סתם שאלה

maya14

New member
סתם שאלה

שמתם לב שכל שבוע מצטרף ישראלי אחר שגר בישראל? לא באמת, זה קטע שלא מובן לי כאילו הם מגיבים על דברים שהם לא יודעים כי הם חווים דברים אחרים ככה שהפורום לא יעזור להם במשהו מסויים. אם הם כבר היו רוצים להכיר אנשים חדשים יש יותר מ-100 פורומים אחרים בתפוז ומספיק ישראלים שמן הסתם גרים יותר קרוב אליכם. אז למה פורום נוער חו"ל? השם מסביר מצויין למה הפורום הזה נועד ובטח שלא לישראלים שגרים בישראל

J0nathan17

New member
פעם היה מישהו שחשב שקראו לפורום

נוער יהודי ישראלי ציוני בחו"ל, אבל זה מאוד הפתיע אותו שכולנו פה ידענו עברית

feeler

New member
nobody knows

i just know that they are usually really anoying and try to respond to our problems without knowing the first thing about us or what it's like. they do go away quite quickly, though. and my computer crashed!!!!!!!!!!!!!!!

kit k@t

New member
מה קרה לשלך?

שלי עושה קולות של שעון... אני נשבעת! לפני יומיים הוא פשוט התחיל לתקתק כל כמה זמן ואז אתמול הוא בשימחה רשם לי שהוא לא מוצא מערכת הפעלה... אחרי שיחת טלפון עם אחי וחיבורים וניתוקים אובססיבים של כבלים מ/אל לוח האם הצלחתי לגרום לו לעבוד.... מה עשית לשלך? קאט

GoleshTipesh

New member
עצה שאצלי תמיד עובדת

המחשב עושה בעיות? תבעטי בו הפלאפון לא עובד? תזרקי אותו על הרצפה המקרר עושה רעשים? תדפקי אותו בקיר עד שישתוק רק כוח הם מבינים אין מה לעשות....

Trinity 8 P

New member
../images/Emo110.gifBig Deal

believe it or not teenagers are the same in the entire world and it's not like language barriers,and new friends is all there is to talk about.

למה לא?

יש המון אנשים שרוצים לדעת איך זה לחיות בחו"ל או סתם רוצים לשאול שאלה או שמשעמם להם ונראה להם נחמד לדבר עם ישראלים שגרים בחו"ל. זה לא פורום שנועד רק לבכות על כמה רע בחו"ל ולהתלונן שלא מבינים אותנו.זה לא שאנשים בארץ לא יכולים לתת לך עצות לגבי דברים. אז נכון שהרוב לא יכולים לדעת איך זה לגור בחו"ל אבל זה לא אומר שהם לא יכולים להגיב שמישהו כותב על מה שהוא עשה בוויקנד או שסתם מספר על משהו. אם לומר את האמת, ההודעה שלך עיצבנה אותי. העניין בפורומים הוא שהם לא מוגבלים לקבוצות מסויימות של אנשים כל מי שרוצה והנושא מעניין אותו יכול לבוא, לקרוא ולהגיב. הפורום נועד לנוער שגר בחו"ל, שרוצה לדעת איך זה לגור בחו"ל או שסתם מתלהב שאנחנו גרים בחו"ל וכותבים בעברית.

kit k@t

New member
לי זה לא מפריע עד גבול מסוים....

כשהם באים ומסבירים לנו בדיוק עד כמה כיף לנו ונהדר לנו ומדהים לנו, זה הראשון. כשהם באים וקוראים לנו נפולת של נמושות, זה השני. וכשהם שואלים שאלות מפגרות (יש לכם לוקרים?!? יש נבחרת פוטבול? ומעודדות?), זה השלישי. אם הם סתם מדברים כמו בני אדם אז אין בעיה... קאט

J0nathan17

New member
המורה שלי לאנגלית

שאלה אם לא מפחדים לצאת בסופשבוע בגלל האנשים ש drive fast cars and smoke ecstasy זה לא מפריע, זה משעשע

זה ברור

אבל יש גם כאלה שבאים ומדברים רגיל ויש להם מקום בפורום בדיוק כמו לכולנו (אני מנהלת למופת אה?)

מורן 1986

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל
יש ישראלים בארץ
שרוצים לדעת
איך זה לחיות בחו"ל
אני למשל מכירה רק מקום אחד
שאני גרה בו
וזה ישראל
אבל מן הסתם
אני סקרנית