר קליפים.. אם פעם היה יותר חשוב שכולנו חוגגים יחד,שווה בשווה,עכשיו זה לא ככה אם פעם היה ממש שווה ללכת לזה,היום אני לא רואה לזה טעם. כרגע מה שיש פה בבר מצווה זה באים אוכלים יש "מופע".. אני והביקורת שלי על הקיבוץ

אני אכתוב איך זה פה..

חוץ מזה שזאת השנה הכי טובה שיש לך בקיבוץ.. מלווה בהרבה פעיליות ממש סבבה מגבשות והכול.. בבר מצווה יש כמובן את הארוחה החגיגית שלכל ילד יש את האזור שלו ברבה של החדר אוכל... אחרי זה יש את המפגן שמלווה במופע של איזה 10 דקות של תרגילים על חבלים, אומגה, ברזנט, קיר וקורה(שזה סתם דבילי) ומופע אש (יענו.. כתובות אש כמו במבצע סבתא...) שאותם מדליקה שיירת נערי החטיבה.. זה ממש יפה קיצר.. וזה בשבוע הבא...

אהה...אני חושב איזה 9 שנים

(הפסיקו עם הקבוצה שהיא 4 שנים לפנָי).כשכן עשו, היה מופע גדול. מין הצגה וריקודים, דווקא היה נחמד (ממה שאני זוכר). אירוע די גדול שהתכוננו אליו לא מעט

אה אין לי שמץ...

זאת הייתה קבוצה שהיו בה איזה 4 אנשים, ואני לא חושב שהם היו מגובשים כל כך אז הם לא עשו, ואז היו בעיות עם התקציב נראה לי אז הפסיקו לגמרי.

9910

New member
אצלנו היה פעם

ואז נגמר הכסף והכיתות קטנו אז כבר אי אפשר היה לעשות בצגת בר מצווה.ואז כשחזר הכסף המשיכו לעשות בר מיצוות לבד ולדעתי זה די חבל כי פעם זה לא היה רק ההצגה היתה שנת משימות והיו עוד דברים שגיבשו מאוד את הקבוצה וגם לימדו אותנו דבר או שניים על אחריות,עצמאות ועוד דברים חשובים

למעלה