סתם שאלה

I א י י ל I

New member
סתם שאלה

מעניין אותי לדעת כמה פה אוהבים את השיר פתיחה של אנטרפרייז Faith Of The Heart? והאם אתם רוצים שישאר או יחליפו אותו למנגינה כמו בכל שאר הסדרות שלהם? אני אישית מת על השיר פתיחה (סוף סוף) מהשירים היפים ששמעתי, מחמם את הלב כל פעם מחדש ונותן תקווה לעתיד טוב יותר (שבו האדם יסתכל לכוכבים ולא ישאר תקוע על הכוכב המעצבן הזה, הולוואי שזה יקרה כמו בסידרה ולא ניצטרך להיות תלויים בפוליטקאים האמרקאים המעצבנים האלה..)

Bufreak

New member
~מקיא~

בתור סדרה שנושאת את השם Star Trek(טוב, מהעונה השלישית, לפחות), הייתי מצפה ששיר הנושא יהיה מוזיקה קלאסית קלאסית, ולא שום דבר אחר. בטח שלא שיר אמריקאי וקיטשי. אבל, זו אנטרפרייז, לכן השיר הזה מתאים לה בול
חבל שלא עשו פתיח חדש לעונה הרביעית והטובה. זה היה יכול לשפר אותה אפילו עוד. דוד.

I א י י ל I

New member
צודק, זו אנטרפרייז

הסידרה הכי טובה בטלויזיה, עם השיר פתיחה הכי יפה.

אני אוהב את השיר הזה.

ואני חושב שהוא מאוד מתאים לסדרה, לפחות לשלוש העונות הראשונות שלה. יכול להיות שבעונה הרביעית היה צריך לעדכן אותו קצת (קרה כבר לאי-אלו סדרות
), אבל ממש אין לי בעייה איתו גם עכשיו.

DaHunter

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע

זה היה 'פחחח' על TOS? אתה חוצה קווים אדומים, איש

I א י י ל I

New member
טוב האמת

שאף פעם לא שמעתי ת'מנגינת פתיחה של TOS שאני מנחש שזה THE OLD SERIES אבל אם המנגינה דומה לאלה של האחרות וגם משנות ה50 אז זה הגבול!! have some faith of the heart people!

S h a y 9 9 9

New member
קצת כבוד

זה לא OLD זה Original -המקור של הטרק שבלעדיו לא היה כלום- גם לא אנט'

I א י י ל I

New member
צודק

ובגלל זה יש לי כבוד אליה, אני מניח שאם הייתי חי באותה תקופה הייתי רואה אותה, אבל ממש לא עכשיו.

TUVIX

New member
דווקא אין על לראות TOS כאשר אתה

שיכור, או תחת השפעה של חומרים מבוקרים

אם לא שמעת, לא ראית ולא ידעת

אז תעשה טובה ואל תדבר. כשאתה מביע דעה על משהו שאתה לא מכיר, אתה רק מוציא את עצמך דביל.

I א י י ל I

New member
היי בלי לקלל../images/Emo7.gif

רק הבעתי את דעתי. אני מבין שכנארה אני עובד על תדרים שונים משאר חברי הפורום הזה oh well.

itstzar

New member
חיים לא קילל, אבל אתה לא ממש יכול

לשלול משהו שאין לך מושג מהו, לא ככה?

I א י י ל I

New member
indeed

that is only the logical thing אבל כן יש לי מושג עליו!! ראיתי ת'סרטים שלהם ב-YES2, AND THEY SUCK! חח עכשיו איך אני אוהב לראות אותכם מתחרפנים..

itstzar

New member
אתה כתבת, ואני מצטט

"שאף פעם לא שמעתי ת'מנגינת פתיחה של TOS" אז עדיין אף אחד לא מתחרפן מזה שאתה לא אוהב את TOS , ביננו, ההפסד כולו שלך. את הסרטים ראית בלי להכיר את הדמויות וההסטוריה שלהם, במצב הזה גם אני לא בטוח שהייתי נהנה, ואני חושב שאם תתגבר על המראה הלואו טקי ושל הסדרה אתה עוד חס וחלילה עלול להנות

למעלה