סתם שאלה...

TheWhiteTigris

New member
סתם שאלה...

אני לא יודע אם אני הוזה או שזה באמת נכון, אבל כמעט כל בת אומרת לי: "למה, בנות לא מתחילות עם בנים? זה קורה מלא!!" אבל כשאני שואל אותן: "וואלה? ומה איתך?" הן עונות: "לי אין אומץ, אבל אני מעריכה את מי שיש לה". אני אישית מכיר בנות ממש ממש מעטות (ויצא לי להכיר בתור ידידות המון בנות) מתוך כלל הבנות, שאמת ניסו להתחיל עם בנים. אז מה הקטע של להצהיר: "גם בנות מתחילות עם בנים הרבה", אם ידוע במילא שזה מעט מאוד?... * אני כמובן מדבר על להתחיל ממש, כמו שבנים מתחילים עם בנות. לא כל מיני רמיזות ושטויות שבכ"ז משאירות לנים את כל העבודה... * 2: שימו לב, שזה בא בתור שאלה, או אני "הוזה" או שזה באמת נכון, אז נא לא לקפוץ עם ציפורניים שלופות...

Stripperella

New member
../images/Emo12.gifאאממ יש בזה משהו.....

ת'אמת אני לא מכירה הרבה בנות שמתחילות עם בנים....
נכון יכול להיות שיש בנות שמתחילות עם בנים אבל לא לכל הבנות יש את האומץ (ואני מודה גם לי אין
) וזה דיי נכון שהקטע של הבנות זה לשלוח רמזים....לא שזה הכי טוב כי לא כולם קולטים את זה
...חחחחחח

Zoharrr

New member
אממממ...אתה צודק

בתור אחת שכן מתחילה עם בנים, בנות תמיד אומרות לי "איכס מזה?! מה את משפילה את עצמך מתחילה עם בנים" אני אישית מרחמת עליהן שאין להן את האומץ והאישיות כדי לעשות את זה... אני לא אחת שמחכ שמישהו יעשה את העבודה בשבילי, אני עושה אותה בעצמי... חוצמיזה כשבנים מתחילים איתי אני נהיית צנון וכשאני מתחילה אתם זה נותן לי אומץ וכוח... אין הרבה בנות כאלו ואני חושבת שחבל לא?

מתחילות..... מי אמר שלא......

הם מתחילות אולי אצלן זה קצת שונה והן רומזות אבל אם אתה במילא לא מעונין בהן אז לא תשים לב לרמז או שתעשה את עצמך כאילו אתה לא שם לב..
וחוץ מזה בחורות זה בחורות.. אל תדאג אם מישהיא תרצה אותך היא תדאג להסב את תשומת ליבך אם זאת דאגתך.. קיצר הכל יהיה בסדר קצת אופטימיות.. אגב.. בנות לא יתחילו עם מי שאין לו ביטחון.. לתשומת ליבך.. או שלא לא יודע..

SANGUSUGA

New member
אם הן רומזות הן לא מתחילות

רמיזה זו לא התחלה עם מישהו. כבר הגענו פה פעם להסכמה שגברים לא מבינים רמזים, עבים כמה שיהיו. לכן אם הבחורה לא באה ומתחילה עם הגברבר בצורה ברורה ומפורשת, כאילו היא לא התחילה כלל. הרי אם גבר "ירמוז", נראה פה הודעה בסגנון "אוף, הגברים האלה, למה הם רק רק רומזים ולא מסוגלים לבוא ולהתחיל איתי כמו שצריך? הרי יל אין אומץ!". לכן רמיזות לא נחשבות. ובאמת בנות שמתחילות עם בנים באופן אקטיבי יש מעט מאוד... מאד מדי LOL

אני מתחילה ../images/Emo9.gif

לא יודעת כמה עוד כאלו אבל אם מישהו מוצאחן בעיני אני אגש ואתחיל איתו.

למעלה