סתם שאלה ...

• פותח הנושא Solid
  • פורסם בתאריך

Solid

New member
סתם שאלה ...

קודם כל תברכו אותי שהצלחתי כבר 2 חלומות צלולים ראשונים מאז שניסיתי כל מני שיטות!! :) מה שמוזר הוא שבכלל לא הצלחתי את החלומות עם השיטה , פעם אחת בחלום פשוט צץ לי בראש שאני בחלום , ובפעם השנייה זה היה אחרי 5 שעות קמתי לכמה דקות ושחזרתי לישון אמרתי לעצמי שיהיה לי חלום צלול , אני לא יודע אם זה השפיע ממש על זה שהיה לי באמת חלום צלול , כי גיליתי שזה חלום ברגע שהייתי ממש בפחד בחלום , ואז הרגעתי את עצמי ואמרתי לעצמי שזה רק חלום ! לא יודע איך ... עכשיו הבעיה שלי היא , נגיד שגיליתי שזה חלום אני לא ממש מודע להכל זאת אומרת אני גורם לעצמי לעשות דברים וזה אבל אני עדיין זורם עם החלום , אני לא הולך ומתחיל לעשות דברים שאני רוצה , אולי אני עושה דברים שאני רוצה אבל בגדר הגבולות של החלום כמו שהוא היה אמור להיות ... לא יודע למה אבל קשה לי לחשוב אולי זה בגלל שהמחשבה לא מספיק צלולה ?

wee man

New member
ב-ד-י-ו-ק../images/Emo49.gif

יש רמת צלילות ויזואלית- אם זה נראה מציאותי או מטושטש ודברים כאלה ויש רמת צלילות של המחשבה. קורים הרבה מאוד פעמים שהצלילות מבחינת המחשבה לא היתה גבוהה כל כך אז אתה בכל זאת לא ממש שולט בחלום למרות שאתה מודע לכך שאתה חולם. כדי שזה יישתפר אתה כל הזמן צריך להגיד לעצמך שאתה חולם ואז הצלילות מבחינת המחשבה תעלה. כשהצלילות המחשבתית נמוכה זה גורם לאי שליטה בחלום ולחצלולים קצרים. דבר שני
על החצלולים שלך. אוהב, ינון

למעלה