סתם שאלה...

סתם שאלה...

מה החלום שלכם? איזה דברים אתם מתים לעשות או שאתם מתים שיקרה לכם? מה הדבר שאתם כל החיים מחכים לו, מחכים שיקרה ותמיד מנסים להתקדם לכיוון הזה? אתם חושבים שאתם מסוגלים להגשים את החלומות שלכם או שהם בגדר משימה בלתי אפשרית? מה אתם מוכנים לעשות בשביל החלומות שלכם? לא צריך לכתוב רק חלום אחד, אתם יכולים לכתוב כמה שבא לכם ואיך שבא לכם...

אני אתחיל עם עצמי....

אני אולי ישמע פלצן או משהו, אבל החלום שלי הוא לעשות משהו שישפר את הקשר בין דתיים לחילונים.... יש לי עוד כמה חלומות, שאני רק מחכה להם כל החיים שלי, כמו גיוס לצה"ל ונישואים. אני כל החיים רואה בחלומות שלי אתגר, ושאני רואה אתגר, או שמאתגרים אותי, אז אני תמיד מנסה לעבור את האתגר בכבוד ועל הצד הטוב ביותר, ולכן אני מוכן לעשות כמעט הכל בשביל החלומות שלי, הדבר היחיד שאני לא מוכן לעשות בשביל החלום שלי זה לפגוע באחרים פיזית או נפשית וגם בעצמי פיזית או נפשית. אצלי החלום הוא בר ביצוע ולא משימה בלתי אפשרית!

MS6

New member
אתה צודק...

זה באמת נשמע פלצני
חח

MS6

New member
החלום שלי הוא שיהיה שוויון בעולם

כל אומות העולם יתאחדו ולא יהיה יותר רעב ועוני... נראה לך? אני סתם רוצה הרבה כסף.. ואולי איזה מדינה שתכתיר אותי למלך ואיזה עם שיכתיר אותי לאל... וזהו.

Dark faith

New member
אכן כן בקשות צנועות...

ואני דוגלת- ספר את חלומותייך- והן יתפוצצו בבעוה שממנה הן באו

את חושבת שחלומות מתפוצצים בסוף?

אני דווקא חושב "שלפעמים חלומות מתגשמים" אם משקיעים בלהגשים אותם... אחרי שאתה חולם משהו, תתעורר ותתחיל לעשות!

Dark faith

New member
תקרא שוב...

אולי אני פשוט אסביר לך... אני מאינה שאם אתה ממש רומה שחלומך יתגשם- אל תספר אותו לחצי עולם. לפעמים מסתובבים ביננו אנשים כל כך רעים- אפילו הטובים שחשבנו מתגלים כצבועים ושקרנים.

shiroosh999

New member
לא הבנתי עדיין מה הקשר...

אנשים רעים בעצם קיומם יפוצצו את החלום שלנו. אני כן מסכימה שחלומות לא נועדו לשתף איתם את כל העולם, בסופו של דבר חלום זה משהו אישי, שאתה רוצה לשמור לעצמך, תשתף את כל העולם בחלומותיך - ירד לזה הערך.

לא...

התחלתי אותו בתור דבר סמוי מן העין, אבל בכל מקרה דבר סמוי מן העין לא חייב להיות שאנשים לא יודעים את זה אלא יותר שלא תלך ותתפאר במשהו שעדיין לא מוכן והכל (למרות שאפשר גם להסביר על פי האפשרות הראשונה)...

למעלה