סתם שאלה...

madow

New member
סתם שאלה...

מה זה אייליינר קייק?? מה הבדל בין איילינר רגיל?

yottami

New member
איי ליינר קייק הוא בעצם אבקה דחוסה

ממש כמו צללית...מרטיבים אותה בעזרת מכחול לללינר דק כזה....ויוצרים את הפס....כלומר מרטיבים את המכחול במעט מיים ויוצרים עיסה בתוך הצללית הזו...לאחר מכן היא לבד מתייבשת.....היתרונות שלו בעיניי הם כלום.....אני לא משתמש בזה כי זה מסורבל מידי.....ויש את הלינר שיותר אהוב עלי והוא הבקבוקון עם המכחול בפנים....והוא בא מוכן כבר....אבל את צריכה לבדוק כי יש המון צלליות כגון אלו של בועז שטיין שניתן להרטיבן ולעשות מהן גם לינרים יפים מאד כי יש יותר מבחר של צבעים מרהיבים....אבל אם את הולכת על צבעי הבסיס כגון שחורים או כחולים עדיף לקנות את הלינרים המוכנים הם לדעתי יותר נוחים.......בהצלחה

NoAriel

New member
אני חייבת לחלוק עליך...

לי הקייק הרבה יותר נח לשימוש, השליטה בכמות החומר על המברשת הרבה יותר טובה, לא מצטברים גושים.. מה גם שהמראה שלו בד"כ יותר עדין מאשר האייליינר בבקבוקון... אבל זה באמת עניין של העדפה אישית...

אביב661

New member
כמעט כמו בכל דבר לכל אחד מהם...

יש יתרונות וחסרונות. קייק - נח לעבודה, מדויק יותר בגלל שאת משתמשת במברשת עם ידית ארוכה יותר מאשר נוזלי ולכן השליטה טובה יותר. לאחר שהוא מתיבש הוא כמעט ולא זז. נוזלי - היתרון הוא בנוחות של לקחת בתיק, הוא מוכן מראש כידוע לך, ואין צורך במים. טיפ קטן - עדיף כמובן לא להרטיב את כל הקייק אלא להרטיב את המברשת ולטבול בקייק. מומלץ מאד לא לעשות את זה עם צללית רגילה כי היא לא מיועדת לעבודה עם מים. יתרון נוסף לקייק - הוא מחזיק המון זמן, באריזה הכוונה, אינ מתקלקל כי זהו חומר יבש. מצד שני לפעמים נמאס ורוצים להחליף אז אולי זה חסרון. אצלנו, יש 8 גוונים (אם אני זוכר נכון) של קייק . הכוונה אצל גיורא שביט.

למעלה