סתם שאלה.

1Shir

New member
סתם שאלה.

למולדר ולסקאלי היתה (לכל אחד מהם) רק אחות אחת? (בלי עוד אחים) וההורים של מולדר התגרשו באיזה גיל (שהוא היה?)?

Ice Age

New member
סתם תשובה

למאלדר היתה רק אחות אחת - סמנתה, שנחטפה. לסקאלי, לעומת זאת
, היו שני אחים. אח אחד גדול, ביל (אני זוכר נכון?), ואחות (ששכחתי את שמה) שנרצחה על ידי הסינדיקט, בחושבם שהיא סקאלי עצמה. לא זכור לי לגבי גירושין של ההורים של מאלדר. הם לא היו ביחד בפרק שבו סמנתה חזרה? הדבר היחיד שהפריד ביניהם היה מותו של אבא של מאלדר, אם אני לא טועה.

חילי3

New member
הוריו של מאלדר לא חיו יחד. אמא

שלו כעסה על אבא שלו ש"נאלץ" לבחור ולקחת את סמנתה לניסיונות. חוץ מזה - היא בגדה בבעלה עם איש הסיגריות.

lori4

New member
האחים של סקאלי ../images/Emo58.gifבפנים ומעליי

לסקאלי יש שני אחים ביל הגדול(William Scully Junior) וצ'ארלי, שלא מופיע בסדרה בכלל אם אני לא טועה, שהוא הכי קטן מכולם. יש לה גם אחות בשם מליסה שנרצחה על ידי הסינדיקט.

Ice Age

New member
צ'ארלי?

אתה לא מתבלבל עם האחים של רון מהארי פוטר במקרה?

Ice Age

New member
אני לא זוכר אף צ'ארלי.

תיכף תבוא אורית "תגידו עונה, פרק ופסוק ואני אגיד לכם את הטקסט" ימיני ותפסוק אם היה או לא היה צ'ארלי.

lori4

New member
לא קראת עד הסוף כנראה....

משפט מפתח: "שלא מופיע בסדרה בכלל אם אני לא טועה".

Ice Age

New member
אם הוא לא מופיע

אז איך את יודעת עליו? קראת איפשהו?

lori4

New member
כן קראתי...

ממה שהבנתי הוא צוין, (בשמו סביר להניח) אבל לא הופיע. ואם הוא באמת צוין בתוך הסדרה אולי אורית יודעת איפה או כל מישהו אחר.

scoutlavie

New member
צ'רלי- עונה 2, פרק "נשימה אחת"

אני זוכרת את זה , יש קטע בהתחלה שמרגרט סקאלי מספרת למולדר על איך שדנה היתה קטנה האחים שלה- ביל וצ'רלס לימדו אותה לשחק ברובים...אז מראים אותם שם , כולם ג'ינג'ים. אני אפילו אגדיל לעשות ואסדר לפי הסדר- ביל, מליסה , דנה וצ'רלס, או כמו שאוהבים לקרוא לו - האח הנעלם. הוא גם הוזכר בפרק "מזמור חג המולד" בעונה 5, כשביל מסר לסקאלי שצ'רלס מוסר לה ד"ש אבל הוא לא יכול להגיע. .... גם אני זוכרת!

scoutlavie

New member
תיקון קטן+שאלה

מי שהוזכר במזמור חג המולד זה ביל....זכרתי שזה איזה אח ובדקתי בתסריט וזה ביל המעצבן.... בכל מקרה יש לי משפט שתקוע לי בראש ואני אשמח אם מישהו יגיד לי את הפרק, זה משהו מ-5 העונות הראשונות , כרנאה בין 3 ל-5 , אבל אני לא זוכרת שם . מולדר אמר:if we look hard we become mad, but if we look harder we become deliberate" מישהו זוכר פרק? זה ציטוט ממש נחמד ואני מנסה להיזכר מלא זמן, אני חשובת שזה קשור לסמנתה אבל אני לא סגורה על זה...

orityemini

New member
מצדדת בצילה...:)

צ'ארלי אכן חיי וקיים, אבל מעולם לא הראו אותו, רק בפלשבקים (למשל נשימה אחת מעונה שנייה. יודעים שהוא צעיר מסקאלי ושהוא אדמוני כמוה :) אבל בשביל זה יש פיקים שבהם אנשים ממציאים לדמות הזאת חיים שלמים מרוב חוסר המידע עליו.

orityemini

New member
אה ועוד משהו....

טקסטים זאת מומחיות מיוחדת של צילה...:) אני מתמחה בפרטים הקטנים :)

1Shir

New member
אז יש לי בשבילכן עוד אתגר ../images/Emo3.gif

רק אם זאת לא טירחה. כפי ששאלתי על התחום המשפחתי, שמוזכר מעט מאוד בסדרה, אני אשאל על התחום הרומנטי, שנמצא גם הוא די בצללים... תנו לי כמה שיותר איזכורים שהיו לאקסים ודברים בסגנון הזה שהיו למולדר ולסקאלי. אני חושבת שכרונולוגית עד עכשו ראינו רק 2 חברים לשעבר, אחד מכל צד, ששניהם דווקא היו מערכת יחסים רצינית- מולדר עם הסוכנת הבריטית הזו בפרק עם האש. היא היתה די מגעילה למען האמת. וסקאלי עם הסוכן הזה שנולד באותו יום שלה ומת, אבל הגוף שלו המשיך להתקיים עם הנשמה של פושע שמת באותו רגע... הוא חטף אותה וכו', וכמו תמיד בסוף הכול הסתדר. אה, נזכרתי בעוד משהו, גם היה את מולדר ששכב עם החצי ערפדית הזו, בפרק "3", כשסקאלי היתה נעדרת. כולם מוזמנים להוסיף

orityemini

New member
רשימה של כל ה...

