סתם שאלה

Mahaoo

New member
סתם שאלה

יש לי מורה לכימיה שחזרה בתשובה (לימדה אותי בכתה י') והיא אמרה פעם"זה שקיימים קשרי מימן בין מולקולריים מוכיחה שיש אלוהים" האם מישהו שמע על זה משהו? כי אני אישית לא מבין שמץ של הגיון מאחורי הודעה זו-אולי אם יסבירו לי... דרך אגב זה לא ממש קשור אבל אותה מורה גם לימדה בערך 25 דק' בכל שיעור כימיה ו20 דק' "לימדה אותנו" יהדות(זה היה בהדרגה בהתחלה רק 5 דק' של יהדות ולא לאט זה הגיע ל20) כתוצאה מזה פתאום התחילו לצוץ כל מיני ציונים מוזרים בכתה כמו 24 ו16 עכשיו כשאני שואל כל מיני דברים(מאוד בסיסיים) ילדים מהכיתה שלי, הם מגיבים כך: "מה???? מאיפה לי?? יו אתה זוכר את המורה שלנו? כמה היא זיינה לנו ת'שכל על השטויות שלה" ואני שואל אולי הם היו יודעים את התשובה אם המורה הייתה קצת יותר נורמלית ומלמדת כימיה במקום "ללמד" אותנו יהדות(מה שאף אחד לא ביקש ממנה לעשות)

preacher

New member
המורה שלך נפלה לסמים קשים

חוזרים בתשובה רואים בכל דבר - מה שלא יהיה - הוכחה לקיום אלוהים. התלוננתם עליה להנהלה אני מקווה?

neko

New member
זה פשוט הצעד הבא...

ב1000 לפנה"ס זה היה "יש אלוהים, אחרת איך אנשים חולים?" ב1500 לספירה זה היה "יש אלוהים, אחרת נהרוג אותך" (
) ב1900 לספירה זה היה "יש אלוהים, אחרת איך נוצרו החידקים שמחלים אותך?" ב1930 לספירה זה היה "יש אלוהים, אחרת איך נוצרו החלבונים מהם החידקים נוצרו ע"מ להחלות אותך?" ב1960 לספירה זה היה "יש אלוהים, אחרת איך נוצרו הקשרים הכימיים שמהם נוצרו החלבונים שמהם נוצרו החידקים שמחלים אותך?" ב1980 לספירה זה היה "יש אלוהים, אחרת איך נוצרו מסלולי האלקטרונים הלא דטרמיניסטיים שיוצרים קשרים שיוצרים חלבונים שיוצרים חיידקים שגורמים למחלות?" ולך תדע מה יגלו הלאה, ועד לאן השאלה תתגלגל... נקווה שעד אז אנשים יפסיקו להמציא תשובות שלא פותרות דבר.

למעלה