סתם שאלה

EddyBear

New member
סתם שאלה

מה זה בדיוק מאגיה ואיך זה קשור למכשפות? יש כזה דבר מכשפה רעה? אני ב-100% לא רעה אבל אני כל הזמן חווה דברים שקשורים אך ורק למוות ילרוע. אדי

nepthys

New member
יש המון הגדרות למאגיה, המון,

בעיני מאגיה זה עשיית מעשה כלשהו לשינוי היקום בצורה לא מוסברת.. יש גם תאוריות מיסטיות, שהן תאוריות שעוסקות בדברים אלוהיים שהמדע לא יכול להסביר.. אפילו ההגדרה שלי די רעה, כי פשוט אי אפשר להגדיר את זה.. יש מכשפות רעות, ואלו מכשפות שעושות מעשים מאגיים לרעת מישהו אחר... זו לפחות ההגדרה שאני מכירה.. פשוט הכל הוא מאוד מאוד מיימי, אפשר לשנות ולעצב את ההגדרה לכל מיני מונחים ושטויות, ואף פעם לא תמצאי משהו שהוא בדיוק נכון ובדיוק מגדיר את זה.. ואם תסבירי לי ותספרי לי את החוויות שלך, אני אולי אוכל לפרש אותן, ואם אני לא אז שאר אנשי הפורום..

EddyBear

New member
מה קורה איתי, בכללי

היי טוב, נראה. באופן עקרוני אני רואה/חולמת מוות בכל מקום: אני עוברת ליד מישהו ברחוב ופשוט ``מריחה`` עליהם את המוות. או שאני חולמת על פיגועים ורואה את האנשים בחלום ואז מזהה אותם בטלויזיה. אני רואה שדים לפעמים ומסוגלת לתקשר רק עם רוחות שנרצחו, נהרגו, התאבדו, וכו`. יש לי תחושות לגבי אנשים והיו מקרים שקראתי לאנשים בכף יד (סתם לכיף...לא ברצינות) ואיך שנגעתי בהם הרגשתי מוות ומחלות ויוכלתי לראות איך אותו בן אדם ימות יום אחד. הרבה פעמים אני רואה/מרגישה מוות שיקרא גם כשמישהו יהיה כבר זקן-זה לא תמיד בגיל צעיר, אבל תמיד המוות שאני רואה לא הכי ``כייפית``. בקיצור, מה שזה לא יהיה, זה מעיק לאללה... :) אדי

dopey_wizard

New member
כסם\כישוף

מגיה זה משהו רחב מאוד מאוד אפשר להבין את זה ככישוף או\ו כסם ומכשף או מכשפה משתמשים במגיה כעזר לפתירת בעיות ושרות! דוד

Jerald_Admonds

New member
ובכן

בכלליות קסם זה פשוט אקט טהור של כוח רצון.. זה תימרון מודע של המציאות ע``פ כוח רצונו של האדם אשר משנה אותה וזה מכליל את כל הסוגים כמו למשל אדם אשר מתעסק במאגיה טבעית ומשתמש באנרגיה על מנת לשחרר פוטנציאל מסויים אשר מצוי בצמח מסויים או אדם אשר מעביר בקשה לאל או מתעל אנרגיות עליונות דרכו וכו וכו

למעלה