ייתכנו ספוילרים לפרקים שיכול להיות שלא ראיתם עדיין, תקחו את זה בחשבון. אקסים למאלדר וסקאלי? וואו, בחרת נושא מסובך...:) נתחיל עם סקאלי, זה יותר קל. לסקאלי כעיקרון היה את החבר ההוא אית'ן שנמצא בספר של הפיילוט (כלומר היה גם בתסריט הראשי) אבל השמיטו אותו בסוף מהפרק, כי החליטו שזה פשוט לא בסדר שסקאלי תהיה עם מישהו במערכת יחסים רצינית כשהיא בדיוק נכנסת למערכת היחסים שלה עם מאלדר. יש אפילו שתי סצינות של סקאלי עם החבר שלה שנמצאות בספיישל של הדיוידי עונה ראשונה. אחר כך בפרק ג'רסי דביל, מהעונה הראשונה היא הולכת לפגישה עיוורת עם איזה מישהו משעמם נורא בשם רוב, וכולנו יודעים איך זה נגמר :) (ריצה של סקאלי לכיוונו של מאלדר) אחריו בפרק YOUNG AT HEART מהעונה הראשונה גילינו שלסקאלי היה רומן עם המרצה שלה באקדמיה (לא הרומן היחידי) עם בחור בשם ג'ק וויליס שמאוחר יותר ניסה להרוג אותה. אממ...היה גם את אדי הבחור המקועקע שגרם לסקאלי גם לעשות קעקוע (לא יאמן כי יסופר) שאיתו היא יצאה לפגישה ובסופה נשארה לישון בדירה שלו (החלטה שגרמה לספוקלציות רבות). היה גם את הסוכן פנדרל שהיה כרוך אחרי סקאלי ככלבלב מאוהב אבל סקאלי לא ממש הראתה סימני התייחסות :) על פי הגירסה של מאלדר בפרק BAD BLOOD סקאלי עשתה עיניים לשריף עם השיניים הבולטות והלסת העקומה (לפי הגירסה של מאלדר כמובן) בעונה השביעית בפרק כל הדברים גילו כי ג'ק לא היה המרצה היחיד שסקאלי יצאה איתו. היא ניהלה רומן גם עם דניאל המרצה שלה בבית הספר לרפואה (מעניין שלסקאלי היו יחסית חיים לפני שהיא פגשה את מאלדר) אממ...האם הייתם מחשיבים גם את אדי בלאנדט מהפרק זוטות עונה רביעית? הוא אומנם חיזר אחרי סקאלי בדמותו של מאלדר, אבל זה עדיין היה אדי. על אותו עיקרון אפשר להגיד שמוריס פלטצר מהפרק ארץ החלומות מעונה שישית ניסה להתחיל עם סקאלי בכל רגע פנוי כשהוא בדמותו של מאלדר. ויש שהיו מוסיפים את הנשיקה הנלהבת בין סקאלי לסקינר בפרק משולש מעונה שישית. לגבי מאלדר, המצב יותר מעניין. הוא אכן יצא עם פיבי הבריטית לפי הפרק אש מהעונה הראשונה, יותר מאוחר היה עם קירסטן הערפדית (למאלדר יש ללא ספק כישרון בבחירת הנשים שלו. אחר כך הוא היה עם בלשית וויט הבלונדינית האוליטימטיבית מהפרק סיזיגי מעונה שלישית. בפרק שדות הקטל מהעונה הרביעית אנחנו מגלים שמאלדר (כנראה!) היה נשוי בגילגול הקודם שלו למישהי שנדמה לי ששמה היה שרה. אממ...יש איזשהו פרק שבו המשיבון שלו משאיר לו הודעה מאיזה בחורה שמאלדר כנראה עיצבן אותה , היא קראה לו "You are such a pig!" מהעונה השלישית יש את האנטומולוגית במבי בירנבאום שמאלדר ללא ספק שם עליה עיניים, עד שהוא קלט שכל מה שיש לה רק ג'וקים בראש... ואיך אפשר לשכוח את האקסית המיתולוגית של מאלדר, דיאנה פאולי? :) השתתפה ביותר מדי פרקים לטעמי ועיצבנה את סקאלי והצופים כאחד. היו גם 2 פרקים מהעונה החמשית (חשודים לא מיידים ונוסעים) שבהם מראים פלשייבקים של מאלדר מלפני שהוא פגש את סקאלי (פוני על המצח!) ושם רואים בברור שיש לו טבעת נישואין. מי העלמה ברת המזל? יש שאומרים כי זו היה דיאנה. (עוד סיבה לשנוא אותה). בעונה השביעית בפרק ריגוש איזה תיכוניסטית עושה עיניים למאלדר, ובפרק מהעונה השישית "איש הגשם" שילה מנשקת את מאלדר ומשאירה עליו סימנים מסגירים של אודם. נדמה לי שזהו לא? שכחתי משהו? צריך עוד להוסיף?

scoutlavie

New member
למה להזכיר את דיאנה?

אני בהכחשה מעולה לגביה... לגבי הטבעת נישואין- זה סתם כי דיויד התחתן בדיוק אז ולא רצה להוריד את הטבעת, אז הוא החליט שהצופים ימחשו...אבל לפי הזמנים זה מתאים לדיאנה ולא לשכוח את חברותיו לטלפון... אבל סיכום בהחלט יפה אורית, כל הכבוד.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif בהחלט כל הכבוד אורית!

ומה ז"א "חברותיו לטלפון"?...

Ice Age

New member
ליתר דיוק, הציטוט הוא:

"if you look too hard, you can go mad, but if you continue to look, you become liberated". הוא נאמר ב- Patient X, עונה 5.

למעלה